- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Bazen kendide hazırladığı vaki ama her zaman yetişmiyor hazırlanmaktanİyi de kendisi neden hazirlamiyor ?koca adam çocuk değil ki
Var da ben baya ceset gibi yatarım kızlar çok erken kalkmakta işime gelmiyor bir bebeğim var ev iş tamam da gün geçmiyor erken kalkıncaKalk bence, yazık ya
Alarm filan yok mu
Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Bu sandviç fikrini begendım güzel olur cay var o cay seviyorOlmaz ama,işyerinde peynir ekmek reçel modunda yapmak istemeyebilir,müsait olmayabilir ortam.
Sandviç hazırlayın. Ben bir dönem hazırlamıştım eşime soğuk sandviç. Peynir,domates,yeşillik,ekmeğin bir tarafına zeytin ezmesi,diğer tarafına kahvaltılık sosla falan gayet güzel oluyor. Arada farklı şeyler ekleyip çıkarabilirsiniz içine.
Yanına bir şişe sıkma portakal suyuyla verebilirsiniz.
Hergün poğaça yenmez adam haklı.
Evet var ama bahane sayamam bunu istesem kalkarim benim ki rahatlıktan :)neden kalkamıyorsun ki, bebeğin mi var
Bu fikirde güzel tuttumGeceden kahvaltı tabağı yapıp dolaba koy .streçle . Sabah kendisi çıkarsın dolaptan yesin .
Valla ben şahsen vicdandan uyuyamam. Sen baya ceset gibi yatıyorsun o zaman :)Var da ben baya ceset gibi yatarım kızlar çok erken kalkmakta işime gelmiyor bir bebeğim var ev iş tamam da gün geçmiyor erken kalkınca
Evet var ama bahane sayamam bunu istesem kalkarim benim ki rahatlıktan :)
Ooo maşallah bunu yapsam adam rüya falan sanar :)Eşim istese ben sabah a karşı kalkar ona hamur bile acar poğaça börek yaparım. Bahsettiğiniz saat hiç de geç degil...
Aslında ben ve bebeğimiz olunca çok mutlu oluyor beraber kahvaltılarımızdan işte zor geliyor biraz gevşeğim benya belki adam çıkarken seni görmek bir iki muhabbet etmek istiyordur, ne bileyim karısını öperek gitmek istiyordur, tabii akşamdan da hazırlayabilirsin, çıkarıp yer, ama belki de aradığı sohbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?