Kahvaltı ...

Cocuklar olmadan once bende hazirlamazdim ki esimin cok duzenliydi yemek saatleri evlenmeden once.. ama ben o saatte kalkmaya usenirdim.. cocuklar olduktan ve hatta okula basladiktan sonra bu duzenim komple degisti.. isim dolayisiyla gece saat 03:30 gibi yatiyorum, esim 06:30 da kalkip cayi koyar ben 7:00 da kalkarim, birimiz cocuklari yedirir, birimiz giydirir derken 8 de herkes cil yavrusu gibi dagilir bende isime baslarim :) ilk hafta cok zor gelse de kalka kalka alisiyorsun erken kalkmaya.. cocuk olunca zaten kalkacaksin, alistir kendini..

Valla okulda cocuklarini kahvaltisiz okula gonderen anneler var ben onlara daha da sok oluyorum ya neyse..

Aslında o bıraz da bizimle yapmak istiyor mesela bugün kahvaltı hazırladım bizi çağırdı gelin beraber yapalım diye mutlu oldu ve bana evden çıkarken teşekkür ederim emeğin icin dedi öptü
Yani işte biraz fedakarlık istiyor bu işler. Bugün siz onun için biraz, yarın o sizin için biraz emek vereceksiniz. Önemli olan o dengeyi kurmak.
Ben de eşime göre biraz daha rahatımdır. O da daha disiplinlidir. Çoğu zamanda o hazırlar kahvaltısını, beni kaldırmaya çalışır ben kalkmazsam o kendi yapar. Bu arada ben de çalışıyorum ama uykum olduğunda kahvaltı yerine kıçımı devirip yatmayı daha çok seviyorum.
Ama bazen olur kahvaltıyı ben hazırlarım beraber yaparız. Yani bunun bir kuralı yok aslında. Nasıl içinizden geliyorsa öyle

Ben de aktif çalışma hayatımı çok özlüyorum sabah eşim için yine kalkıyorum ama öyle değilde bazı firmaların kahvaltılık setleri var onlar daha şık olur şimdi çalışma ortamı nasıl eşiniz bilmiyoruz luzümsuz bir eleştiriye maruz kalıp canı sıkılmasın ama bence kalk günün ölmesin çok uyumak insanı şişiriyor o gidince yürüyüş yaparsın

İşyerimde yemek verilmediği için bazen evde pratik şeyler olduğunda ben de götürüyorum, bazen üşeniyorum taşımaya yolum uzun olduğu için. Bir ara annem sağolsun sabah ve öğle için sandviç yapıyordu ama sabah sandviç öğleyin sandviç en sonunda gına geldi, böyle dible, kısır, zeytinyağlı dolma gibi bişe olursa götürüyorum afiyetle de yiyorum öğleleri. Niye komik olsun ki, dalga geçecek olanın parası varsa bana da ısmarlasın, bazen çok basit şeyleri takıyoruz kafaya, etraf ne der diye düşünmekten hayatımızı yaşayamıyoruz :)

+1 tespit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…