kadın yalan mı söylüyor acaba

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten güncelleme 12.sayfa yanlış anlaşıldım o kadınla oturup cinsel konuları konuşmadım benim cinsel hayatım problemli eşi onu her gün arzuluyormuş ben bunu başkalarından duydum yani biraz kıskandım açıkçası kimsenin yanında bu konularla ilgili sohbet etmedim

Son düzenleme:

Milletin dediğine ne bakıyorsun ya :) bırak istediğini desin. Sende ben her gece sabahlara kadar diyemedin mı?

kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi

Milletin dediğine ne bakıyorsun ya :) bırak istediğini desin. Sende ben her gece sabahlara kadar diyemedin mı?
canımsın ya:) valla diyemedim en iyisi kocama keçi boynuzu yedireceğim adamda bi tık yok

canımsın ya:) valla diyemedim en iyisi kocama keçi boynuzu yedireceğim adamda bi tık yok

Keçiboynuzu candır
Valla yalan mı söylüyor bilemiyorum ama bu konuları açık açık konuşanları pek ciddiye almıyorum. Bi eksiklik olmasa ortalıkta konuşmazlar. Sen bu konuda takıntı yaptıysan veya başka birşeyini biliyorsa moralini bozmak için söylüyor da olabilir.
Kendinle barışık mısın? Açık verme mesela atıyorum fazla kilon vardır veya beğenmediğin bir yerin varsa kompleks yapman için söylüyor da olabilir. İnsanlar fesat tatlım :))

Bazi kadinlar atar tutar fazla inanma. Komplekslidir o.

ben demiyorum akrabalar öyle diyor beğenmiyorlar
Bakin siz demissiniz.
Demek ki kocasi cok güzel buluyor. Ne mutlu ona.
Ama kadinlarin kendi arasinda bu konulari rekabet halinde konusmasi bana cok ayip geliyor.

Siz kocasının gözünden görmeyeceginiz için yalan söylüyor da denmez.hem yalan söylese niye önemsiyorsunuz.kendinizi kimseyle kiyaslamayin.çekim olayı bu güzellik çirkinlik değil bence

Ya gerçekten bunu mu dert ettiniz?

Kadının çirkinliği nedir onu da Allah yarattı. Demek ki isve cilve güzelliğe bakmiyormus.

Eşinizin hormanlarina baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…