kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
canımsın ya:) valla diyemedim en iyisi kocama keçi boynuzu yedireceğim adamda bi tık yokMilletin dediğine ne bakıyorsun ya :) bırak istediğini desin. Sende ben her gece sabahlara kadar diyemedin mı?
eşi onu her gün istiyormuş benim ki niye böyleMilletin dediğine ne bakıyorsun ya :) bırak istediğini desin. Sende ben her gece sabahlara kadar diyemedin mı?
ben demiyorum akrabalar öyle diyor beğenmiyorlarKadina çirkin demişsiniz ama kocasi bu kadar arzuladigina göre kocasina göre dünyanın en güzel kadini.
Nazariniz degmez umarim.
canımsın ya:) valla diyemedim en iyisi kocama keçi boynuzu yedireceğim adamda bi tık yok
Bazi kadinlar atar tutar fazla inanma. Komplekslidir o.kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Formülü ne acaba ben şüpheleniyorum eşinin içeceğine cinsel ilaç atıyor benceNiye yalan soylesin gayet de normal iki güne bir ilişkiye girmek. Ayrıca güzellik çirkinlik görecelidir kadına çirkin demeniz çok saçma.
Siz gerçek olamazsınızFormülü ne acaba ben şüpheleniyorum eşinin içeceğine cinsel ilaç atıyor bence
kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Bakin siz demissiniz.ben demiyorum akrabalar öyle diyor beğenmiyorlar
Ya gerçekten bunu mu dert ettiniz?kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?