- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sen nerede yaşıyorsun be kadın sdhdjf Happy Moons demişsin, dur bir dahakine orayı deneyeyim.Birkaç tane mekan ismi yazdım. Başka arkadaşlar da benim gibi 2 kişi gidip bir tane serpme söyleme şeklinde yaptıklarını söylemişhatta ben de şöyle söyleyim: Kişi sayısına göre ücret alan bir mekana hiç rastlamadım. Tabiyki vardır ama ben denk gelmedim, denk gelsem de bir daha gitmem.
ben de hiç denk gelmedim ki biz eşimle de çıksak arkadaşlarla da çıksak çok iştahlı bir grup olmadığımız için genelde 2 kişiysek tek, 4 kişiysek 2 porsiyon alırız vs. yanına ekstra canımız birşey isterse alırız ama siz 2 kişisiniz 2 kişilk alacaksınız durumuna hiç denk gelmedimklarını söylemişhatta ben de şöyle söyleyim: Kişi sayısına göre ücret alan bir mekana hiç rastlamadım. Tabiyki vardır ama ben denk gelmedim, denk gelsem de bir daha gitmem.
Merhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Şuan genel fiyatlar bu şekilde ama kahvaltı için bu fiyatı vermek gerçekten insan da kötü bir his oluşturuyor.Merhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
İstanbuldayım. İstanbulda olanlara başka mekanlar da tavsiye edebilirim. Happy moonsu Türkiyenin çok yerinde var diye söyledim. Baktım şimdi antepte de varmış tavsiye ederimSen nerede yaşıyorsun be kadın sdhdjf Happy Moons demişsin, dur bir dahakine orayı deneyeyim.
Siz de istanbulda mısınız? Valla ben ilk defa burda duydum 5 kişiysen 5 tane kahvaltı alıcan diye dikte eden işletmeleriben de hiç denk gelmedim ki biz eşimle de çıksak arkadaşlarla da çıksak çok iştahlı bir grup olmadığımız için genelde 2 kişiysek tek, 4 kişiysek 2 porsiyon alırız vs. yanına ekstra canımız birşey isterse alırız ama siz 2 kişisiniz 2 kişilk alacaksınız durumuna hiç denk gelmedim
hayır Ankaradayım ben, ama dediğiniz gibi bu şekilde dikte edilen bir yerin fazla tutunabileceğini sanmam burada daSiz de istanbulda mısınız? Valla ben ilk defa burda duydum 5 kişiysen 5 tane kahvaltı alıcan diye dikte eden işletmeleriburda çok seçenek var. Öyle bir şeyi zorunlu tutarsa yan tarafındaki restorana gider insanlar.
evet ankarada da asla tutunamazlar. Sizde aspava kültürü diye bir şey var bir kere. Bir kişi sipariş verse bile o kadar çok ikram geliyor ki 5 kişiyi doyuracak düzeyde. Hatta kardeşim Ankarada okudu. Öğrenci olduklarından 3 kişi aspavaya gidip bir kişi sipariş veriyordu. Gelen sınırsız ikramlarla hepsi doyuyorduhayır Ankaradayım ben, ama dediğiniz gibi bu şekilde dikte edilen bir yerin fazla tutunabileceğini sanmam burada da
bize böyle birşeyle karşımıza gelen mekandan siparişi vermeden kalkar gideriz, oturmayız ki
kesinlikle öyle, hele ki Aspavada dediğiniz şekilde biz de çok yaparızevet ankarada da asla tutunamazlar. Sizde aspava kültürü diye bir şey var bir kere. Bir kişi sipariş verse bile o kadar çok ikram geliyor ki 5 kişiyi doyuracak düzeyde. Hatta kardeşim Ankarada okudu. Öğrenci olduklarından 3 kişi aspavaya gidip bir kişi sipariş veriyordu. Gelen sınırsız ikramlarla hepsi doyuyorduBöyle bir şehirde bu tarz dayatmalar hiç hiç tutmaz.
haftanın 5 günü akşama kadar görüyoruz ama haftanın 5 günü sadece iş için zaman geçiriliyor o kişilerleHaftanın 5 günü akşama kadar gördüğüm insanlarla iş disinda görüşeceksem tercihim ailemle katılmak olur şahsen. Mesela kızımla akşamları 2 saat ancak vakit geçiriyorum onun da ödev ve yemek yeme içerisinde. Haftasonu kızıma vakit ayırmalıyım. Bu sebeple bir yere davetliysem ailece katılırım ki kızım için de bir etkinlik olsun.
Ben herkesi benim gibi sanıyordumbelki de bekarsınızdır bilemedim. Gerçekten herkese ayrı ayrı vakit yok, zaman az yapılacak şeyler çok.
Merhaba mekanın tam adı seyirmi?Açık büfe brunch'a gidin çok daha mantıklı ve tasarruflu. Ankara'da seyir mesela gayet memnunuz fiyatından da büfesinden de
Evet seyir cafe bahçelievlerde. Fiyatı uygun yemekleri de güzel. Genelde kalmamış oluyor ama lotus cheesecake i harika.Merhaba mekanın tam adı seyirmi?
iki kişi için bile fazla.Yuh artık.Merhaba kızlar,
Serpme kahvaltı mantığını ben çözemiyorum bir kişilik söyleyince gelen şeylerin aynısını iki kişilik söyleyincede getiriyorlar tek fark biraz daha fazla peynir domates yumurta ve ilave servis açılıyor diğer reçel bal yağ ortaya konan şeyler aynı ama fiyata bakınca iki katı. Gider iskender yerim daha iyi mis gibi ama siz ortama uyun tabi.
Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.
Ayten ustaya bir kere gittim bir daha da yok dedim. Hele pazar gitme gafletinde bulunduk felaketti.Yaşadığım şehirde mesela serpme kahvaltının en meşhuru Ayten usta. En son 350 diye duydum. Ki iyice porsiyon da ufalmış. Sorunca bitince sınırsız getiririz diyorlar ama kaç kere isteyebilirsin ki. Ben. Tövbe ettim bu tip kahvaltıya. Bir mekan var mesela seçerek alıyorsun. Hem ziyan olmuyor hem de gerçekten yediğine ücret ödüyorsun.
Mesela on tane reçel için ödeme yapıyoruz ama biz reçel yemeyiz. Çok saçma geliyor bana artık bu konsept
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?