Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koskoca kadınlar neden cinsel hayatlarını ulu orta konuşurlar hep çok merak etmişimdir. Hayır mahrem diye bir şey var, ayıp! Haya, edep!
Ayrıca cinsellikle çirkinliğin bir alakası yok.
İrtibatınızı kesin bence olsun bitsinBazıları malesef mahremiyet falan unutmuş durumda. Alt komşum sürekli cinsel hayatını anlatmaya çalışırdı, yerin dibine girerdim
Yok sesimizi duydunmu derdi, yok dışarda kocamla şöyle öpüştük derdi falan. Sormuyorum, dinlemiyorum rahatsız oluyorum ama utanma yokki, anlatıyor.
kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi
İrtibatınızı kesin bence olsun bitsin
Doğuştan azgın olan kadınlar var akıllarında sadece erkek var hayatlarını bu şekilde idame bunlardada cinsel dürtülerin kontrolü yok ağızları konuşmaları hep bu yönden
kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi
Bunu nasıl konuşuyorsunuz merak ettim? Nasıl buraya gelebiliyor konu da "Biz şu sıklıkta yapıyoruz" yarışına/kıyasına giriliyor?
Çok ilginç.
yada ayyyy giiiiz belim agrio bütün gece tepemden inmedi herif. her gece her gece. biktim artik ayol.
tamam da bu kadın eşinin peşinden koşmuş onu zorla ayartmş zamanında
İnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor bana
Formülü ne acaba ben şüpheleniyorum eşinin içeceğine cinsel ilaç atıyor bence
Adriana Lima da olsan o yatakta ölü gibi yatıyorsan ayda bire bile şükret derim. kadın güzel değilse bile yatakta iyi demekki? kocası da her gün yapıyor ee sorun nerde? sizin kocanızla aynı olmak zorunda değil ki.
Burada tek cirkin var oda sizsiniz insanlari kucumsemeyin fiziksel olarak.kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Siz bu istatistikleri neye göre yapıyorsunuz :) Tamam bazı konularda kıyaslama yapılırda skor konusunda yapılınca o biraz kıskançlığa giriyor.İnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor bana