Kahvaltı ...

benim eşim de 8 de işte olması gerektiği için 6.30 da kalkıp çayını kahvaltısını hazırlıyor yiyor. bazen beni de kaldırır kahvaltı hazır diye.

Eğer dışarıda çalışmıyorsanız ne yapın edin kalkın bence ki normalde ben de kendi hazırlasın derdim. Ama sırf gün geçmiyor diye uyumak size de zarar bebeğe de. Kendinize bir uğraş bulun en azından zamanınız ise yarasın.

Hayir az sonra kücük emrah'a baglayacaklar.

Ama o sabahin köründe kalkiyor, yuvasina ekmek getirmek icin, esinin bogazindan yemek gecsin diye... Ama esi....iste esi bir kahvaltiyi cok gördü... *dramatik ve aglamakli müzik* Ah ah, o erkek neler cekiyor neler

Hahaha ole bise demedik :) ben erkeklerin cok fazla simartilmasina karsiyim.. cunku kiymet bilmiycekler her turlu :) dedigin gibi her evlilikte farkli tabii...calismiyorsan boyle yapmani gene anlarim.. ama calisiyosan ve de 2-3 cocugun varsa gece zombi gibi uykularin bolunuyosa.. kimse benden sabah kahvalti bekleyemez..

Arada poğaça, börek falan yapın akşamdan sabah ısıtması kolay olu ısıtıp yer. Bazen kahvaltı tabağı hazırlayın akşamdan strecleyin bazende kalkıp kendiniz hazırlayın jest olur :)

Birazda kendisi hazırlayıp yesin artık.

:)) e mesele o zaten.
Konu sahibi çalışmiyor.
Şimdi bu neye benziyor biliyor musun?
Ataerkil toplumun evlilik düğün takı vs bütün geleneklerini uygulattirip dayatip iş bayramda kv evi temizlemeye gelince ağlamaya benziyor.
Hani hayat musterekti derler adama.
Çalışmıyorum istesem kalkarım, tembellik ediyorum, diyor konu sahibi.

Ok ama genede calismiyosan niye kalkican? Iki peynir zeytin koymak icin mi? Valla boyle yaptikca tepene cikiyolar benden soylemesi..

Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Nasıl içiniz rahat ediyor mutfak öyle pisken eşin kahvaltisiz giderken
Kusura bakma ama çok tembelsiniz eşine değer versen öyle olmaz
Çalışan bi bayan olsanız yetistiremiyor derimde akşama kadar ne yapıyorsunuz

Konu sahibinin kendiyle ilgili ayrıntı vermesi onu böyle yargılama hakkı mi veriyor?
Kendisi der, biz degil.
Siz görüp arttirmissiniz masallah.

Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Bunu gormemistim ben.. iste senin gibilerin kocalari caliskan olur :) Allah cirkin sansi versin derler ya..Allah tembel sansi versin mi diyelim :) ve boyle tembel vurdumduymaz olacaksin biliyomusun? Cunku bi yere gitseler bu islere ellerini surmezler nasilsa etrafta yapan enayiler var :)

Boşver züleyha bakma sen yorumlara
yat uyu dinlen bebekli kadınsın
Bebek bakmak işe gitmekten daha zor, enerji topla
hatta kocan sana kahvaltı hazırlayıp öyle çıksın evden
Sevdim bu yorumu.
Bir elin parmağını geçmese de eşimin işe gitmeden kahvaltımı hazırlamışlığı var.
Daha fazlasını hak ediyorum ama napalım buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…