Kahvaltı ücreti sizce fazla mı

Serpmeler öyle.
Ama eşlerle gidince fiyat manasız artıyor. Yemediğim şeylere de para ödüyorsun.
Ben artık serpme kahvaltıya gitmiyorum. Bu nedenle bilemedim.
ya ben eşlerin neden geldiğini anlamıyorum böyle yerlere
etkinliğin çıkış noktası biz bize farklı bi aktivite yapmış olalım oluyor
ama bi bakıyorsun biri eşiyle geliyor öbürü sevgilisiyle falan
bizde geçen ofisçe bişey yapalım dedik bi baktık 3-4 kişi yanında eşiyle sevgilisiyle falan geldi
adamlar put gibi oturdu yani tanımıyoruz etmiyoruz hiç tadı olmadı
geçen bi arkadaşın doğum günü vardı ona da kocasıyla falan gelen oldu iş arkadaşlarından
doğum günü olan arkadaş da o gelen eşleri 1-2 kere görmüş maksimum
eşlerle doğum günü sahibinin samimiyeti olsa anlarım o da yoktu

Hangi mekana gittiğinize bağlı. Serpme genelde tercih edeceğim bir şey değil ama arkadaşlarımla gidince mecbur alıyorum. Biz 4 arkadaş 2 serpme alıyoruz her seferinde
Geçen yaz baya şehirdışında bir kahvaltı mekanına gittik. Biri altı biri bel yaşında iki çocuktan da ücret alındı. Sorunca miktar ona göre artıyor. Menemene kırılan yumurta sayısı artıyor dendi.
Bizim yaşadığımız şehirde bu iş iyice kazıklamaya döndü.

Herkes kendi ödüyor neticede. 350 yerine 700 ödeyecek olan o beni ilgilendirmez ona takılmıyorum da. Bir kahvaltı için ben 700 tl vermem. Onun yerine bütçe arttırır adam akıllı yemek yerim kafasına geldim ben. Düşününce bak kaymak menemen üç beş de börek için çok gereksiz. Hepsi evde yapılacak ürünler.
Bu ekonomik durumlar beni artık bunu düşünmeye sevk etti ne yazıl ki. Dışarda yiyeceksem balık, et, pide gibi evde aynı tadı alamadıklarımı yiyorum.

Dışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlere her şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim

A Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için

Serpme kahvaltı mantığını ben çözemiyorum bir kişilik söyleyince gelen şeylerin aynısını iki kişilik söyleyincede getiriyorlar tek fark biraz daha fazla peynir domates yumurta ve ilave servis açılıyor diğer reçel bal yağ ortaya konan şeyler aynı ama fiyata bakınca iki katı. Gider iskender yerim daha iyi mis gibi ama siz ortama uyun tabi.

Yani iki döner dürüm 300 olmuş kalabalık gidilecekse iki kişilik kahvaltı 450 normal

Nadir olan bir etkinlikse verilir ama şimdi şartlar bütçeler herkesin bir olmaz kişi başı 450 kahvaltıya evet bir tık yüksek ama artık ne ucuz ki :/

Bir tane sizin anlattığımız gibi açık büfe kahvaltısı tabaginizda kalan her parça için 5₺ ücret alınacaktır yazmış :) istediğin kadar ye ama ziyan etme mantığı çok sevmiştim:)

Bir tane sizin anlattığımız gibi açık büfe kahvaltısı tabaginizda kalan her parça için 5₺ ücret alınacaktır yazmış :) istediğin kadar ye ama ziyan etme mantığı çok sevmiştim:)
Yok bu tam o mantıkta değil.
Serpme kahvaltı getiriyor ama kaç kişi olursan ol miktar az. Her seferinde ek istemek gerekiyor. Sınırsız güya istediğin kadar söyle diyor da. Bir insan kaç kere ek ister.
Madem öyle fiyatını sınırsız tutma. Miktar çok gibi devasa bir ücret verip kırıntı porsiyon getiriyorsun.

Eskişehir Ayten Usta ise 460

İkinci örneği vermistin ya istediğimizi seçtik ona istinaden söyledim.

İkinci örneği vermistin ya istediğimizi seçtik ona istinaden söyledim.
A evet evet.
Oradaki çok cazip geldi bize.
En son eşimle gittik. Çift menemen, sucuk pastırma tavası, peynir zeytin söğüş tabağı, bir porsiyon da bal kaymak söyledik. Dört kupa da çay 350 ye geldi. Bunı ben serpmede ödeyemezdim.
Hem de israf olmadı çok mantıklı

Eskişehir Ayten Usta ise 460
En son Eskişehir’de iyi bir meyhaneye gittik iki aile.
75lik rakı, dört simit levrek, bir karides tava, bir hamsi tava, bir kalamar tava, dört soğuk meze, ortaya salata 2800 ödedil. Aile başı 1400. Yani 920 tl kahvaltıya vereceğime 1400 verir bunları yerim ben.
Yuh yani

Geçen hafta annemi götürdüm. İki kişilik serpme kahvaltı ve ekstra su aldık. 715 lira. Fiyatlar uçuk tabi her yerde. Yerine ve mekanına göre de değişiyor. İstanbulda galata civarında tek kişi kahvaltı 700 lira. Eğer gittiğiniz yer kaliteli ve güzelse verilebilir o para.

aşırı iyi yalnız sizin fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…