- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
- #1.661
Ben 5 günde 5 kilo diye bi diyet var onu yapıyorum canım,bu arada sen neler yapıyorsun uzun zamandır karşılaşmadık
Tam uyamasamda yarıyor 76 75 görüyorum bugün,başladığımda 78 dim ,tam olarak 5. günüm,yarın net olarak yazarım5 günde 5 kilo gitse ohoo göbek atardım herhaldekız işe yarıyor mu peki
Tam uyamasamda yarıyor 76 75 görüyorum bugün,başladığımda 78 dim ,tam olarak 5. günüm,yarın net olarak yazarım
Yok deneye deneye gidiyorum,hiç almadım daha,5 günde 5 kilo diyeti var onu kendime uyarladım,hergün tek besin alıyorsun aksama kadar ama benim kaçamaklarım çok oldu tabi,yani ya et ya yumurta ya yoğurt ya meyve ya sebze ya da patates liste bu aslında,ben kendime vicdan çorbası diye bişey var onu yaptım bugün mesela,et yiyemediğim içinVay 5 günde 3 kilo ne demek ya süper bir şey ama bıraktığında dikkat et daha fazla alma . Nasılsın canım ne yapıyorsun
Yok deneye deneye gidiyorum,hiç almadım daha,5 günde 5 kilo diyeti var onu kendime uyarladım,hergün tek besin alıyorsun aksama kadar ama benim kaçamaklarım çok oldu tabi,yani ya et ya yumurta ya yoğurt ya meyve ya sebze ya da patates liste bu aslında,ben kendime vicdan çorbası diye bişey var onu yaptım bugün mesela,et yiyemediğim için
Günaydın canım, aslında dün 76 gelmiştim ama bilmiyorum tartı mi bozuk yada regl olmak üzereyim ondan mı bugün 77 geldim yaa,ben 75 i görmeyi ümit ederken hiç olmadı bu ama belim popom falan iyice inceldi ama anlamadım,neden böyle olduGünaydın canım Çok kısıtlama kendini proteiniydi vitaminiydi bunları alman gerek canım yoksa çok halsiz düşersin .
En son pazartesi yazmışım ondan sonrası zaten yine .... Anladım ki buraya yazmayınca diyetimi dee salıyorum. Oof oof ne yapacağım ben böyle ?
İyi düşmüşsün canim bende 70 kiloyum ah bi 6 0 olsam boy 158Merhabaaa kim var kim yok bakalım buralarda ..?
Ben uzuuuun bir aradan sonra tekrar döndüm sahalara :)) en son bıraktığımda 71 kilo falan vardım sanırım o sıralar kimse buraya doğru düzgün uğramayınca ve ailevi sorunlarım olunca bende çıktım burdan ama diyetime devam ettim ve en son 62 kiloyu görmüştüm. Tabii bu aralar cozuttum kaç kiloyum bilmiyorum. Yarın sabah ilk işim tartılmak olacak :)))
Kaderrrr ay senmi geldin yaaaa kankam bn seni çok bulmaya çalıştım da hiç girmiyodunyaaaa ay sevinçten uçuyorum şuan
Küsler barişsin şişmanlar zayıflasin artık
Kankacığımmmmburda seninle tekrar karşılaşmak ne güzell gel bir sarılaymmm hehe kız melissa barıştık mı tekrar küsmüsün hala bana
Küsler barişsin şişmanlar zayıflasin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?