- 25 Haziran 2016
- 7.278
- 12.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu işler cirkinliğe bakmıyor çekiciliğe bakıyor cekici olmasanda adam da iş bitiyor haftada 1 azkızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Allah Allaah neden atsın,gariplik sizde bence...Formülü ne acaba ben şüpheleniyorum eşinin içeceğine cinsel ilaç atıyor bence
Eee noolmuştamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında
yok artık yakızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
yada ayyyy giiiiz belim agrio bütün gece tepemden inmedi herif. her gece her gece. biktim artik ayol.
Yalandir o takilmaakızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten güncelleme 12.sayfa yanlış anlaşıldım o kadınla oturup cinsel konuları konuşmadım benim cinsel hayatım problemli eşi onu her gün arzuluyormuş ben bunu başkalarından duydum yani biraz kıskandım açıkçası kimsenin yanında bu konularla ilgili sohbet etmedim