• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Vay 5 günde 3 kilo ne demek ya süper bir şey ama bıraktığında dikkat et daha fazla alma . Nasılsın canım ne yapıyorsun
Yok deneye deneye gidiyorum,hiç almadım daha,5 günde 5 kilo diyeti var onu kendime uyarladım,hergün tek besin alıyorsun aksama kadar ama benim kaçamaklarım çok oldu tabi,yani ya et ya yumurta ya yoğurt ya meyve ya sebze ya da patates liste bu aslında,ben kendime vicdan çorbası diye bişey var onu yaptım bugün mesela,et yiyemediğim için

Yok deneye deneye gidiyorum,hiç almadım daha,5 günde 5 kilo diyeti var onu kendime uyarladım,hergün tek besin alıyorsun aksama kadar ama benim kaçamaklarım çok oldu tabi,yani ya et ya yumurta ya yoğurt ya meyve ya sebze ya da patates liste bu aslında,ben kendime vicdan çorbası diye bişey var onu yaptım bugün mesela,et yiyemediğim için

Günaydın canım Çok kısıtlama kendini proteiniydi vitaminiydi bunları alman gerek canım yoksa çok halsiz düşersin .

Sabah uyandım iki bardak su içtim kahvaltı olarak domates salatalık zeytin ve peynir yedim yanında 1 dilim kepek ekmek

Günaydın canım Çok kısıtlama kendini proteiniydi vitaminiydi bunları alman gerek canım yoksa çok halsiz düşersin .
Günaydın canım, aslında dün 76 gelmiştim ama bilmiyorum tartı mi bozuk yada regl olmak üzereyim ondan mı bugün 77 geldim yaa,ben 75 i görmeyi ümit ederken hiç olmadı bu ama belim popom falan iyice inceldi ama anlamadım,neden böyle oldu

Evet sabah 7'de uyandım 1 bardak suyumu içtim 8'e kadar oyalandım. Sonra 45 dk leslie walk hemen ardından mekik squat basen hareketi ve kalça hareketi yaptım. 1 bardak suyumu içtim tekrar ve şimdi güzel bir duş alayım ardından düğün için hazırlanayım. Sabah tartıldım 1 kilo almışım 69,0 olmuşum tekrar. E yani kaçınılmaz son, o kadar yiyip spor yapmazsam böyle olur.

Selam kızlar napıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor diyetler:-)
Kaç oldunuz devam ediyormuşsunuz eee nerelerdesinz yaw:P

Merhabaaa kim var kim yok bakalım buralarda ..?

Ben uzuuuun bir aradan sonra tekrar döndüm sahalara :)) en son bıraktığımda 71 kilo falan vardım sanırım o sıralar kimse buraya doğru düzgün uğramayınca ve ailevi sorunlarım olunca bende çıktım burdan ama diyetime devam ettim ve en son 62 kiloyu görmüştüm. Tabii bu aralar cozuttum kaç kiloyum bilmiyorum. Yarın sabah ilk işim tartılmak olacak :)))

Merhabaaa kim var kim yok bakalım buralarda ..?

Ben uzuuuun bir aradan sonra tekrar döndüm sahalara :)) en son bıraktığımda 71 kilo falan vardım sanırım o sıralar kimse buraya doğru düzgün uğramayınca ve ailevi sorunlarım olunca bende çıktım burdan ama diyetime devam ettim ve en son 62 kiloyu görmüştüm. Tabii bu aralar cozuttum kaç kiloyum bilmiyorum. Yarın sabah ilk işim tartılmak olacak :)))
İyi düşmüşsün canim bende 70 kiloyum ah bi 6 0 olsam boy 158

Back