kadın yalan mı söylüyor acaba

yahu kim kimi tanıyor burda.. yok artık siz de demek istiyorum yani

Bir suru erkek ziyaretci okuyor burayi. Aramizda gizli erkek uyeler de var. Bir de yahu diye konusmayiniz benimle. Bir sey demeyin mumkunse.

+ Internette yazilan hicbir sey silinmez. Yarin obur gun bir ihtimal eksiye de dusebilir bu konu.

Tanımamak önemli degil forumu erkeklerde okuyor üye olmadan okunabiliyor sonuçta birde gercekten ayıp ve gereksiz
Fake üüyelerde var forumda sonuçta

Bir suru erkek ziyaretci okuyor burayi. Aramizda gizli erkek uyeler de var. Bir de yahu diye konusmayiniz benimle. Bir sey demeyin mumkunse.

+ Internette yazilan hicbir sey silinmez. Yarin obur gun bir ihtimal eksiye de dusebilir bu konu.
o zaman siz yazmayın. Ama yazanı da yargılama hakkınız yok. Erkek üye okusa nolur okumasa nolur. Yani altı üstü yazmışım. Forumda yazdıklarımız silinmiyor bilyorum zaten bunu okuyup üye oldum.
Ha bu arada bunu forumu okuyan erkek üyeler için yazıyorum...
Bunu okuyan sevgili erkek üye, ben kocamla her gün sevişiyorum.

erkek üyelerden fazla komik üyeler var gibi gözüküyo hahahahah Buranın kadınlar kulübü olduğunu unutanlar daha çok.. Özel diye bişey varsa kıl tüy de konuşmayın kızlar ayıp denen bişey var

Kiz sus forumu abazalar basacak. Sonra sağda solda biz kadınları taciz ediyorlar malum yerleri kopasıcalar

Tanımamak önemli degil forumu erkeklerde okuyor üye olmadan okunabiliyor sonuçta birde gercekten ayıp ve gereksiz
Fake üüyelerde var forumda sonuçta
Siz, "seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diye mesaj atan akrabanızla ilgili konu açtığınızda erkek üye yoktu heralde burda??

Allah aşkına kime göre neye göre çirkin? siz kadına çirkin ama kocası sık ilişkiye giriyor deyip sorguluyorsunuz eşine göre gayette güzel demek ki.. Başkalarından duymuşsunuz bir de hayret yani herkes kerkesin cinsel hayatını mı konuşuyor nasıl bir ortam bu böyle yahu.

Kadın karşısındaki kişiye belki samimi oldukları için belki lafı geldiği için söyledi peki o insanlar neden size gelip söylüyor ve kıskandım demişsiniz o zaman kendinizi değiştirin ama hemcinlerinize tutup çok da çirkin ya eşi nasıl istiyor onu demeyin demek ki güzellikle alakası yok. Sonuçta sizin tarafınızdan kıskanılmış bir hatun.

Siz, "seninle cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diye mesaj atan akrabanızla ilgili konu açtığınızda erkek üye yoktu heralde burda??
O konuda cinsel hayatımı ortaya sermedim
Gayet seviyeli sekilde yazdım
O akrabanım diyen sapıgın terbiyesizliği
Benim sahsımın herhangi bir terbiyesiz yada bel altı yorumum vs var mı ?
Ben cinsel hayatımı yazmışmıyım ?

Neden bu kadar dert edinip (size yazmadım sonuçta) eski konumu okuyup burada paylaşma gereği duydunuz ?

Çirkin kadın = her gün ilişki
Erkekler güzelliğe çirkinliğe bakmaz demişti bir erkek zamanında..

Ayrıca ilişki dediğimiz şey her gün de olabilir, haftada 1 de, 10 günde 1 de.. O evliliğin dinamiği farklı..

Burayı ne amaçla kullandığınızı anlayabilmek için konularınıza baktım ayıp-günah falan yorumlarınızı görünce.. Biz de burda detay yazmadık bel altı yorum da yazmadık cinsel içerikli bi konuya cinsel içerikli bi yorum yaptık.. Yasak olsaydı site kurallarında belirtilirdi.. Neyin ayıp olduğunu burda sizden öğrenmeyecek kadar yetişkiniz çok şükür

Hay Allahım kardeşim benim konumu buraya getirip yazdın ya onu soruyorum ?
Neyse size harcayacak zamanım yok
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ?
Arkasında duramayacagınız lafları buraya getirip sonrada konuyu değiştirmeyin
Bakın ben sadece bir kadın olarak hanım kardeşimi uyardım kendi bilecgi iş
Ben sadece iyi niyetle yazdım kimseye zorbalık yapmadım sonuçta

Ne amaçla kullanıyormuşum ?
Size bir şey yazmışmıyım ?

Ben size yazdınız demedim ben yazmışmıyım dedim okudugunuzu anlayın önce lütfen

Mune abla bir baksana arkadaş beni neyle itham ediyor ?belki sana cevap verir dolandırmadan
Başkasının konusunda bir üyenin konu sahibi dışındakilerinin konuları buraya yazıp hesap sorması ban sebebi değil midir merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…