Kaderimin Kaderi..

Bende hemen menümü paylaşayım.

KAHVALTI:
1 yumurta tavada
5 kaşık patates haşlama

ÖĞLEN:
1 tabak kuru fasülye
1 kase yoğurt

AKŞAM:
1 kase lahana çorbası
2 tavuk baget

Su 2,5 lt
Spor henüz yok. Birazdan yapacağım.
45 dk leslie + 50'şer tane mekik - squat basen egzersizleri.

Kızlar Merhaba bugün ben daha hicbirsey yemedim sadece çay içtim aksama kadar ,misafirim gelecek birazdan kosusturmacadan ağzıma lokma atmadim,şimdi oturdum daha hemen yazayım istedim,karışık kızartma yaptım ama ben yemeyecegim dünden kalan brokolim var onu yiyeceğim,şimdilik hoscakalin

Kahvaltı öğlen yemeği falan hiç yemedin mi? Canım çok sağlıksız şuan yaptığın. Bence hemen otur yemeğini ye . Kendini aç bırakırsan, yemek yerken doymak bilmezsin daha fazla yersin.

Selam kizlar bnde menümü paylasayim
sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 4 zeytin
Oğlen1kase yayla çorbasi 3 kaşik bulgur pilavi
ara 1 portakal
akşam 3 küçük çiğkoftr 1 kase mercimek çorbasi
2 litre su 1 saat egzersiz 2 saat yürüyüş (dağa tırmandim)çok yoruldm tabii

Çok güzel canım. dünü telafi etmişsin. Bende şimdi gidip spor yapacağımm.

Kahvaltı öğlen yemeği falan hiç yemedin mi? Canım çok sağlıksız şuan yaptığın. Bence hemen otur yemeğini ye . Kendini aç bırakırsan, yemek yerken doymak bilmezsin daha fazla yersin.
Kadercim şimdi gitti misafirim ,evet maalesef yiyemedim bugün hiç birşey ,1 saat önce yedim yemeğimi ama dedigim gibi bi kaç parça brokoli ve 2 köfte 1 2 kaşık ta salata ve 1 adet baklava

Kadercim şimdi gitti misafirim ,evet maalesef yiyemedim bugün hiç birşey ,1 saat önce yedim yemeğimi ama dedigim gibi bi kaç parça brokoli ve 2 köfte 1 2 kaşık ta salata ve 1 adet baklava

Aaaa tatlı mı yedin sen Şimdi ye bakalım baklavanı. 1 şubattan sonra yersen cezanı keseceğiz ona göre şimdi yorulmuşsundur sen. Şöyle ayaklaranı uzatıpta dinlenmek istiyorsundur hehe günün nasıl geçti canım?

Evet yedim pismanlikla dolu bi vicdanla beynim tarafından ele gecirildim,kendimi kaybettim ve bi tane ativerdim ağzıma,yığıldım şimdi koltukta dinleniyorum,eğer bu yorgunlukla uyuyakalmazsam daha spor yapcam,1 subat gelsin ve gitsin kilolar,o tarihten sonra ağzıma tatlı sürersem 200 kilo olayım inşallah,sanırım bundan daha büyük yemin yoktur

Melis in de misafirleri vardı galiba yanlış okumadiysam,şimdi koştur oraya buraya kesin 1 kilo vermiştir

KIz niye bu kadar buyuk yemin ediyon bi daha tatli yemessin olur biter ama nefis bu bellimi oluyo o yuzden buyuk yeminler etme :)

GÜNAYDIIIN KIZLAR . Sabah uyandım kahvaltımı yaptımmm. 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık.

İmgecim çok büyük yemin etmişsin canım melisin dediği gibi nefis bu belli mi oluyor belki kriz anına denk gelir yersin o yüzden yemin etme. Ama motiveni moralini düşürme sakın.

Melisim özletiyorsun kendini kankacım

KAHVALTI:
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

Öğlen:
1 kase ezo gelin çorbası
1 küçük salatalık turşusu
3 mercimek köftesi + marul

Su: 2 lt içtim. yatana kadar 2,5 lt geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…