Kahvaltı ...

Canim kalkmaya çalış adam sabah ise gidiyor sizin için. İstediği de baklava börek değil anladigim kadariyla standart kahvalti o kadarcık fedakarlığı da yap yedi sonra kendin uğurla sonrasında da istersen bütün gün yat. Bunlar basit gibi görünüyor ama evlilik için önemli şeyler bence. Ben normalde çalışıyorum suan doğum izindeyim doguma az kaldı. Esim sen kalkma yat dese de sabah uyanip kahvaltisini hazirlayp gonderiyorum sen de biraz kendini zorlamalisin:)

Al benden de o kadar.
Önüme hazır gelse bile gözümü açar açmaz yiyemem. Su bile geçmiyor boğazımdan. Eşim de aynı şekilde neyse ki
Alismak lazim belkide.. calistigim zamanda ekmek arasi yapip bilgisayar basinda yaparim kahvaltimi :) 9 dan sonra o da..

Bir ara benim eşim de çok erken gidiyordu işe. Kendisi bana kahvaltı hazirlatmiyordu. Aynen dediginiz gibi minik kaplara kahvaltilik koyuyordum akşamdan. Arkadaşları da öyle yapıyordu. Hep beraber kahvaltı yapıyorlardı işte.

Bi yarim saat önce kalkamıyo musunuz yani bu kadar mı? Eşiniz uyandırsın sizi madem? Beni hep eşim uyandırır o giyinirken çayını demler yumurtasını kızartırım ha kalkmasam kendisi bişeyler atıştırır yada hiçbişey yemez benide rahatsız etmeden gider ama neden kahvaltısız gönderiyim ki eşimi. Yazık ya.

Kadin işleri mi? Neymiş onlar merak ettim? Ve eşitlik konusunda fiziksel eşitlikten bahs edilmiyor, eşit haklardan bahs ediliyor.

Yani bir kadin, erkek ile ayni iş yapiyorsa ayni maaş almasi, çalişiyorsa evde hizmetçi gibi dolaşmasi değil, erkeğinde evde işleri yapmasi gibi gibi.

Evet o benim eşim ve bende onu mutlu etmek için elimden geleni yaparim, eşimde benim için öyle.

Tek yapmadiğim şey ise ona çocuk muamelesini göstermek. Yetişkin bir birey o. Hafta içi pazar kahvatisi istiyorsa bir zahmet erken kalksin. Sandviç dediğin kendiside yapabilir. Bu şekilde eşime karşi saygim azalirdi.

Ayni şekilde bana kahvalti hazirlanmasini istemem. 30unu geçmiş bir kadinim. Gayet kendim ne yiyecegimi belirleyip kendim hazirlayabilirim.

bi kahvaltiyla mi saygi azaliyor.cok farkli acilardan bakiyoruz.alt tarafi bi kahvalti yahu!!esinize kahvalti hazirladiniz diye onun annesi rolune burunmuyosuniz.size anlatamiyorum sanirim.toplumsal roller diye bi gercek var.bazen bu rollerin disina cikariz bu gayet normal hem kadin hem erkek icin.esinize kahvalti hazirlamakta o kadar buyutulecek bi konu degil.yeri gelir oda size kahvalti hazirlar.bu evliligin guzel yonleridir.karsidakini mutlu etmek o kalip yargilardan daha fazla mutlu eder sizi emin olun

Valla sana helal olsun Ne diyim asla yapamam bu durumda yapmıyorum bile

Haftasonu da o hazirliyor bebeğimizle oyun oynuyor desem ben prensesler gibi konuya en son dahil olurum

Valla bugün kalktım Ne hikmetse hazırladım kendisi de çok mutlu oldu sıcak cay sahanda yumurta gibi yokmuş diyo

Desem İnanın gıkı çıkmaz ama benim içim rahat degil üzülüyorum ona

Desem İnanın gıkı çıkmaz ama benim içim rahat degil üzülüyorum ona

Bugün öyle yaptım çok sevindi kapıdan öptüm uğurladık oğlumla adam mutlu oldu :)

Haklısın

Gerçekten mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…