- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Bence de ama işte acaba 3 5 alarm birden mi kursam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pazar kahvaltısı da kocamın işi![]()
![]()
Biz kucukken babam her sabah 6 da kalkar kahvaltimizi hazirlar yedirir, hazirlanmamiza yardim eder, bizi okula birakip isyerine gecerdi.
Annem de bu esnada uyurdu :)
Babam birakin buna icerlemeyi, ses yaptigimizda kizardi annenizi uyandiracaksiniz diye, asla kiyamazdi onun uykusunu bolmeye.
Nisanda 40. Yili olacak evliliklerinin, hayatimda gordugum en mutlu, huzurlu ciftler
Yani bu isler kahvaltiya, ekstradan hizmete falan bakmiyor.
Zaten ben isim olmadigi halde sabahin köründe kalksam eşim yatsana kadin, bu saatte kalkilir mi der![]()
Allahım başımıza daş yağacak aynı fikirdeyiz
Beni geçemen bacım beni yatakta öpüp gidiyor kocam ne kahvaltısı allasen![]()
Sıkıldıysa kendi hazırlayabilir diyorum ben de. Dolaptan zeytin çıkarmak için size gerek var mı? Akşamdan kahvaltılık dolu olursa çıkartıp yer sadece.Zaten beklediği birşey yök normal kahvaltı ama dediğim gibi pogaca pogaca sıkıldı istiyor
İşe gidenleri bi derece anlanaya bilirim zaten kalkıyor hazırlayabilir gibiama çalışmayan bir kadın sabahın 6.5 da neden kalksın yahu
2 zeytin kemirmek bu kadar zor olmasa gerek
Annecinin babacının ellerinden öperim ne tatlj ya seven adamın hali başka oluyor hep derim
Kocamdan biliyom![]()
du bakim bu mesajımıda kibleyecekler mi
![]()
Ay Allahım adam kelimesini babanı görüp mü vermişler maşallah süpanallahAy ise giderken de madem kahvalti yapacaklar ikisi hazirlasin, niye ille birisi sabah uykusundan ödün verecek, sabah uyumayi bizim kadar seven yok mu burda
Onlar da seni operler bibicim, bak 40 yil olmus hala babam parmak ucunda dolasir sabahlari, aman hanim uyanmasin der, bi de gider sicak ekmek alir, kahvaltiyi hazirlar oyle cikar annem uyaninca yesin diye. Aşk beeee![]()
Şunu buraya tekrar bir yapıştırayım, yaptığınız geyik konu da farklı yazanlara laf atma içerdiğinden sonu polemiğe gidebilir hatırlatayım.Kocişkolar yarışıyor' a döndürmeyin, polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin lütfen.
O zaman sizde bu kadar rahat olmayın bi zahmet anladığım kadarıyla bütün gün evdesiniz yaptırın eşinizin kahvaltısını sonra isterseniz tekrar uyuyun yazık günah adamaEvet var ama bahane sayamam bunu istesem kalkarim benim ki rahatlıktan :)
ben ayni seyi erkeklere de soylerim.calistigim zamanlar esimde aynisini yaparbahsettiginiz kisi esim dusmanim degil.neden bu kadar sert karsiliyosunuz ki.basit olabilir ve o bundan mutlu olacaksa yaparim.ben kadin ve erkegin esit oldugunu dusunmuyorum bunu dusunmek kadinlara haksizliktir.esitiz diye kalkip agir bi is yapamayiz dimi aymi sekilde onlardan da kadin isleriyle surekli ugrasmalarini bekleyemeyiz.insan olarak bazi rollerimiz var.ara sira bu rollerde gecis yapilabilir ama buni inkar edemeyizBu ayni cevabi erkeklerede verirmisin? Sonucta calisan kadinlarda var. Hatta hem calisip hem ev isi yapan kadinlarda var. Calismak bir lütüf degil, olmasi gereken birsey. Ve madem kahvalti o kadar basit, bir domates iki zeytinmis, bir zahmet pasa hazretleri kendi yapsinlar.
Calismadigim dönemdede esime asla hafta ici kahvalti hazirlamadim. Asla hazirlamam da. Ben nasil ise gidebiliyorsam, o'da öyle gidebilir, cocugum degil esim o.
Vay be öyle makine demi var mışŞimdi canımcım bak: akşamdan hazırla kahvaltı sofrasını. peynirini, zeytinini, işte ne koyuyorsan akşamdan sofranı hazırla yat. sabah kalkıp bi çay demlersin kahvaltısı hazır olur. Ha eğer ona da üşeniyorsan arzumun otomatik çay makineleri var. Sabah 7 de hazır olsun diye akşamdan ayarlıyosun mesela, ertesi gün o saatte çayı hazır oluyo. Böylelikle sen hiç kalkmadan ertesi gün kahvaltısı hazır olur.
ben ayni seyi erkeklere de soylerim.calistigim zamanlar esimde aynisini yaparbahsettiginiz kisi esim dusmanim degil.neden bu kadar sert karsiliyosunuz ki.basit olabilir ve o bundan mutlu olacaksa yaparim.ben kadin ve erkegin esit oldugunu dusunmuyorum bunu dusunmek kadinlara haksizliktir.esitiz diye kalkip agir bi is yapamayiz dimi aymi sekilde onlardan da kadin isleriyle surekli ugrasmalarini bekleyemeyiz.insan olarak bazi rollerimiz var.ara sira bu rollerde gecis yapilabilir ama buni inkar edemeyiz
Evet ben alanları gördüm ama kendim denk gelemedim. Arzum otomatik çay robotu diye aratabilirsin. hepsi burada da baktım kalmamış. Gerçi bulsam da bilmiyorum alırmıydım biraz tuzlu çünküVay be öyle makine demi var mış