yahu kim kimi tanıyor burda.. yok artık siz de demek istiyorum yaniKonu sahibini alt edecegiz diye kendi cinsel hayatinizi ortaliga dokmeyin bence. Bazi konular ozel/gizli kalmali.
Tanımamak önemli degil forumu erkeklerde okuyor üye olmadan okunabiliyor sonuçta birde gercekten ayıp ve gereksizyahu kim kimi tanıyor burda.. yok artık siz de demek istiyorum yani
yahu kim kimi tanıyor burda.. yok artık siz de demek istiyorum yani
Tanımamak önemli degil forumu erkeklerde okuyor üye olmadan okunabiliyor sonuçta birde gercekten ayıp ve gereksiz
Fake üüyelerde var forumda sonuçta
o zaman siz yazmayın. Ama yazanı da yargılama hakkınız yok. Erkek üye okusa nolur okumasa nolur. Yani altı üstü yazmışım. Forumda yazdıklarımız silinmiyor bilyorum zaten bunu okuyup üye oldum.Bir suru erkek ziyaretci okuyor burayi. Aramizda gizli erkek uyeler de var. Bir de yahu diye konusmayiniz benimle. Bir sey demeyin mumkunse.
+ Internette yazilan hicbir sey silinmez. Yarin obur gun bir ihtimal eksiye de dusebilir bu konu.
erkek üyelerden fazla komik üyeler var gibi gözüküyo hahahahaho zaman siz yazmayın. Ama yazanı da yargılama hakkınız yok. Erkek üye okusa nolur okumasa nolur. Yani altı üstü yazmışım. Forumda yazdıklarımız silinmiyor bilyorum zaten bunu okuyup üye oldum.
Ha bu arada bunu forumu okuyan erkek üyeler için yazıyorum...
Bunu okuyan sevgili erkek üye, ben kocamla her gün sevişiyorum.
Kiz sus forumu abazalar basacako zaman siz yazmayın. Ama yazanı da yargılama hakkınız yok. Erkek üye okusa nolur okumasa nolur. Yani altı üstü yazmışım. Forumda yazdıklarımız silinmiyor bilyorum zaten bunu okuyup üye oldum.
Ha bu arada bunu forumu okuyan erkek üyeler için yazıyorum...
Bunu okuyan sevgili erkek üye, ben kocamla her gün sevişiyorum.
Siz, "seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diye mesaj atan akrabanızla ilgili konu açtığınızda erkek üye yoktu heralde burda??Tanımamak önemli degil forumu erkeklerde okuyor üye olmadan okunabiliyor sonuçta birde gercekten ayıp ve gereksiz
Fake üüyelerde var forumda sonuçta
I love you beybiiiiSiz, "seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diye mesaj atan akrabanızla ilgili konu açtığınızda erkek üye yoktu heralde burda??
O konuda cinsel hayatımı ortaya sermedimSiz, "seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diye mesaj atan akrabanızla ilgili konu açtığınızda erkek üye yoktu heralde burda??
Burayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda detay yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükürO konuda cinsel hayatımı ortaya sermedim
Gayet seviyeli sekilde yazdım
O akrabanım diyen sapıgın terbiyesizliği
Benim sahsımın herhangi bir terbiyesiz yada bel altı yorumum vs var mı ?
Ben cinsel hayatımı yazmışmıyım ?
Neden bu kadar dert edinip (size yazmadım sonuçta) eski konumu okuyup burada paylaşma gereği duydunuz ?
Hay Allahım kardeşim benim konumu buraya getirip yazdın ya onu soruyorum ?Burayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda içerik yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükür
Ne amaçla kullanıyormuşum ?Burayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda detay yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükür
Ben size yazdınız demedim ben yazmışmıyım dedim okudugunuzu anlayın önce lütfenBurayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda detay yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?