Kahvaltı ...

Ense hakkaten ense bir oğlumla oynarım yemeğini falan aksatmam en iyi yaptığım tek şey o ev hanımlıgı kadınlık yerlerde

Valla o moddayım bitmiyor dünya işi en sonda biraktım b.k götürsün aman :)

Aslında o bıraz da bizimle yapmak istiyor mesela bugün kahvaltı hazırladım bizi çağırdı gelin beraber yapalım diye mutlu oldu ve bana evden çıkarken teşekkür ederim emeğin icin dedi öptü

Rahatsız olmuyorsun demek..senin gibi olmak isterdim açıkçası..ben dayanamam. 1 bardak 1 kaşık bile çıksa hemen makineye atarim. Rahat birisin..peki eşibe kahvaltı hazırlamak içinden gelmiyor mu hic?
Geliyor geliyor da diyorum ya rahat biriyim öyle Koçak temiz tertipli kadın değilim bundandır umursamamazlıgım

Ooo size maşallah 4:30 ha

Haklısın bugün mü suratını gördüm hırs ettim kalkacağım adam mutlu gitti

Aslında o bıraz da bizimle yapmak istiyor mesela bugün kahvaltı hazırladım bizi çağırdı gelin beraber yapalım diye mutlu oldu ve bana evden çıkarken teşekkür ederim emeğin icin dedi öptü

Ayy kıyamam be :) adam ne içerlemiş bu duruma
Bian benim de yapasım geldi ama sonra alışır gerek yok diyorum

Lavas ekmeklere salatalik, domates, peynir cekirdegi cikarilmis zeytin, kisaca cani ne istiyorsa koyup durum yapin ve buzdolabina koyun ya da tost yapip koyun o sadece tost makinasina koysun.

Aynen öyle yapmak istemiyorum ve yapmıyorum ayrıca evde oturmak ne demek pardon! Evin bütün işini babam yapıyordu zaten
Evde oturanlar
Kocan da çalışmak istemiyorsa çalışmasin o zaman. Kadın erkek eşit deyip yapmak istemiyorum yapmıyorum demekte yeni moda oldu. Evde oturmak tam olarak sizin yaptığınız işte. Dışarda çalışmayıp evde 'isterse' çalışmak. Hem evde iş yapıyorum imasında bulunup hem canım isterse yapmıyorum demek tam bir çelişki ayrıca.

He evde oturuyorum bak şimdi de diZi açmış izliyorum keyifli keyifli çünkü keyfim öyle istiyor hadi yat sen sabah erken kalkıcan daha

He evde oturuyorum bak şimdi de diZi açmış izliyorum keyifli keyifli çünkü keyfim öyle istiyor hadi yat sen sabah erken kalkıcan daha
Çok basit beni dizi izlemekle sabah geç kalkmakla mı kiskandirmya calisiyorsun? Oysa ki hiç yapmadığım ve zevk almadığım şeyler. Mesela 8 'den sonra kalkmak günümun boşa geçtiği anlamına gelir benim. Kisacik ömürde yapılacak o kadar şey varken yatakta geciremem. O dizileri de arada açıyorum en fazla dayandığım 10 dk. Yarın mesela 6 da kalkar evi toparlar çocuklaru hazırlar okula goturur ise giderim terörün azaltılması için birkaç projemiz var onlarla uğrasirim, öğle arası arkadaşlarla bowling, öğleden sonra işyerinde bir arkadaşın d.gununu organize etmem gerek falan filan. Akşam da 8 de uyudum uyandım şimdi nette takılıyorum. Yani hayat tarzlarimiz o kadar farklı ki hiç o toplara girme derim ben. Evet bence bir kadın disarda çalışmıyorsa kalkip kocası kahvaltı istiyorsa hazırlasin bir zahmet.

Ay ama sen beni çok ezikledin şimdi bu gece uyuyamicam ama du bakim zaten uyumuyordum yanlız bowlingi çok kıskandım bak napsam bende mi gelsem acaba kültürüm artar belki
Kültürlü seviyeli ev hanımı seni

Ay ama sen beni çok ezikledin şimdi bu gece uyuyamicam ama du bakim zaten uyumuyordum yanlız bowlingi çok kıskandım bak napsam bende mi gelsem acaba kültürüm artar belki
Kültürlü seviyeli ev hanımı seni
Ev hanımı değilim şükür. Eziklenmek ruhun da varsa demek üzüldüm ya herkes bir işe yarayacak diye bir şart yok sen de çok uzulme, dizi falan izle ufkun genişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…