- 4 Ekim 2015
- 1.153
- 2.487
- 83
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Demek kilolar yavas yavas gidcek off gider insallah75.1 'den 74.4 = 0,7
Bugünki tartı sonucum
Günaydın kızlar
sınav maratonu olunca giremedim
stresten yediklerime dikkat edemedim
Bide rengli günümdeyim ödem var
Hepsi üstüste geldi
Oyüzden ++++ları yim
73 9 beni bu hafta idare edin canım ya
Haftaya -----göreceğim inş
Merhaba,84 den 82.2 son görülenbu haftalık böyle olsun artık,gelecek hafta daha iyi sonuçları görürüm inşallah
bnde gecen hafta 64.5 cikmistim bu hafta duz 64 ciktim 500 gramvermisim ya bi haftadadir tek 500 gram olurmuu ama motuvasyonumu dusurmiyecem asla gidicek insallah bu kilolar
Demek kilolar yavas yavas gidcek off gider insallah
Ben daha fazlası olur diye düşünüyordum ondan bi de kaçamaklar falan yavaslatti aslında,neyse artık önümüzdeki günlere bakcaz artıkKız ne güzel 2 kg yakın vermişsin çok bileeee bir hafta için. Tebrik ederim seni . Neden üzülüyorsunn bak bize 500 gr tek veriyoruz yavaş yavaş gidecek bu kilolar.
Hehehyttt be kimin kankasi aferin kankama tabiki gidcek kilolarr inşalaah el ele verip cok mutlu sona ulaşcazzSevgili Günlükcüğüm ve Arkadaşlarımm
Bugün misafirliğe gittim ve çok ısrar edilince 1 tane kurabiye + 2 çubuk kraker yedim. Eve geldiğimde uzun zamandır dolabımda duran bana dar gelen bi eteğimi giydim ve o kadar bol geldi ki üstümde kötü durdu hatta haha. İnanılmaz mutlu oluyorum. Misafirlikte herkes bana soruyor nasıl bu kadar zayıfladın diye . Azim var Aziimm heheeytt inşallah 60'ları görürüm. 92 ile başladığım bu yolda görecek güzel günlerim olacak :)
Yaaaa ne güzel 2 kilo ben 700 grm ama olsun az olsunda hiç olmamasından iyidirMerhaba,84 den 82.2 son görülenbu haftalık böyle olsun artık,gelecek hafta daha iyi sonuçları görürüm inşallah
Kaderim bugun guncel kilolarini soyleyenleri kılo listesine ekle bu hafta hıç menüsünü yazmayan falan varsa listeden çikarmani tavsiye ederim sonuçta hergün olmasada en 2 günde bir girilip menü yazilmasi lazim
Hehehyttt be kimin kankasi aferin kankama tabiki gidcek kilolarr inşalaah el ele verip cok mutlu sona ulaşcazz
Aynen ya bnde pes edebilirdim siz olmasanz iyiki varsiniz canlarrSiz olmasanız pes edebilirdim, iyiki burdasınız ve iyiki destek çıkıyoruz birbirimize
Ouff en azi bn vermişim yaa neyse inşallah bu hafta daha çok veririmm tabiki arkadaslarimdaaEki Görüntüle 1753565
Yanlış bir şey varsa söyleyin kızlar değiştiririm. İlk tartılma günümüz gayet güzel benceaferin bizee
Ouff en azi bn vermişim yaa neyse inşallah bu hafta daha çok veririmm tabiki arkadaslarimdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?