- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
Kadın yalan söylüyor veya söylemiyorkızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
ben ona söylemedim ben burda konu açtım o başkalarına anlatıyormuş her yerde ben de duydum yatak odamı anlatmam ki ayıp zatenBunu nasıl konuşuyorsunuz merak ettim? Nasıl buraya gelebiliyor konu da "Biz şu sıklıkta yapıyoruz" yarışına/kıyasına giriliyor?
Çok ilginç.
ben ona söylrmedim o her yerde anlatıyor ben burda konu açtım ilişkimden ona bahsetmedimBakin siz demissiniz.
Demek ki kocasi cok güzel buluyor. Ne mutlu ona.
Ama kadinlarin kendi arasinda bu konulari rekabet halinde konusmasi bana cok ayip geliyor.
tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanındaAsil cirkin olan; kadinin fiziksel ozelliklerine göre(ki o da size ve cevrenize gore) esiyle olan cinsel munasebeti arasinda kurdugunuz iliski.
Dunyada sevgi ve ask denilen bir sey var.
ben de fantezi yok sanırım eksiğim bu klasik sevişiyorumÇirkin olabilir ama yatakta çok iyidir Belki
tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında
İnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor banaGüzel-çirkin olmakla cinsel hayatın alakası? Kocasına güzel ki adam arzuluyor olabilir, illa niye yalan söylemiş olsun? Sanırım yaranızdan dolayı küçümseme ihtiyacı hissediyorsunuz. Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzdan bahsettiniz mi mesela hiç, konuşuldu mu bu durum?
ben ona söylemedim ben burda konu açtım o başkalarına anlatıyormuş her yerde ben de duydum yatak odamı anlatmam ki ayıp zaten
tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında
kadın tam olarak neyiniz oluyor koca adam nasıl zorla ayartılıyor aklı yok mu adamın ?tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında
istek var da utangaç biriyim istediğimi çok zor belli ederimHoş değil zaten.
Konuyu "Çirkin" sıfatlı ele alışınız da hoş değil, "Yalan söylüyordur değil mi?" yaklaşımı da hoş değil.
Doğru-yalan ne fark eder? Siz kendi cinsel hayatınızdan memnun musunuz buna bakın. Eşinize göre daha istekliyseniz, bu konuyu konuşun. Ne diyebiliriz ki?
Niye ?ten uyumu kaybedilmedikçe olabilir saglıklı cinsellikİnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor bana
evet 40 günlük bebeğim: ) çok haklısın ama, kadın öylr het gün deyince bende özgüven sorunu olştuİyi de senin iki çocuğun yok mu? İki küçük bebekle nasıl her gün ilişki olacak ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?