- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
benim eşim de 8 de işte olması gerektiği için 6.30 da kalkıp çayını kahvaltısını hazırlıyor yiyor. bazen beni de kaldırır kahvaltı hazır diye.Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Ac gitmiyo kendisi yiyo gidiyo.. sabah bu halimle cocuklari okula gotur vs oluyo birde sabahin 5 inde kslksam kocisime ben hangi ara uyuyam gadasini aldigim :)Ama kocişkocuğun işe aç gidiyor ühüüüühayın gadın
Eğer dışarıda çalışmıyorsanız ne yapın edin kalkın bence ki normalde ben de kendi hazırlasın derdim. Ama sırf gün geçmiyor diye uyumak size de zarar bebeğe de. Kendinize bir uğraş bulun en azından zamanınız ise yarasın.Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
He yılın en iyi kociş kahvaltısı yarışması başlayacak birazdan. Az kaldı kadına tü kaka yapacaklar 'nasıl uyursun nasıl?!' diye..
Annem yıllarca hazırladı kadın artık yoruldu fosur fosur uyuyor. Babam da basbaya hazırlayabiliyormuş aslında. Eli kolu neyim varmış adamın..
Hahaha ole bise demedik :) ben erkeklerin cok fazla simartilmasina karsiyim.. cunku kiymet bilmiycekler her turlu :) dedigin gibi her evlilikte farkli tabii...calismiyorsan boyle yapmani gene anlarim.. ama calisiyosan ve de 2-3 cocugun varsa gece zombi gibi uykularin bolunuyosa.. kimse benden sabah kahvalti bekleyemez..Duyan da ayaklarını yıkayıp suyunu içiyoruz, dedik sanacak. :)))
Şurada da "kociscilik" yapmakla etiketlendim ya :)))
Her evliliğin dinamiği farklıdır deyip köşeme çekilem ben. Erim gelir birazdan as koyam onune. :))))
Tam tersi ev ve çocuk işi daha zordur :)
:)) e mesele o zaten.Hahaha ole bise demedik :) ben erkeklerin cok fazla simartilmasina karsiyim.. cunku kiymet bilmiycekler her turlu :) dedigin gibi her evlilikte farkli tabii...calismiyorsan boyle yapmani gene anlarim.. ama calisiyosan ve de 2-3 cocugun varsa gece zombi gibi uykularin bolunuyosa.. kimse benden sabah kahvalti bekleyemez..
Ok ama genede calismiyosan niye kalkican? Iki peynir zeytin koymak icin mi? Valla boyle yaptikca tepene cikiyolar benden soylemesi..:)) e mesele o zaten.
Konu sahibi çalışmiyor.
Şimdi bu neye benziyor biliyor musun?
Ataerkil toplumun evlilik düğün takı vs bütün geleneklerini uygulattirip dayatip iş bayramda kv evi temizlemeye gelince ağlamaya benziyor.
Hani hayat musterekti derler adama.
Çalışmıyorum istesem kalkarım, tembellik ediyorum, diyor konu sahibi.
Nasıl içiniz rahat ediyor mutfak öyle pisken eşin kahvaltisiz giderkenEşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Konu sahibinin kendiyle ilgili ayrıntı vermesi onu böyle yargılama hakkı mi veriyor?Nasıl içiniz rahat ediyor mutfak öyle pisken eşin kahvaltisiz giderken
Kusura bakma ama çok tembelsiniz eşine değer versen öyle olmaz
Çalışan bi bayan olsanız yetistiremiyor derimde akşama kadar ne yapıyorsunuz
Bunu gormemistim ben.. iste senin gibilerin kocalari caliskan olur :) Allah cirkin sansi versin derler ya..Allah tembel sansi versin mi diyelim :) ve boyle tembel vurdumduymaz olacaksin biliyomusun? Cunku bi yere gitseler bu islere ellerini surmezler nasilsa etrafta yapan enayiler var :)Eşim 36 ben 25 benim annemde öyle ama ben kime cektim bilmem çok rahat ve sallamaz biriyim bulaşığım 3 gün tezgahta durur sen düşün
Gideyimde zavalla kocama tek çeşit melemen yapayımboşasa yeridir valla ben olsam beni boşardım
Sevdim bu yorumu.Boşver züleyha bakma sen yorumlara
yat uyu dinlen bebekli kadınsın
Bebek bakmak işe gitmekten daha zor, enerji topla
hatta kocan sana kahvaltı hazırlayıp öyle çıksın evden
Galiba :) hiç iyi fikir degil sanirimHiç tarzım değilzaten benim herifimde alışmış işyerinde yapmaya ilk başlarda kalkim dedim istemedi ama besleme kabı komik ya
Zaten beklediği birşey yök normal kahvaltı ama dediğim gibi pogaca pogaca sıkıldı istiyorAdam kendi hazırlasın neden sizden istiyor?
Pazar kahvaltısı kıvamında olmayacaksa zeytn peynir çıkartıp yiyebilir.
Sırf kahvaltı hazırlamak için erken kalkmak çok mantıksız.
Wow bu iyi :))Aaa niye yav?
Kapağı açınca bir de seksili not bulsa :))
Ne bilim ya eşime anaokul çocuğu muamelesi yaparlar falanKapta isyerine yemek götürmek bir Türkiye´de komik galiba, sasirdim dogrusu. Sanki evden yemek götürmek ayip birseymi gibi, üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?