- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
valla k.bakmayin da bazi kadinlarda iyice tembellesti.benimde kucuk bebegim var esim sizinkinden daha erken uyaniyor.ben her sabah kalkar hazirlarim kahvaltisini.kahvalti dedigin nedir ki zeytin peynir yumurta domates falan.bu kadar da erkeklere yuklenmek olmaz.yazik işe gidiyo bu dediklerim en fazla 15 dk surer.sonra yine uyursunuz
Aaa niye yav?Hiç tarzım değilzaten benim herifimde alışmış işyerinde yapmaya ilk başlarda kalkim dedim istemedi ama besleme kabı komik ya
Aaa olur mu ya? Ben sabahın köründe hatta hava aydınlanmadan kalkar hazırlarım koçişime çeşit çeşit. Onun midesine giden her şeyi ben yapmalıyım yoksa uyku uyuyamam.
Ben çalıştığım ve aynı zamanda evden çıktığımız halde durup hazırlamam. Hatta ben hazırlanırken kocam koyar kaplara kahvaltılık. Çok çilekeş kocam çok.
Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda
Hiç tarzım değilzaten benim herifimde alışmış işyerinde yapmaya ilk başlarda kalkim dedim istemedi ama besleme kabı komik ya
Aynen ya madem basit bir iş kociskolarda hazırlayabilir öyle değil mi :)
O zaman eve geri koşar olmazAaa niye yav?
Kapağı açınca bir de seksili not bulsa :))
Her zamanLibidon yeter bebeğim :)
Bizde en hazırlamayana aday olalım
Aynen yaa
En erken kalkıp en çeşit kahvaltı hazırlayana kupa verilecekmişçesine
bir rekabet havası oluştu konuda
Üstelik çalışmayan kadın da evdeki işleri üstlensin bir zahmet. Ev işi ve çocuk bakmak dışarıda çalışmaktan çok daha kolay.
Hiç hazırlamadim 7 yıllık evliyiz :).Pazar kahvaltılarıni efsane yaparım bak kendimize öveyim :)
Tamam hafta içi olana adayim ben :)
Ay pazar kahvaltısı da kocamın işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?