Vajinismusu nasıl yendim

Vajinismus hastalığı eş ile tam birleşme olmamasıdır ilişkiye girebiliyorsa zaten Vajinismus değildir

Vajinismus hastalığı eş ile tam birleşme olmamasıdır ilişkiye girebiliyorsa zaten Vajinismus değildir

Vajinismus hastalığı eş ile tam birleşme olmamasıdır ilişkiye girebiliyorsa zaten Vajinismus değildir ki
Öyle tabiki ama bi bayan yazmış hamileyim ama vajinismus um diye bende sordum ilişkiye girmeden mi oldu oda hayır ilişkiye girdim ama vajinismus u yenemedim diye . Açıkçası o nasıl oluyor benimde bir fikrim yok. Heralde her ilişkisinde hala kendini kasıyor ve acı çekiyor

şöyle ki ben 1 buçuk yıl çektim bu durumu ve birçok doktora hocaya gittim. Ama sonuç alamadım. 3 seanda çözebilmek benim içşn nasıl inanılmaz birşey bilemezsin. Reklam değil kesinlikle sadece bu durumu yaşayan kadınlara yardımcı olmak. Peki sen kasıl çözdün sende destek olabilirsin. Benim sürecim bu şekilde olduğu için sadece tavsiye. Doktora odaklı olmasıda ne yaptıysan çözememiştim ben bu durumu . Ben doktora odaklı zaten bilerek yazdım . Doktorumun reklama ihtiyacı olmadığını düşünüyorum 😊
Mrblar hangi doktora gittiniz

Back
X