• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı ...

Evliligin en güzel ve özel yanlarindan biri kahvalti hazirlamaniz.. Erkek icin gercekten degerli sevecegi bir durum.. Esim işe cok erken gittiğinde bile hazirliyordum. Ben kahvaltiyi hazirladiktan sonra sabah ezani okunuyordu düşünün yani.. alarm kurun birsey yapin ama kalkin.. esiniz gidince uyursunuz tekrar. .

Merhaba kızlar eşim memur olduğundan 8 de evden çıkıyor onun 7:40 falan sofrada oturması lazım ki benim daha da erken kalkmam lazım ama sorun şu ki kalkamıyorum oda dışarıdan poğaça falan artık istemiyor normal peyniri zeytini olan kahvaltı istiyor ama ben ... diyorum ki ona küçük çocuk gibi beslenme kaplarından alsam güzel bir pakete koyup eline versem orda çayla yapsa komik olur mu ya o_O
Yani hazırlamak zorunda değilsin ama hazırlarsan da hoş olur be ya ;)

Eşinizin böyle bir talebi varsa bence bunu ona çok görmeyin.
Kahvaltı edip evden gitmesi 30 dk sürer ya da sürmez. Eşiniz gittikten sonra gidip yatabilirsiniz.
O da sizinle bir çay, bir dilim ekmek yemek istiyor olabilir.
Eşimden yarım saat erken kalkıp hazırlıyorum, yiyemesem bile bir çay içiyorum o gittikten sonra da yatıp uyuyorum.
En azından çalışmadığınız dönemlerde yapabilirsiniz.

Ben kendime hazırlıyorum beslenme kutusuna koyup işe götürüyorum komik de olmuyor herhalde yanıma ara öğün bile alıyorum :)
Eşinize de hazırlayabilirsiniz o da galeta alsın peynir zeytin domates salatalık (haşlanmış kabuklu yumurta az koku yapıyor aklınızda olsun) yiyorum her gün

ayyyy ne kadın bunlar yaa iyice kendilerini kocaya baglamıslar kalk mıs hazırlamıs neden kadın hazırlıyo arkadasım yaa adam hazırlasın ne bu yani kadın bide cocugu var zaten gec uyuyo bide sabahın köründe ne isi var bence esine söyle acık acık yoruluyorum benden bi kac sene kahvaltı bekleme de
Allahım başımıza daş yağacak aynı fikirdeyiz :oha:

Bizde en hazırlamayana aday olalım En Büyük TÜRKİYE :KK70:
Beni geçemen bacım beni yatakta öpüp gidiyor kocam ne kahvaltısı allasen :70:

Kendi yesin gitsin . Ben calismazken kalmiyordum .Ne bulsa yer gider.Hani uyaninca da gun gecmiyor hele de kisin cok zor oluyordu. Cok dert etme ne yerse yesin koca adam.

Ya kole gibi o ne yaa :) hamur isini filan yapamam gece gece.. canim isterse yaparim gece cocuklarim icin yaparim..kocam icin filan yapsmam kusura bakmasin.. benim sabah uykum bolundukten sonra neye yararki? Diyorum ya iki peyniri zeytini bi zahmet koysun ekmeginin arasina... ben erken kalkarsam bi daha uyuyamam cunku evin islerini yapmaya baslarim. Kaldiki bdn 5 senedir uyku uyumuyorum dersem yalan olmaz.. cocuklar sabahin korunde uyartiyolar..konu sahibi uyuyabildigin kadar uyu ilerde zaten uyuyamiycan bdnden sana tavsiye..

Duyan da ayaklarını yıkayıp suyunu içiyoruz, dedik sanacak. :)))
Şurada da "kociscilik" yapmakla etiketlendim ya :)))
Her evliliğin dinamiği farklıdır deyip köşeme çekilem ben. Erim gelir birazdan as koyam onune. :))))

Ya kole gibi o ne yaa :) hamur isini filan yapamam gece gece.. canim isterse yaparim gece cocuklarim icin yaparim..kocam icin filan yapsmam kusura bakmasin.. benim sabah uykum bolundukten sonra neye yararki? Diyorum ya iki peyniri zeytini bi zahmet koysun ekmeginin arasina... ben erken kalkarsam bi daha uyuyamam cunku evin islerini yapmaya baslarim. Kaldiki bdn 5 senedir uyku uyumuyorum dersem yalan olmaz.. cocuklar sabahin korunde uyartiyolar..konu sahibi uyuyabildigin kadar uyu ilerde zaten uyuyamiycan bdnden sana tavsiye..
Ama kocişkocuğun işe aç gidiyor ühüüüü :cry: hayın gadın :63:

Back
X