- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Kizlar siz ayarlayin bn çikiyorum inişallah yarin karsiniza çok güzel bi menüyle gelecem sizde ne ywdiklerinize dikkat edin iyi gecelerr
Kek tatlı krizi için aslındaGayet güzel menun hayatım
Yalnız puding ine takıldım
Kase büyükmu
Kuzum sabah öğlen kekle
geçmiş hayatim
Aksam hafif güzel olmus
Tamam tatlım yapalimmmm
Canim harika bitirmiş sin günü
Bütün kaslar çalışmış maşallah
Burayı çok seviyorum artık,kendimi yalnız hissetmiyorum,samimi güzel,burada benim icin de bi şeylerin yapılıyor olması beni inanılmaz mutlu etti,değerli olduğumu hissettim sayenizde çok teşekkür ederim hepinizeKızlar imge diğer yarışmaya katılamadı. Sema ablada dedi ki burda da yarışma tarzı bir şey yaparız. Siz ne dersiniz. Nasıl bir şey yapabiliriz bir fikriniz öneriniz var mı. Ve hergün giremeyen arkadaşlar oluyor. Listeden bir kişiyi çıkardım yazmıyordu kilo bildirimide yapmadı.
Evet yok aslında ben çok uzun süredir kek yemiyordum normal zamanlarda da pek aramam öyle tatlı falan,tamam artık bahane yok tatlı da yok,yalnız kader bi şey sormak istiyorum sana ben hiç ekmek yiyemiyorum,sence bu iyi mi kötü mü?İmgecim bir daha kek yemek yok. Yarın çorba ve yanında başka bir yemek yiyeceksin aklına tatlı gibi şeyler getirmeyeceksin. Yoksa bu kilocuklar gitmeyecek. Fit olamayacaksın. İstediğin kiloya ulaşamayacksın. Halbuki fit olman için keki bırakıp sağlıklı bir yemek yemen gerekiyor çok fazla bir zorluğu yok dmi
Burayı çok seviyorum artık,kendimi yalnız hissetmiyorum,samimi güzel,burada benim icin de bi şeylerin yapılıyor olması beni inanılmaz mutlu etti,değerli olduğumu hissettim sayenizde çok teşekkür ederim hepinize
Evet yok aslında ben çok uzun süredir kek yemiyordum normal zamanlarda da pek aramam öyle tatlı falan,tamam artık bahane yok tatlı da yok,yalnız kader bi şey sormak istiyorum sana ben hiç ekmek yiyemiyorum,sence bu iyi mi kötü mü?
Yarışma hakkında şöyle bişey düşündüm aslında,şimdi yine aynı şekilde pazar günleri kilolarimizi yazsak,o hafta en çok kilo veren kisi bi sonraki haftanın grubun lideri gibi mesela, kilo veremeyenlere ceza verse,en az kilo veren le de 1 hafta boyunca kimse konuşmaz falan,çok mu saçma sapan bişey oldu ya?
Evet evet kaçamaklarada bir son vermemiz için bunlar şarttEn az kılo verene spor programını biz yapalım
Liste paylaşmak zorunlu olacak
Pazar günleri kilo bildirimi yapılacak.
Kaçamak yapan uyarılacak devam ederse ceza ısrar ederse uzaklastırma
Yavaş yavaş kurallar oluşuyor
Tamam o zaman iyi gecelerBirden yüklenmiyelim tatlım böyle yavaş yavaş aklımıza geldikçe koyarız kuralları. Yaptığımız diyeti kolaylaştırmak adına bir şeyleri değiştirmek istersek, başka şeyler yapmak istersek buraya yazalım diğerlerinde onayını alırsak uygularız.
Ben yatmaya gidiyorum. Hepinize iyi geceler.
Yarın buğday ekmeği alayım bari. Belki günde 1 dilim yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?