• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın yalan mı söylüyor acaba

Ne kiskancmissiniz ya bide cirkin demissiniz siz dunya guzelisiniz de noluyo.valla tatlimmmm senin kocan bence seni hic sevmiyo iki gunde bir gayet normal.baskalarina zaman ayiracagina kendi kocişkona ayir

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Bu işler cirkinliğe bakmıyor çekiciliğe bakıyor cekici olmasanda adam da iş bitiyor haftada 1 az

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
yok artık ya
kıme gore neye gore cırkın
ne ayıp yahu

Göreceli olarak çirkin olabilir, belki gerçekten çirkindir ama seksapeli varsa bitmiştir olay. Bunu siz veya bir başkası göremez erkek gözüyle bakmak lazım. Cinsel hayatınızı başkaları ile kıyaslamayın.

Siz ne sıklıkta istiyor ve o sıklıkta ilişkiye giriyorsanız normal olan bu

Ayrıca cinsellik sık yaşandıkça sık istek yaşanır.

Belirli dönemlerde her gün de istenenilir haftalarca akla gelmeyebilirde

Çirkinlik güzellik göreceli kavramlardır
Cinsel istek gbi beğenide kişiden kişiye değişir
Eşi o kadını güzel bulurken sizi çirkin görebilir mesela

Bu işin cazibeyle falan alakası yok .. Eşler arasında ki ilişkiye bağlı .. Adam karısını seviyor ki istiyor demekki

Kadın yalan söylemiyor olabilir. Her gün sevişilebilir çünkü bunda ne var ki :KK48: Ama çirkinliğin ya da güzelliğin bunlarla ilgisi yok. Eşiyle birbirlerini sevip arzuluyorlar demek ki. Ne güzel :KK36:

Kadın yalan söylemiyordur bence ama siz kıskanmış gibisiniz .
Ayrıca bu konu eşinizle özeliniz değil mi nasıl bu mevzular açılıyor tuhaf gerçekten

kızlar ben yanlış anlaşıldım ulu orta ben cinsel hayatımı konuşmuyorum eşim beni arzulamıyor hep ilk adımı ben atıyorum bu bana dert oldu bu kadının laflarını duyunca kıskandım açıkçası ben de eşim tarafından her gün arzulanmak isterdim ben burda konumda sizinle dertleşmek istedim yani o kadınla karşılıklı cinsel konularla ilgili sohbet etmedim sürekli başkalarına söylüyormuş onlardan duydum o kadınla görüşmüyorum samimi değilim

çok üzülüyorum hep ilk adımı atan benim neden böyle ki

nişanlıyken o kadar istekliydi ki ama aynı eve girince tam bi fiyasko

Bnde 5 yıllık evliyim eşim hergün ister hatta abartıp günde 2 defa istedğde olur ( bunda inanılmayacak ne var? Herkesin yaşamı farklı) bnce normal olan haftada 2 yada 1 en iysi. Çok fazla olmasıda iyi deil. Bi gün başım ağrıyor bi gün karnım ağrıyor... bahanelerde bi yere kadar.
Fazla irdeleme 2-3 ay istemeyen eşler var onları düşünürsek sizinki gayet normal..

. :olamaz: Ay inşallah fake deildir resmen oltaya gelmiş olurm :KK22:

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten güncelleme 12.sayfa yanlış anlaşıldım o kadınla oturup cinsel konuları konuşmadım benim cinsel hayatım problemli eşi onu her gün arzuluyormuş ben bunu başkalarından duydum yani biraz kıskandım açıkçası kimsenin yanında bu konularla ilgili sohbet etmedim
Yalandir o takilmaa :KK70:

Kaç yıllık evli acaba siz kaç yıllık evlisiniz.
Bende cinsel hayatına renk kat bide öyle dene bakalım. Ama her bünye farklı tabi.
Bende eşimle o sıklıkla ilişki yaşıyorum bilemedin 3 günde bir birbirlerine uyum sağlıyorlar demekki hemen yapalım bitsin diye yapmak ... Gibi gibi gibi böyle şeylerede dikkat etmek lazım

Back
X