- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Yahu bırakın onu, tek sayı sipariş edemiyorsunuz. 3 kişi iseniz 4 oluyor, üste tamamlıyorlar. Tek kişilik serpme yapmadıkları için bu fiyat atıyorum 350 350 700, yani kahvaltı bu diyor, bir üst kişi için 1400 istiyor.Birkaç tane mekan ismi yazdım. Başka arkadaşlar da benim gibi 2 kişi gidip bir tane serpme söyleme şeklinde yaptıklarını söylemişhatta ben de şöyle söyleyim: Kişi sayısına göre ücret alan bir mekana hiç rastlamadım. Tabiyki vardır ama ben denk gelmedim, denk gelsem de bir daha gitmem.
serpme kahvaltı en son 350 tl ydiMerhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Mekanlar buna izin vermiyor ki..herkes kendine kahvaltı tabağı da söyleyebilir
ama o da en az 150-200 şu dönemde
6 kişiyseniz atıyorum 3 tane 2 kişilik serpme kahvaltı söylenebilir
Size Çatalca Antikköy'ü tavsiye edeyim ama bir ara insanlar köy havası alalım,otantik mekan olsun diye diye şişirdiler fiyatları.Ben de tam tersi. Bu yazılan mekanlardan o kadar gına geldi ki canım yöresellik arıyor. Havalı olmasın plastik masa sandalye olsun kareli masa örtüsü eski püskü tabak çanak olsun takım olmasın. İçine koydukları lezzetli olsun sade olsun..Of of botokslar bi yere kadar cınım
izinlik bi durum yok , ne münasebet ?Mekanlar buna izin vermiyor ki..
bizim insanımız böyle saçmalıklara sessiz kalıp böyle salak mekanlara para yedirmeye devam ettiği süreceYahu bırakın onu, tek sayı sipariş edemiyorsunuz. 3 kişi iseniz 4 oluyor, üste tamamlıyorlar. Tek kişilik serpme yapmadıkları için bu fiyat atıyorum 350 350 700, yani kahvaltı bu diyor, bir üst kişi için 1400 istiyor.
Sıklıkla kahvaltıya gideriz, 5 6 kişi artık verdiğimiz hesap 3 4 binleri buldu, keseceğim bu işi.
ohaa hayatta vermemTek kişi 450 kızlar
Ben kabul eden mekana denk gelmedim daha.Yemeyecegim diyebiliyorsunuz bu durumda servis acmiyorlar.İki kişi tek serpme aldıysanız bir kişilik servis açıyorlar ...Hatta bu konudan bir mekanla müşteri tartışması haberlere bile konu olmuştu...izinlik bi durum yok , ne münasebet ?
serpme kahvaltı 2 kişilikse
ve masada 6 kişi varsa
zaten söylenmesi gereken şey 3 adet çift kişilik serpme kahvaltıdır
ayrıca canım isterse 6 kişinin olduğu masaya 2 tane çift kişilik serpme kahvaltı söylerim
yanımdaki 2 kişi yemeyecek aç değil belki ?
öyle saçma şey mi olur
bunu yapan mekan varsa gitmezsiniz sosyal medyada da ifşa edersiniz bu kadar basit
ben hiç denk gelmedim
denk gelirsem de kalkar giderim para kazandırmam
yapacağınız şey çok basitBen kabul eden mekana denk gelmedim daha.Yemeyecegim diyebiliyorsunuz bu durumda servis acmiyorlar.İki kişi tek serpme aldıysanız bir kişilik servis açıyorlar ...Hatta bu konudan bir mekanla müşteri tartışması haberlere bile konu olmuştu...
mekanlar onu kabul etmiyorlar artık. hatta bardak ve çatal sayısını bile ona göre getiriyorlar. zaten genelde min 2 kişilikten başlıyor. dışarda yemeyi çok seven biri olarak kahvaltı artık keyif olmaktan çıktı bence. hem deli para veriyorsun hem her şeyin kalitesi düştü mekan sahipleri cinlik yapıyor. geçenlerde tatil için gittiğimiz bir otelde göz ucuyla garsonu izledim süt kabına bim in az yağlı dost sütünü doldurdu. şinitzel de a101 indiHayır 450 lira serpme için abartılı bir fiyat değil şu an. Ancak serpme kahvaltı çok gereksiz bir şey. Ben omlet veya menemen söylüyorum. Yanına da küçük kahvaltı tabakları oluyor mekanlarda ondan söylüyorum. Yoksa başka bir kahvaltılık alıyorum yanına.
Ayrıca herkesin birer serpme alması da israf. Çoğu şey kalıyor. Mesela 10 kişiyseniz 5-6 tane serpme alsanız kafi.
Fiyat gayet uygun benceMerhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Dilek'te bir kere de ben yemiştim. Açık büfeydi o. Biraz tuzluydu o zaman ama dünyaları yemiştimDışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlereher şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim
@Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için
Buna izin vermiyorlar kiHayır 450 lira serpme için abartılı bir fiyat değil şu an. Ancak serpme kahvaltı çok gereksiz bir şey. Ben omlet veya menemen söylüyorum. Yanına da küçük kahvaltı tabakları oluyor mekanlarda ondan söylüyorum. Yoksa başka bir kahvaltılık alıyorum yanına.
Ayrıca herkesin birer serpme alması da israf. Çoğu şey kalıyor. Mesela 10 kişiyseniz 5-6 tane serpme alsanız kafi.
Buna izin vermiyorlar ki
Ay arkadaşlar bin kişi benimle aynı şeyi yaptığını yazmış. Demek ki izin veren bir sürü yer var. Mekan ismi bile verdim. Hatta menü bile koydum. O mekanları da her yerde şubeleri var diye söyledim. Yoksa zibilyon tane yer daha var. Happy moons, big mammas, cookshop. İnsanlar konuda bir sürü yer saymış. Seçin, beğenin, alınmekanlar onu kabul etmiyorlar artık. hatta bardak ve çatal sayısını bile ona göre getiriyorlar. zaten genelde min 2 kişilikten başlıyor. dışarda yemeyi çok seven biri olarak kahvaltı artık keyif olmaktan çıktı bence. hem deli para veriyorsun hem her şeyin kalitesi düştü mekan sahipleri cinlik yapıyor. geçenlerde tatil için gittiğimiz bir otelde göz ucuyla garsonu izledim süt kabına bim in az yağlı dost sütünü doldurdu. şinitzel de a101 indi
evet biz de öyle yapıyoruz. Ancak arkadaşlar ısrarla işletmeler buna izin vermiyolar diyolar. Halbuki herkes aynı şeyi yaptığını yazmış. Artık isyan edicem yetooooDilek'te bir kere de ben yemiştim. Açık büfeydi o. Biraz tuzluydu o zaman ama dünyaları yemiştimher şey vardı.
Benim pek tercihim değil dışarıda kahvaltı. Mümkün ise kişi başı değil de eksik sayılı tabak alıyoruz. Bitirmek çok zor oluyor. Bu şekilde kabul etmeyecek yere de gitmem. Artanlara yazık günah.
iki kişi 900 tl fazla bence yani yazık günahMerhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?