Kahvaltı ücreti sizce fazla mı

Sen nerede yaşıyorsun be kadın sdhdjf Happy Moons demişsin, dur bir dahakine orayı deneyeyim.

klarını söylemiş hatta ben de şöyle söyleyim: Kişi sayısına göre ücret alan bir mekana hiç rastlamadım. Tabiyki vardır ama ben denk gelmedim, denk gelsem de bir daha gitmem.
ben de hiç denk gelmedim ki biz eşimle de çıksak arkadaşlarla da çıksak çok iştahlı bir grup olmadığımız için genelde 2 kişiysek tek, 4 kişiysek 2 porsiyon alırız vs. yanına ekstra canımız birşey isterse alırız ama siz 2 kişisiniz 2 kişilk alacaksınız durumuna hiç denk gelmedim

Ayda yılda bir kere yapılan etkinlikse 100-200 liraya takılmam açıkçası.

Şuan genel fiyatlar bu şekilde ama kahvaltı için bu fiyatı vermek gerçekten insan da kötü bir his oluşturuyor.
Belki mekanları arayıp atıyorum 20 kişi geleceğiz uygun fiyat verir misiniz diyebilirsiniz ya da işte 3 menemen 10 dilim börek , 10 kişilik kahvaltı tarzı fiiyat istenebilir.

İş arkadaşlarımla serpme kahvaltıya gitmem. Ortaya konan şeyleri yiyemiyorum, aç kalıyorum. Her şey tabağımıza servis edilmeye uygun olmuyor. O yüzden bence fiyat çok.
Ailemle gideceksem normal.

Sen nerede yaşıyorsun be kadın sdhdjf Happy Moons demişsin, dur bir dahakine orayı deneyeyim.
İstanbuldayım. İstanbulda olanlara başka mekanlar da tavsiye edebilirim. Happy moonsu Türkiyenin çok yerinde var diye söyledim. Baktım şimdi antepte de varmış tavsiye ederim
Siz de istanbulda mısınız? Valla ben ilk defa burda duydum 5 kişiysen 5 tane kahvaltı alıcan diye dikte eden işletmeleri burda çok seçenek var. Öyle bir şeyi zorunlu tutarsa yan tarafındaki restorana gider insanlar. Zaten her caddede milyon tane restoran var.

Serpme kahvaltı bana göre israftan başka bir şey değil, ben son gittiğimizde 5 kişi (2 si çocuk) için 3 kişilik istedik sıcaklar gelmeden yıka basa doyduk, geri kalan israf oldu, yanıma alma imkanımda yoktu. Arada gidilir elbette , sizde 6 kişi için aranızda anlaşın 3-4 kişilik alın ve paylaşın, tabii işletme kabul ederse, veyahut yiyebileceğiniz kadar şeyler söyleyin

hayır Ankaradayım ben, ama dediğiniz gibi bu şekilde dikte edilen bir yerin fazla tutunabileceğini sanmam burada da

bize böyle birşeyle karşımıza gelen mekandan siparişi vermeden kalkar gideriz, oturmayız ki

hayır Ankaradayım ben, ama dediğiniz gibi bu şekilde dikte edilen bir yerin fazla tutunabileceğini sanmam burada da

bize böyle birşeyle karşımıza gelen mekandan siparişi vermeden kalkar gideriz, oturmayız ki
evet ankarada da asla tutunamazlar. Sizde aspava kültürü diye bir şey var bir kere. Bir kişi sipariş verse bile o kadar çok ikram geliyor ki 5 kişiyi doyuracak düzeyde. Hatta kardeşim Ankarada okudu. Öğrenci olduklarından 3 kişi aspavaya gidip bir kişi sipariş veriyordu. Gelen sınırsız ikramlarla hepsi doyuyordu Böyle bir şehirde bu tarz dayatmalar hiç hiç tutmaz.

kesinlikle öyle, hele ki Aspavada dediğiniz şekilde biz de çok yaparız

Eşimin iş yeri etkinliklerini, yemekleri vs iş yeri ödüyor, herkes eşlerini de getiriyor güzel geçiyor.
Ama kendimiz ödeseydik ne işim var tanimadigim bir suru insanlar ve eşleriyle yani cok sacma bulurdum ama yine giderdim yerinizde olsam fiyatta aşiri gelmedi bana kahvalti icin.

450TL icin gelmediler dedirtmeye gerek var mi kaç kere yapiliyordur eger sık olmayan bir şeyse gidilir.

haftanın 5 günü akşama kadar görüyoruz ama haftanın 5 günü sadece iş için zaman geçiriliyor o kişilerle
kırk yılın başı belki de senede toplasak 3 kere iş harici 3 saatliğine bi aktivite yapalım diyorlar
biri ona da eşini çocuğunu getirecekse bize hiç katılmaması daha mantıklı olur bana göre :)
ailesiyle olmak isteyen ailesiyle evinde oturabilir
zamanınız bu kadar azsa ailenize ayırmanız daha doğru geliyordur size de
ben ayda alemde bir " kendi aramızda " yapılacak bi etkinliğe dışarıdan birinin dahil edilmesine sıcak bakmıyorum
eşli düzenlenen bişey olsa tabi ki herkes getirsin o da o tarz bi etkinlik olur
eşli olmayan etkinliğe eş dahil edilmez .
en sonuncusunda zaten toplasak kaç kişiyiz, kadın kalkmış 2 aydır çıktığı adamı getirmiş ortama
2 ayda kendisi bile tanıyamamıştır bizim aramızda ne işi var
bazı insanlar hangi ortama nasıl girileceğini asla bilmiyor

iki kişi için bile fazla.Yuh artık.

Bulunduğumuz şehire, mekana göre değişkenlik gösterir.
Çok sevdiğim arkadaşlarımla kırk yılda bir gideceksem 450 TL için bir şey demem ama daha makul mekanlar olabilir. Belediye sosyal tesisleri gibi daha uygun yerlere de bakabilirsiniz. Yada instagramdan bakın kampanyalı yerler var mı?
Bulunduğum şehir büyükşehir 150 liraya da mekan var 500-600 liraya da.

Serpme kahvaltıyı da hiç mantıklı bulmuyorum :) bizim yaşadığımız yerde bazı mekanlar kendimize bıraktığı bir seçim menüsü var. Çok uyguna çok keyifli bir şekilde doyabiliyoruz.

Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.

Happy moons rakam iki kişilik oluyor serpme için.Tuzlu değil aslında makul bile.Biz iki ergen cocukla gidip bir serpme kahvalti (iki kişilik) gayet yeterli oluyor, zeytin falan artıyor

Ayten ustaya bir kere gittim bir daha da yok dedim. Hele pazar gitme gafletinde bulunduk felaketti.

Seçerek alınan yer neresi khomyuk ya ben uzun zamandır kahvaltıya gitmiyorum yoğunluktan fırsat olmuyor. Farklı mekana arayışındaydım. Yılbaşı sabahı gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…