- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Evet bende bunu demiştimNiye komik olsun? Biz eşimle öyle yapıyoruz.
Neden her gün yağlı, mide yakan şeyleri yiyelim ki? Çok da güzel oluyor valla.
Eşin sabah hazırlayamıyorsa akşamdan sen hazırlayıp dolaba koy sabah alıp gitsin. Bölmeli kaplar var bunun için..
Bunu yapan da çok var artık zaten..
Sende haklısın çok of kalkmam lazım biliyorumBence eşin haklı kahvaltıda bereket vardır önemli olduğu hisseder sizi birbirinize daha çok bağlar..eşin gittikten sonra tekrar uyursun ne olacak bütün gün evdesin zaten
Nasıl yaniAllahım bana birşeyler oluyor yorumları okudukça hemen terkediyorum burayi.... Ya ben fazla ince düşünceli evliligime esime fazla önem veriyorum ki aptalmisim.... Ya siz fazla rahat.....sevgiler
helal olsun size...işe gittiğimiz halde sabah kalkar hazırlardım, hemde aksatmadan, ben sanırım daha anaç biriyim, ama düşününce bızım ofıste var boyle eşleri çalışmadıgı halde kahvaltı yapmadan çıkanları görünce, kendımı tebrık edıyorum, cıdden lütfen kalkın ve eslerınıze birşeyler hazırlayın, kolay değil tüm gün dışardalar ve kahvaltı en önemli öğün, dediğim gibi çalıştıgım ve 2 cocugum oldugu halde ( onları da sabah babaannelerıne bıraktıgım halde ) ben bıle hazırlıyorsam, siz de yapabilirsiniz...
çok şaşırıyorum ben böyle durumlara.....
işe gittiğimiz halde sabah kalkar hazırlardım, hemde aksatmadan, ben sanırım daha anaç biriyim, ama düşününce bızım ofıste var boyle eşleri çalışmadıgı halde kahvaltı yapmadan çıkanları görünce, kendımı tebrık edıyorum, cıdden lütfen kalkın ve eslerınıze birşeyler hazırlayın, kolay değil tüm gün dışardalar ve kahvaltı en önemli öğün, dediğim gibi çalıştıgım ve 2 cocugum oldugu halde ( onları da sabah babaannelerıne bıraktıgım halde ) ben bıle hazırlıyorsam, siz de yapabilirsiniz...
çok şaşırıyorum ben böyle durumlara.....
Çok şaşırdım halinize. Eşim de ben de çalışıyoruz. Ben eşimden yarım saat önce kalkar kahvaltıyı hazırlarım 6 yıldır. Hafta sonu da böyle. Çocuk da var anasınıfına gidiyor. Her sabah 1 yumurta, bikaç dilim kaşar peyniri, 1 dilim ballı ekmeğini mutlaka yer.Aslında kahvaltı etmeyi de pek severim zaten. Kızım da sayemde sevdi kahvaltıyı.Eşim benden önce hiç kahvaltı etmezdi. Annesi bile kahvaltı etmediğini söylüyodu. Düşün okula giderken bile hazırlamıyomuş kadın. Nasıl içine siniyosa.
Kahvaltı düzeni önemli bence. Bu lafım size değil. Öğretmen olduğum için söylüyorum. Biçok anne çocuğunu aç gönderiyo okula.Yazık üzülüyorum vallahi.
Boşver züleyha bakma sen yorumlara
yat uyu dinlen bebekli kadınsın
Bebek bakmak işe gitmekten daha zor, enerji topla
hatta kocan sana kahvaltı hazırlayıp öyle çıksın evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?