- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Bu bizim erkeklerivalla anlamiyom
ya iki peynir zeytin koyup bi cay sallandirmayi niye bilmiyolar.. once analarisimartiyi sonrada karilari..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatacak yerin yok ben diyim ayıptır ya hu bu kadarı :)
Ay ben ne pismişiiim![]()
Kalkiverin bir zahmet ya.. benim esim istemez uyu sen der ama vicdanim beni uyutmaz. Ac karnina cikmasin evden derim.. kalkar hqzirlarim bir kahvalti..
İşte aradığım gadın yaaEşim istese ben sabah a karşı kalkar ona hamur bile acar poğaça börek yaparım. Bahsettiğiniz saat hiç de geç degil...
Yani hazırlamak zorunda değilsin ama hazırlarsan da hoş olur be yaMerhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya![]()
Ciddi olamazsin :)İşte aradığım gadın yaa![]()
Allahım başımıza daş yağacak aynı fikirdeyizayyyy ne kadın bunlar yaa iyice kendilerini kocaya baglamıslar kalk mıs hazırlamıs neden kadın hazırlıyo arkadasım yaa adam hazırlasın ne bu yani kadın bide cocugu var zaten gec uyuyo bide sabahın köründe ne isi var bence esine söyle acık acık yoruluyorum benden bi kac sene kahvaltı bekleme de
Beni geçemen bacım beni yatakta öpüp gidiyor kocam ne kahvaltısı allasenBizde en hazırlamayana aday olalım![]()
![]()
Ya kole gibi o ne yaa :) hamur isini filan yapamam gece gece.. canim isterse yaparim gece cocuklarim icin yaparim..kocam icin filan yapsmam kusura bakmasin.. benim sabah uykum bolundukten sonra neye yararki? Diyorum ya iki peyniri zeytini bi zahmet koysun ekmeginin arasina... ben erken kalkarsam bi daha uyuyamam cunku evin islerini yapmaya baslarim. Kaldiki bdn 5 senedir uyku uyumuyorum dersem yalan olmaz.. cocuklar sabahin korunde uyartiyolar..konu sahibi uyuyabildigin kadar uyu ilerde zaten uyuyamiycan bdnden sana tavsiye..
Ama kocişkocuğun işe aç gidiyor ühüüüüYa kole gibi o ne yaa :) hamur isini filan yapamam gece gece.. canim isterse yaparim gece cocuklarim icin yaparim..kocam icin filan yapsmam kusura bakmasin.. benim sabah uykum bolundukten sonra neye yararki? Diyorum ya iki peyniri zeytini bi zahmet koysun ekmeginin arasina... ben erken kalkarsam bi daha uyuyamam cunku evin islerini yapmaya baslarim. Kaldiki bdn 5 senedir uyku uyumuyorum dersem yalan olmaz.. cocuklar sabahin korunde uyartiyolar..konu sahibi uyuyabildigin kadar uyu ilerde zaten uyuyamiycan bdnden sana tavsiye..