• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın yalan mı söylüyor acaba

Burayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda detay yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükür :KK36:
Günah yazmadım ayıp ve gereksiz yazdım

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten güncelleme 12.sayfa yanlış anlaşıldım o kadınla oturup cinsel konuları konuşmadım benim cinsel hayatım problemli eşi onu her gün arzuluyormuş ben bunu başkalarından duydum yani biraz kıskandım açıkçası kimsenin yanında bu konularla ilgili sohbet etmedim
Kadın size gore cirkin. Herhalde kocasi da cirkin bulsaydi evlenmezdi. Ayrica cinsel cekimin, libidonun estetik guzellikleuzaktan yakindan alakasi yok. Oyle olsaydi sisman fetişistleri olmazdı mesela.

Bnde 5 yıllık evliyim eşim hergün ister hatta abartıp günde 2 defa istedğde olur ( bunda inanılmayacak ne var? Herkesin yaşamı farklı) bnce normal olan haftada 2 yada 1 en iysi. Çok fazla olmasıda iyi deil. Bi gün başım ağrıyor bi gün karnım ağrıyor... bahanelerde bi yere kadar.
Fazla irdeleme 2-3 ay istemeyen eşler var onları düşünürsek sizinki gayet normal..

. :olamaz: Ay inşallah fake deildir resmen oltaya gelmiş olurm :KK22:
ne fakesi 5 yıllık üyeyim

Hay Allahım kardeşim benim konumu buraya getirip yazdın ya onu soruyorum ?
Neyse size harcayacak zamanım yok
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ?
Arkasında duramayacagınız lafları buraya getirip sonrada konuyu değiştirmeyin
Bakın ben sadece bir kadın olarak hanım kardeşimi uyardım kendi bilecgi iş
Ben sadece iyi niyetle yazdım kimseye zorbalık yapmadım sonuçta
Baya da bana harcayacak zamanınız ve yorumunuz varmış gördüğüm kadarıyla.. neyse.. Ben arkasında duramayacağım hiçbi laf yazmadım sizin konunuzun içeriğini yazdım ve bi soru sordum? Siz de bel altı yorumum yok dediniz.. ben de bizim de bel altı detaylı bi yorumumuz olmadığını yazdım.. yani demem o ki siz de konu açarken ve yorum yaparken özelinizi paylaşabiliyosunuz bi şekilde.. zaten bu platformun amacı özel genel dinlemeden kadınlar arası paylaşım yapmak.. zavallı bi fake üyenin kendini ne şekilde tatmin ettiği bizi ilgilendirmez ve burdaki hiçkimse buna göre davranmak zorunda değil.. siz de, biz de.. Umarım izahım size yeterli gelmiştir sayın fake üyeleri bu kadar önemseyen üye ;)

ne fakesi 5 yıllık üyeyim
Fake değilsin belki ama eşinle sorunlarını hallet bi şekilde herşeyi herkesi kafana takma
Her ilişkinin tarzı vs farklıdır yeni dogum yapmışsınız bir de başka bir evladınız daha var
Siz kilo almamaya dikkat edin bebeginizle ve diğer evladınızla ilgilenin kocanızın üstüne düşmeyin her yaptığından şüphe etmeyin
Başkalarının özel hayatıyla da ilgilenmeyin illa anlatmak isterlersede bi bahane bulup dinlemeyin

Kadın çirkin öyle mi?
Hmmm...
O zaman nasıl olur da kocası onu arzular,ne kadar saçma,kocası da mı çirkin acaba?????

Tövbe tövbeeee!!!
Kendinize iş bulun,tavsiye ederim.

öncelikle bu işler öyle aşırı aşırı güzel olmakla olmaz iki kişinin karşılıklı elektriğiyle oluşur bence.
kadın yalan söylüyor diye düşünüyorum eksik lan şeyleri gizlemek için
kocamla evde 5 arabada 15 muhabbeti yapan kadından ne bekliyorsun ki.
düşünki kocan her saniye üzerine atlıyor anlatacak mısın şöyle sevişiyoruz böyle pozisyonlara giriyoruz diye

bence cinsellik sadece o iki kişiyi ilgilendirir, eşinden başkasıyla konuşmamalısın.
Eşine de sor açık açık beni neden arzulamıyorsun diye, bi iki yeni iç çamaşırı bile eşinin fikrini değiştirebilir bence süpriz yap bakalım ne olacak :):):)

o kadına da bişey anlatma artık konuyu kapat

Yahu boşverin. Nerden biliyorsunuz dediği gibi olduğunu,yanlarındamıydınız?
Ayrıca siz eşinizle mutluysanız bunları irdelemenin anlamı yok ki. İsteyen haftanın 3 günü sevişir,isteyen ayda bir. Bu bir kıstas olamaz zira hepimizin çalışma şartları,yaşadığı stresle başetme şekli farklıdır. Sizin eşiniz yorgun gelip dinleniyordur,bir başkası daha rahat çalışıyor daha enerjik geliyordur.

Senin mantığına göre belki de sen de eşine göre çirkin geliyorsundur o yüzden sık ilişkiye girmiyorsunuzdur.

insanları dış görünüşleriyle yargılamayı bırakın artık ya,
belki o kadına göre de siz çok çirkinsiniz,
kadını eşi beğeniyormuş işte yetmez mi?
ayrıca her gün olabilir, günaşırı çoook normal, bu ikisinin de cinsel istek ve beklentileriyle, ten uyumuyla, yatakta geçirdikleri zamanın kalitesiyle alakalı bir durum.
iksi de birbirlerinin performansından memnunsa her gün sevişmek çok ütopik değil.

kızlar ben yanlış anlaşıldım ulu orta ben cinsel hayatımı konuşmuyorum eşim beni arzulamıyor hep ilk adımı ben atıyorum bu bana dert oldu bu kadının laflarını duyunca kıskandım açıkçası ben de eşim tarafından her gün arzulanmak isterdim ben burda konumda sizinle dertleşmek istedim yani o kadınla karşılıklı cinsel konularla ilgili sohbet etmedim sürekli başkalarına söylüyormuş onlardan duydum o kadınla görüşmüyorum samimi değilim
Bu normal ki neden garipsedin. Güzellikle de pek alakası Yok bence eşler arası çekimle alakalı. 6 yıl olacak bizde evliyiz iki çocuk var ama iki güne bir isteriz hatta fırsat olsa hergün ister :)))

Herkesin cinsel hayatı farklıdır yawww..Ama keçiboynuzu eyidur:halay:Benimki ceviz,bal ne bulsa yer ve yaşı 44.Maşallah diyeyim:KK45:Darısı isteyenlereee

Son düzenleme:
Back
X