- 5 Aralık 2022
- 1.161
- 2.590
- 63
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.Dışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlereher şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim
@Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için
ben takılıyorum ya ne bileyimHerkes kendi ödüyor neticede. 350 yerine 700 ödeyecek olan o beni ilgilendirmez ona takılmıyorum da. Bir kahvaltı için ben 700 tl vermem. Onun yerine bütçe arttırır adam akıllı yemek yerim kafasına geldim ben. Düşününce bak kaymak menemen üç beş de börek için çok gereksiz. Hepsi evde yapılacak ürünler.
Bu ekonomik durumlar beni artık bunu düşünmeye sevk etti ne yazıl ki. Dışarda yiyeceksem balık, et, pide gibi evde aynı tadı alamadıklarımı yiyorum.
Eskiden pahalıydı evet ama artık her yer fiyatları öyle şişirdi ki happy moons normal kaldı. Biz iki kişiydik. bir kahvaltı tabağı (serpme değil kahvaltı tabağı) menemen ve omlet yedik. 530 tl verdik geçen hafta. Eğer kahvaltı tabağını iki tane almayı zorunlu tutsalardı evet pahalı olurdu.Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.
Daha bugün arkadaşlarla göl kenarında serpme kahvaltıya 200 er lira verdik,bence fiyat çok cidden.Gayette güzeldi bizim menü.Merhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Afiyet olsun :)Eskiden pahalıydı evet ama artık her yer fiyatları öyle şişirdi ki happy moons normal kaldı. Biz iki kişiydik. bir kahvaltı tabağı (serpme değil kahvaltı tabağı) menemen ve omlet yedik. 530 tl verdik geçen hafta. Eğer kahvaltı tabağını iki tane almayı zorunlu tutsalardı evet pahalı olurdu.
Ay menüyü de koyayım da inanmıyorum diye alıntılayan olmasıniki kişi baya baya doyduk
Tesadüfe bakın bugün de eşim işyerinin bir kahvaltı planı var dedi banaMerhaba kızlar,
İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Off Ayten Usta.. Burda Zennup vardı Ömür gitti o da bitti benim için. 450 tl ortalama bi fiyat,iyi yerse çok üçe beşe bakılmaz yeme içme işinde..Yaşadığım şehirde mesela serpme kahvaltının en meşhuru Ayten usta. En son 350 diye duydum. Ki iyice porsiyon da ufalmış. Sorunca bitince sınırsız getiririz diyorlar ama kaç kere isteyebilirsin ki. Ben. Tövbe ettim bu tip kahvaltıya. Bir mekan var mesela seçerek alıyorsun. Hem ziyan olmuyor hem de gerçekten yediğine ücret ödüyorsun.
Mesela on tane reçel için ödeme yapıyoruz ama biz reçel yemeyiz. Çok saçma geliyor bana artık bu konsept
Ahaha dilek pastanesi deyince komik bir anımı anlatayım o zaman. Bizim eve yakın olan Halkalı Atakent şubesi, Dumankaya miks in ya altı ya da sanırım hemen yanı. En son gittiğimizde gelen tereyağı abartmıyorum küp şekerden küçüktü, birkaç tane koymuşlar. İlk başta şaka yapıyorlar falan diye düşündüm. Normalde serpme kahvaltısı güzel çünkü. Gerçekmiş amaDışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlereher şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim
@Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için
Bence tadı da güzel değildi serpmesinin. Birkaç kez arkadaş zoruyla gitmek durumunda kaldımAhaha dilek pastanesi deyince komik bir anımı anlatayım o zaman. Bizim eve yakın olan Halkalı Atakent şubesi, Dumankaya miks in ya altı ya da sanırım hemen yanı. En son gittiğimizde gelen tereyağı abartmıyorum küp şekerden küçüktü, birkaç tane koymuşlar. İlk başta şaka yapıyorlar falan diye düşündüm. Normalde serpme kahvaltısı güzel çünkü. Gerçekmiş amabir daha asla gitmem, gideceksek Arenaparktakine gidiyoruz ama onlarda hem porsiyon küçülttü hemde eskisi kadar sınırsız ekmek olayı yok. Çocuk için ücret almıyorlardi en son, onu da yapmaya başladılarsa bilemem.
Şahsen 2 yudum yiyeceğim kahvaltıya arkadaşlarla etkinlik olsun diye 450 tl vermeyi tercih etmem. Hijyenini bilmediğim bir mekanda da mümkün mertebe bir şey yemek istemem.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?