kadın yalan mı söylüyor acaba

Konu sahibi hayret sen daha hasedinden çatlamadin mi? Ne kadar igrenc gorunuyorsun burdan. Kadina demedigini birakmadin be. Ruh hastasi. Ben yatak odami anlatmam ki ayip diyorsun da gelip elalemi burda anlatman ayip degil mi? Ustelik kendi iliski durumunu da soyledin burda. Burda soyleyince ayip degil sanirim. Senin gibilere keske bi kart taksalar. Soyle ustunde kocaman kiskanc fesat fitne ficur yazan.

Bunu anlatan kadın akılsız bilmeli ki sizin bunu kocanıza anlatacağını kocanızda bunu başka erkeklere anlatacağını yani herhalkulade yatak sevişme pozisyonu sevişme günleri herkesin ağzında olacak mahrem konular elalemin ağzında artık kadına da adama da mahallede lakap takarlar

Güzellikle cinsel hayatı bağdaştırmak ne kadaaaar cahil bir tarz ya.. Güzellik bazen kalptedir kalpte.. Çok klasik belki ama öyle.. Siz çok güzelsinizdir belki bilemeyiz ama bana göre çirkin bir insansınız.. Ve de insanların cinsel hayatını kıskanabilecek kadar ilginçsiniz..

Bunlari nasi konusabilitorsunuz aklum almiyor. Ne kadar mahrem konular ya...

Yaa kusura bakmazsan aklıma bir fıkra geldi..

Yaşlı bir amca doktora gitmiş.. doktor bey benim yaşıtım arkadaşlarım var.. her gece her gece ilişki yaşıyorlarmış bende çok üzülüyorum.. bana bi derman bul..
Doktor bunda ne var amca sende yalan söyle

Şaka bir yana hergün eşiyle birlikte olabilir.kadın size göre çirkin de olabilir ama eşine göre güzelmiş ki evlenmiş.. kusura bakmayın ama ben kıskançlık sezdim.. üstelik neden cinsel hayattan başkasına bahsetmenin yanlış olduğunu bi kez daha anlamış olduk

Çirkin diye kocası onu isteyemez mi yani pesss ! kime göre çirkin çok ayıp.. kocası çok seviyor demekki .. sizin haftada bir oluyor diye kadın yalancı mı oldu .. an gelir günde bir kaç kere olur an gelir on günde bir olur

Ben yatak meselelerinin ulu orta konusulmasini sevmem konusmam ve öyle bir muhabbetede girmem. Sonucta herkesin özeli özel kalmalidir. Sizin kadina öyle bir tabir kullanmaniz pek hos olmamis, size göre güzel olmayan baskasina göre cazibeli ve güzeller güzelidir. Kocasina isveli cilvelidir ve kocasiyla mükemmel bir cinsel yasantisi vardirki iki güne bir beraber oluyorlarmis. Düzgün bir iliskidede iki güne bir beraber olmak cokta abarti deyil bence. Birdaha size böyle birsey diyen olursa sizde bizde hergün deyip gecin.

kiz ins ban yemezsin... ben birine siz rezilsiniz dedim kac gün gittim

Sanirim neslimizin sorunu bu... bizimde sorunumuz buydu malesef sorun bizde degil nedenini bende anlamiyorum. Esime sormustum sorun bendemi diye hayir nasil boyle dusunursun demisti baya bir aciklama da yapti. Sorunu kendinde arama saglik sorunu olabilir

kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi
Sana yoktur o cazibe kocasinin gozunde belki dunya guzelidir ortalik yerdw cilveli davranamaz ya sönuk donuk biridir belii ama kocasina hos fıkır fıkir davraniyordur sempatiklsyordur ne bilcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…