- 23 Ağustos 2020
- 4.297
- 7.801
- 108
- 34
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Deniz kenarı lüküssss pahalı yerleri diyoruzAy arkadaşlar bin kişi benimle aynı şeyi yaptığını yazmış. Demek ki izin veren bir sürü yer var. Mekan ismi bile verdim. Hatta menü bile koydum. O mekanları da her yerde şubeleri var diye söyledim. Yoksa zibilyon tane yer daha var. Happy moons, big mammas, cookshop. İnsanlar konuda bir sürü yer saymış. Seçin, beğenin, alın
Ben kazıkçı işletmelere gitmeyi tercih etmiyorum siz de gitmeyin. Allah aşkına sizden zorla fazla para alan yerlere niye gidiyosunuz? İki kişiyseniz iki tane alacaksınız mecburi dedikleri an kalkar giderim. Hadi bir kere gittiniz daha kapısından geçmeyin.
Ayrıca bir sürü kişi aynı şeyi yaptığını yazmış. İlk sayfadayım diye ben alıntılanıp duruyorum ve bu konuyu açıklamaktan sıkıldım haftasonu kadıköye kahvaltıya gidiyorum. Yine iki kişi bir serpme söyliycez. Yerken bu konuyu hatırlıycam
evet biz de öyle yapıyoruz. Ancak arkadaşlar ısrarla işletmeler buna izin vermiyolar diyolar. Halbuki herkes aynı şeyi yaptığını yazmış. Artık isyan edicem yetoooo