- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Uff kizlar çok kötüyüm ya resmenkıtliktan çikmiş gibi yedim bugunluk menümü paylaşmayimazim denen şey sifir ne oldu bana ya en sert eleştirilerinizi yapinnn rahatlikla bugun 2 kkilo aldiğimi düşünüyorum uff
Çok güzel canımm. Pudinge ne gerek vardı şimdi. Onu yemeseydin 4' 4 lük bi menü olacaktı hehe
Aa bn sema abla dedi zanattim ya kafam nerdee
Melis hedefini değiştirmen pes etmek demektir.arada hepimiz yoruluyoruz bak ben senin suandakı kilona ulaşmak için bile sabrediyorum.o hayale ulaşmak için ter dpkuyorum her gun yenıden baslat bıze iae pes etmek yakışmaz PES ETMEK YOK ZAYIFLİYCAZZZZZ
Evet ya kesinlikle arti görürümMelis yarın senden örnek bir menü bekliyoruz. 1 saat egzersiz yada mezdeke oyna. Su 2,5 lt tamam mı . Bak yoksa bu hafta tartıda artı göreceksin.
Evet ya kesinlikle arti görürümmenümü paylaşayim o zaman
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
ara 1 portakal
öğlen 1tabak tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam 1porsiyon balik 1 tabak salata 1dilim ekmekn1,5 litre su 1saat egzersiz
Ayy gerçektwn iyimi inan oyle pişmanlik duyuyorumkiiBende nutella kavanozuna daldın sandım kızzz
Bana sadece bi tavuklu pilav fazla geldi.
Yoksa iyi menun var
Evet ya kesinlikle arti görürümmenümü paylaşayim o zaman
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta
ara 1 portakal
öğlen 1tabak tavuklu pilav 1 bardak ayran
akşam 1porsiyon balik 1 tabak salata 1dilim ekmekn1,5 litre su 1saat egzersiz
Ya arkadaşlar biz destek için birleştik
Ama soyle bi durum var aksam menuler yazılınca sabah ya bak suda bunu yemiş bende yesem ne olacak psikolojisi oluyor onun için hepimiz çok dikkatli olalım.Nefsimize hakim olup boool hareket edelim
Evet bencede .pirinc pilavı yeme.ben bayağıdir yemiyorum
Biliyorum size fazla geliyor ama ben günde 10 15 bardak kahve içiyordum bayağı azalttim aslında ,kek te tatlı krizi için aslında normalde bi oturuşta 2 paket çikolata yerim böyle böyle azaltmaya çalışıyorum4 bardak kahve biraz fazla değil mi kuzum sabah kahvaltı yapsaydın keşke. Akşamki menün süper. Keşke kek yerine sağlıklı bir şey yeseymişsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?