- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Ense hakkaten ense bir oğlumla oynarım yemeğini falan aksatmam en iyi yaptığım tek şey o ev hanımlıgı kadınlık yerlerdeNasıl içiniz rahat ediyor mutfak öyle pisken eşin kahvaltisiz giderken
Kusura bakma ama çok tembelsiniz eşine değer versen öyle olmaz
Çalışan bi bayan olsanız yetistiremiyor derimde akşama kadar ne yapıyorsunuz
Valla o moddayım bitmiyor dünya işi en sonda biraktım b.k götürsün aman :)Bunu gormemistim ben.. iste senin gibilerin kocalari caliskan olur :) Allah cirkin sansi versin derler ya..Allah tembel sansi versin mi diyelim :) ve boyle tembel vurdumduymaz olacaksin biliyomusun? Cunku bi yere gitseler bu islere ellerini surmezler nasilsa etrafta yapan enayiler var :)
Bak ne güzel işte. Bugun kalkabildiysen her zaman kalabilirsin.. devam canim cok sevindim. Allah mutlulugunuzu daim etsinBugün öyle yaptım çok sevindi kapıdan öptüm uğurladık oğlumla adam mutlu oldu :)
Aslında o bıraz da bizimle yapmak istiyor mesela bugün kahvaltı hazırladım bizi çağırdı gelin beraber yapalım diye mutlu oldu ve bana evden çıkarken teşekkür ederim emeğin icin dedi öptüŞimdi canımcım bak: akşamdan hazırla kahvaltı sofrasını. peynirini, zeytinini, işte ne koyuyorsan akşamdan sofranı hazırla yat. sabah kalkıp bi çay demlersin kahvaltısı hazır olur. Ha eğer ona da üşeniyorsan arzumun otomatik çay makineleri var. Sabah 7 de hazır olsun diye akşamdan ayarlıyosun mesela, ertesi gün o saatte çayı hazır oluyo. Böylelikle sen hiç kalkmadan ertesi gün kahvaltısı hazır olur.
Amin hepimizin :)Bak ne güzel işte. Bugun kalkabildiysen her zaman kalabilirsin.. devam canim cok sevindim. Allah mutlulugunuzu daim etsin
Geliyor geliyor da diyorum ya rahat biriyim öyle Koçak temiz tertipli kadın değilim bundandır umursamamazlıgımRahatsız olmuyorsun demek..senin gibi olmak isterdim açıkçası..ben dayanamam. 1 bardak 1 kaşık bile çıksa hemen makineye atarim. Rahat birisin..peki eşibe kahvaltı hazırlamak içinden gelmiyor mu hic?
Ooo size maşallah 4:30 haValla eşim saat 5:30 da işe gidiyor bende nefret ediyorum kalkmaktan ama saat 4:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi uyandırıyorum eşim kahvaltısını yapıyor. 10-15 dk çay keyfi yapıyor. Kapıdan uğurluyorum sonra koşa koşa yatağıma gidip saat 12-1 uyuyorum valla. (Sinekler ısırmasa akşama kadar yatarım aslında) O da erken gidiyor işe sonuçta kalkıp 20-30 dk da kahvaltı hazırlayabilirsiniz. O uyandığında çalışacak siz istediğiniz gibi yatabilirsiniz. Bence bu kadar üşengeç olmayın. Kendizi alıştırsanız bir kaç güne zorlanmazsınız zaten
Haklısın bugün mü suratını gördüm hırs ettim kalkacağım adam mutlu gittiCanim kalkmaya çalış adam sabah ise gidiyor sizin için. İstediği de baklava börek değil anladigim kadariyla standart kahvalti o kadarcık fedakarlığı da yap yedi sonra kendin uğurla sonrasında da istersen bütün gün yat. Bunlar basit gibi görünüyor ama evlilik için önemli şeyler bence. Ben normalde çalışıyorum suan doğum izindeyim doguma az kaldı. Esim sen kalkma yat dese de sabah uyanip kahvaltisini hazirlayp gonderiyorum sen de biraz kendini zorlamalisin:)
Aslında o bıraz da bizimle yapmak istiyor mesela bugün kahvaltı hazırladım bizi çağırdı gelin beraber yapalım diye mutlu oldu ve bana evden çıkarken teşekkür ederim emeğin icin dedi öptü
Orası da doğru :) neyse bakalım önümüzdeki günler durum Ne olurAyy kıyamam be :) adam ne içerlemiş bu duruma
Bian benim de yapasım geldi ama sonra alışır gerek yok diyorum
Lavas ekmeklere salatalik, domates, peynir cekirdegi cikarilmis zeytin, kisaca cani ne istiyorsa koyup durum yapin ve buzdolabina koyun ya da tost yapip koyun o sadece tost makinasina koysun.Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya
Aynen öyle ne yapalım. O evin rızkını kazanıyorsa bende o kadarını yapayım bi zahmetOoo size maşallah 4:30 ha
Kocan da çalışmak istemiyorsa çalışmasin o zaman. Kadın erkek eşit deyip yapmak istemiyorum yapmıyorum demekte yeni moda oldu. Evde oturmak tam olarak sizin yaptığınız işte. Dışarda çalışmayıp evde 'isterse' çalışmak. Hem evde iş yapıyorum imasında bulunup hem canım isterse yapmıyorum demek tam bir çelişki ayrıca.Aynen öyle yapmak istemiyorum ve yapmıyorum ayrıca evde oturmak ne demek pardon! Evin bütün işini babam yapıyordu zaten
Evde oturanlar
He evde oturuyorum bak şimdi de diZi açmış izliyorum keyifli keyifli çünkü keyfim öyle istiyorKocan da çalışmak istemiyorsa çalışmasin o zaman. Kadın erkek eşit deyip yapmak istemiyorum yapmıyorum demekte yeni moda oldu. Evde oturmak tam olarak sizin yaptığınız işte. Dışarda çalışmayıp evde 'isterse' çalışmak. Hem evde iş yapıyorum imasında bulunup hem canım isterse yapmıyorum demek tam bir çelişki ayrıca.
Çok basit beni dizi izlemekle sabah geç kalkmakla mı kiskandirmya calisiyorsun? Oysa ki hiç yapmadığım ve zevk almadığım şeyler. Mesela 8 'den sonra kalkmak günümun boşa geçtiği anlamına gelir benim. Kisacik ömürde yapılacak o kadar şey varken yatakta geciremem. O dizileri de arada açıyorum en fazla dayandığım 10 dk. Yarın mesela 6 da kalkar evi toparlar çocuklaru hazırlar okula goturur ise giderim terörün azaltılması için birkaç projemiz var onlarla uğrasirim, öğle arası arkadaşlarla bowling, öğleden sonra işyerinde bir arkadaşın d.gununu organize etmem gerek falan filan. Akşam da 8 de uyudum uyandım şimdi nette takılıyorum. Yani hayat tarzlarimiz o kadar farklı ki hiç o toplara girme derim ben. Evet bence bir kadın disarda çalışmıyorsa kalkip kocası kahvaltı istiyorsa hazırlasin bir zahmet.He evde oturuyorum bak şimdi de diZi açmış izliyorum keyifli keyifli çünkü keyfim öyle istiyorhadi yat sen sabah erken kalkıcan daha
Ay ama sen beni çok ezikledin şimdiÇok basit beni dizi izlemekle sabah geç kalkmakla mı kiskandirmya calisiyorsun? Oysa ki hiç yapmadığım ve zevk almadığım şeyler. Mesela 8 'den sonra kalkmak günümun boşa geçtiği anlamına gelir benim. Kisacik ömürde yapılacak o kadar şey varken yatakta geciremem. O dizileri de arada açıyorum en fazla dayandığım 10 dk. Yarın mesela 6 da kalkar evi toparlar çocuklaru hazırlar okula goturur ise giderim terörün azaltılması için birkaç projemiz var onlarla uğrasirim, öğle arası arkadaşlarla bowling, öğleden sonra işyerinde bir arkadaşın d.gununu organize etmem gerek falan filan. Akşam da 8 de uyudum uyandım şimdi nette takılıyorum. Yani hayat tarzlarimiz o kadar farklı ki hiç o toplara girme derim ben. Evet bence bir kadın disarda çalışmıyorsa kalkip kocası kahvaltı istiyorsa hazırlasin bir zahmet.
Ev hanımı değilim şükür. Eziklenmek ruhun da varsa demekAy ama sen beni çok ezikledin şimdibu gece uyuyamicam ama du bakim zaten uyumuyordum yanlız bowlingi çok kıskandım bak napsam bende mi gelsem acaba kültürüm artar belki
Kültürlü seviyeli ev hanımı seni
İşte hep senin gibilere özeniyorum ondanEv hanımı değilim şükür. Eziklenmek ruhun da varsa demeküzüldüm ya herkes bir işe yarayacak diye bir şart yok sen de çok uzulme, dizi falan izle ufkun genişler.
Yapacak bir şey yok bu saatten sonraİşte hep senin gibilere özeniyorum ondandizi izliyorum az gelişeyim diye napim bende böyle düz bir kadınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?