- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
- Konu Sahibi mavkelebek
+1000Allah aşkına şu yoruma bak. Ne zamandan beri koca parası yemek marifet oldu ? Tek hayali koca parasi yemek olan kadinlar gelmis surda ahkam kesiyor. Tum gun evde oturan,tek aktivitesi altin gunune katilmak olan kadinlar gelmis ahkam kesiyor.Yarın kocaniz sizi bosamaya kalkarsa gorursunuz kim çıldırıyor. Kendi ayaklarinizin ustunde duracak gucunuz yok. Kocanizin ustune yikilmis onun sayesinde yasiyorsunuz. Gorende koca parasiyla mis gibi hayat yasiyor sanacak. Aldigi gunde 5 bilemedin 10 lira. Calisan kadin kaynanayla yuz goz filan olmaz. Ne münasebet ? Tam tersi calistigi icin kaynana dusunecek vakti yoktur. Çoğu zaman görüşmeye fırsat bile bulamaz. Ipler onun elindedir,sözünü gecirmeyi bilir. Cunku kendine ters dusen bir sey olursa hadi eyvallah diyecek gucu vardir. Aldatildigi yada bin bir turlu eziyet cektigi halde sirf maddi gucu yok diye sineye cekmez. Ovundugunuz sey suan cogu kadinin yasamak istemedigi bir sey. En azindan benim cevremde oyle. Keşke biraz ufkunuzu acabilseniz.
Diyorum kısaca banlanmamak için kendini zor tuttuğum yorumlardan biri oldu
Kisaca yoruma gel çay demle diyorum