Kahvaltı ...

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya

Olmaz ama,işyerinde peynir ekmek reçel modunda yapmak istemeyebilir,müsait olmayabilir ortam.
Sandviç hazırlayın. Ben bir dönem hazırlamıştım eşime soğuk sandviç. Peynir,domates,yeşillik,ekmeğin bir tarafına zeytin ezmesi,diğer tarafına kahvaltılık sosla falan gayet güzel oluyor. Arada farklı şeyler ekleyip çıkarabilirsiniz içine.
Yanına bir şişe sıkma portakal suyuyla verebilirsiniz.
Hergün poğaça yenmez adam haklı.

neden kalkamıyorsun ki, bebeğin mi var

Bu sandviç fikrini begendım güzel olur cay var o cay seviyor

İşe gittiği de gayet geç bi saat. Kalkmaya zorlayın kendınızı, sunduğunuz teklifi hoş karşılayamayabilir yaşı da genç gibi eşinizin. Benim annem yıllarca bize babama kahvaltı hazırladı sabahlar çok erken saatlerde. Ama artk çoğu zaman babam kendi hazırlar yer gider hatta kimi zaman bulaşığnı da yıkar gider. Ama siz gençsiniz. Şimdiden yapmayın böyle, hazırlayın gönderin tekrar yatın en kötü.

Evet var ama bahane sayamam bunu istesem kalkarim benim ki rahatlıktan :)

ya belki adam çıkarken seni görmek bir iki muhabbet etmek istiyordur, ne bileyim karısını öperek gitmek istiyordur, tabii akşamdan da hazırlayabilirsin, çıkarıp yer, ama belki de aradığı sohbet

İş ortamında öyle kaplarda uygun olmaz.
Akşamdan sandviç hazırla paketleyerek dolaba koy, beyaz peynir, yeşillik, domates, zeytin ezmesi falan koy içine.
Eşin sabah dolaptan alsın çıksın.
İşe gidene kadar ısınır zaten. (Biz böyle yapıyoruz)

ya belki adam çıkarken seni görmek bir iki muhabbet etmek istiyordur, ne bileyim karısını öperek gitmek istiyordur, tabii akşamdan da hazırlayabilirsin, çıkarıp yer, ama belki de aradığı sohbet
Aslında ben ve bebeğimiz olunca çok mutlu oluyor beraber kahvaltılarımızdan işte zor geliyor biraz gevşeğim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…