- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Hayır 450 lira serpme için abartılı bir fiyat değil şu an. Ancak serpme kahvaltı çok gereksiz bir şey. Ben omlet veya menemen söylüyorum. Yanına da küçük kahvaltı tabakları oluyor mekanlarda ondan söylüyorum. Yoksa başka bir kahvaltılık alıyorum yanına.Merhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Mekanlar bunu kabul etmiyor ne yazık ki.Hayır 450 lira serpme için abartılı bir fiyat değil şu an. Ancak serpme kahvaltı çok gereksiz bir şey. Ben omlet veya menemen söylüyorum. Yanına da küçük kahvaltı tabakları oluyor mekanlarda ondan söylüyorum. Yoksa başka bir kahvaltılık alıyorum yanına.
Ayrıca herkesin birer serpme alması da israf. Çoğu şey kalıyor. Mesela 10 kişiyseniz 5-6 tane serpme alsanız kafi.
yok canım geçen bizde verdik valla herşey bu kadar pahalıyken bence bu fiyatlar normalMerhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Hangi mekana gittiğinize bağlı. Serpme genelde tercih edeceğim bir şey değil ama arkadaşlarımla gidince mecbur alıyorum. Biz 4 arkadaş 2 serpme alıyoruz her seferindeMekanlar bunu kabul etmiyor ne yazık ki.
Dört yaş üstü çocuktan da yarı ücret alıyorlar hatta onu bile ücretli yaptı çoğu yer
Normal.daha ucuzunu bulsan da güzel olmaz.Merhaba kızlar,
Onu kabul etmiyorlardı.eden var mıymış?Hangi mekana gittiğinize bağlı. Serpme genelde tercih edeceğim bir şey değil ama arkadaşlarımla gidince mecbur alıyorum. Biz 4 arkadaş 2 serpme alıyoruz her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?