- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Kızlar Merhaba bugün ben daha hicbirsey yemedim sadece çay içtim aksama kadar ,misafirim gelecek birazdan kosusturmacadan ağzıma lokma atmadim,şimdi oturdum daha hemen yazayım istedim,karışık kızartma yaptım ama ben yemeyecegim dünden kalan brokolim var onu yiyeceğim,şimdilik hoscakalin
Selam kizlar bnde menümü paylasayim
sabah 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 4 zeytin
Oğlen1kase yayla çorbasi 3 kaşik bulgur pilavi
ara 1 portakal
akşam 3 küçük çiğkoftr 1 kase mercimek çorbasi
2 litre su 1 saat egzersiz 2 saat yürüyüş (dağa tırmandim)çok yoruldm tabii
Kadercim şimdi gitti misafirim ,evet maalesef yiyemedim bugün hiç birşey ,1 saat önce yedim yemeğimi ama dedigim gibi bi kaç parça brokoli ve 2 köfte 1 2 kaşık ta salata ve 1 adet baklavaKahvaltı öğlen yemeği falan hiç yemedin mi? Canım çok sağlıksız şuan yaptığın. Bence hemen otur yemeğini ye . Kendini aç bırakırsan, yemek yerken doymak bilmezsin daha fazla yersin.
Kadercim şimdi gitti misafirim ,evet maalesef yiyemedim bugün hiç birşey ,1 saat önce yedim yemeğimi ama dedigim gibi bi kaç parça brokoli ve 2 köfte 1 2 kaşık ta salata ve 1 adet baklava
Bu arada leslie 3 mil ile bu gece başlıyorum spor a
Evet yedim pismanlikla dolu bi vicdanla beynim tarafından ele gecirildim,kendimi kaybettim ve bi tane ativerdim ağzıma,yığıldım şimdi koltukta dinleniyorum,eğer bu yorgunlukla uyuyakalmazsam daha spor yapcam,1 subat gelsin ve gitsin kilolar,o tarihten sonra ağzıma tatlı sürersem 200 kilo olayım inşallah,sanırım bundan daha büyük yemin yokturAaaa tatlı mı yedin senŞimdi ye bakalım baklavanı. 1 şubattan sonra yersen cezanı keseceğiz ona göre şimdi yorulmuşsundur sen. Şöyle ayaklaranı uzatıpta dinlenmek istiyorsundur hehe günün nasıl geçti canım?
Vakit çok da mekik yapamam boynum dan dolayi ama sanırım squat ekleyebilirim,you tube da 30 günlük squat programı var onu inceliyorum şimdiÇok iyi canım. Evde vaktin oluyorsA Gün içerisinde mekik squat egzersizlerini yap 10'ar 20'şer tane .
Geldim kankamm halim kalmadiiKankammm nerdesin sen yaPembis Hayaller
Vok doğru diyon koştur koştur rahat 1kilogitti cok yorgunummMelis in de misafirleri vardı galiba yanlış okumadiysam,şimdi koştur oraya buraya kesin 1 kilo vermiştir
KIz niye bu kadar buyuk yemin ediyon bi daha tatli yemessin olur biter ama nefis bu bellimi oluyo o yuzden buyuk yeminler etme :)Evet yedim pismanlikla dolu bi vicdanla beynim tarafından ele gecirildim,kendimi kaybettim ve bi tane ativerdim ağzıma,yığıldım şimdi koltukta dinleniyorum,eğer bu yorgunlukla uyuyakalmazsam daha spor yapcam,1 subat gelsin ve gitsin kilolar,o tarihten sonra ağzıma tatlı sürersem 200 kilo olayım inşallah,sanırım bundan daha büyük yemin yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?