kadın yalan mı söylüyor acaba

İnanırım hormonal azgın kadınlar var bunlar 70 yaşında dahi azgın olup kocasız yapamıyorlar ölmüş kocası olsada evleniyorlar çok meraklılar erkeğin donlarını yıkamaya hizmet etmeye

Koskoca kadınlar neden cinsel hayatlarını ulu orta konuşurlar hep çok merak etmişimdir. Hayır mahrem diye bir şey var, ayıp! Haya, edep!
Ayrıca cinsellikle çirkinliğin bir alakası yok.

Bazıları malesef mahremiyet falan unutmuş durumda. Alt komşum sürekli cinsel hayatını anlatmaya çalışırdı, yerin dibine girerdim
Yok sesimizi duydunmu derdi, yok dışarda kocamla şöyle öpüştük derdi falan. Sormuyorum, dinlemiyorum rahatsız oluyorum ama utanma yokki, anlatıyor.

İrtibatınızı kesin bence olsun bitsin

kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi

Yazının altına eklediğim resme bir bak, sence çok ateşli bir çift gibi görünüyorlar mı? Ne kadın ne adam renkli bir seks hayatları varmış gibi gözükmüyor, ama yıllar sonra ortaya dökülen aşk mektupları sayesinde anlıyoruz ki, tey teey ortada ne fantaziler dönmüş nasıl bir tutku varmış.

Olabilir yani, illa kocasıyla sevişme sıklığı üstünden hava atıyordur diye birşey yok. Başarılı bir cinsel yaşantı sürdürebilmek için nasıl göründüğünden çok partnerinle iletişiminin ne kadar samimi olduğu önemli.

Doğuştan azgın olan kadınlar var akıllarında sadece erkek var hayatlarını bu şekilde idame ettiriyorlar bunlardada cinsel dürtülerin kontrolü yok ağızları konuşmaları hep bu yönden

Bu tip insanlarda uzak durmakta fayda var sanki eşleri dışında hayatlarında başka erkelerde var mesajı veriyorlar sanki karşısındakine

Bunu nasıl konuşuyorsunuz merak ettim? Nasıl buraya gelebiliyor konu da "Biz şu sıklıkta yapıyoruz" yarışına/kıyasına giriliyor?

Çok ilginç.

yada ayyyy giiiiz belim agrio bütün gece tepemden inmedi herif. her gece her gece. biktim artik ayol.

+1 yani zili donla gezior belki

Burada tek cirkin var oda sizsiniz insanlari kucumsemeyin fiziksel olarak.

Çirkin kadın bunu hak etmez mi
Çirkin olduğuna siz veya akrabalar nasıl karar veriyor
Bu özel durumu kadın niye anlatıyor
Anlatıyorsa da size ne
Gerçekten öğretmen misiniz, gerçekten nesil mi yetiştiriyorsunuz bu algı ile (kadın çirkin algısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…