- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Aslında dahaYaaaa ne güzel 2 kilo ben 700 grm ama olsun az olsunda hiç olmamasından iyidir
Şöyle düşün bence aramızda 20 kilo fark var ,ben senden 20 kilo daha fazla olduğum için daha fazla vermişim gibi görünüyor,hiç moralini bozma,inşallah gidecek hepsiOuff en azi bn vermişim yaa neyse inşallah bu hafta daha çok veririmm tabiki arkadaslarimdaa
Yani doğru söylüyosunuz arkadaslar neyse o zaman moralimi bozmayayim inş.gidcekkAslında daha
Şöyle düşün bence aramızda 20 kilo fark var ,ben senden 20 kilo daha fazla olduğum için daha fazla vermişim gibi görünüyor,hiç moralini bozma,inşallah gidecek hepsi
Hoş geldin tatlim bni kirmayıp geldiğin için çok tşk ederim gör bak kilolar kendiliğinden gitcek bn melis yas 20ankaraliyim bekarim sende kendini tanitsanaBennnn geldim kızlaaaar... Gözümün birisi bantlı oldugu icin detaylı hepsini okuyamadım ama arkadasım yönlendirdi beni burayaa....
Bende merve 22 Yasındayım, Aslen Boşnağım, Sivasta Matematik öğrencisiyim son sınıfım. Nişanlıyım. 77 kiloyum.Boyum da 162 falan. 12 ile 15 arası kilo vermek istiyorum! Herkese selamlar,iyi sohbetlerHoş geldin tatlim bni kirmayıp geldiğin için çok tşk ederim gör bak kilolar kendiliğinden gitcek bn melis yas 20ankaraliyim bekarim sende kendini tanitsana
Sanırım bir iki sene civarı görünüyor benim açımdan,karşı tarafa kalsa bu yaz :) Ama ailem almanyada biraz zorlukları oluyor burada işleri yürütmenin :) Hem zayıf bir gelin olmak istiyorum benBnmde boy 158kilo64 bu arada hayirli olsun cnm ömür boyu mutlu olursun inş düğün tarihi bellimi :)
İyi o zaman ne kadar geç olsa o kadar daha zayif bi gelin olursun inmek istediğin kılo kaçSanırım bir iki sene civarı görünüyor benim açımdan,karşı tarafa kalsa bu yaz :) Ama ailem almanyada biraz zorlukları oluyor burada işleri yürütmenin :) Hem zayıf bir gelin olmak istiyorum ben
Ayni bnm kafadansin oyle çok kuru olmayi ssvmiyorum bndee :)bn51 kilo olmak istiyorum kuru olmak değilde bi kere zayif olmak nasil bı duygu onu tatacamAslında bunu tam olarak bilmiyorum çünkü hangi kilo beni güzel gösterek :) Hislerime dayanarak söylüyorum 65 olayım bi yeter,az etim olsun :)
Ayni bnm kafadansin oyle çok kuru olmayi ssvmiyorum bndee :)bn51 kilo olmak istiyorum kuru olmak değilde bi kere zayif olmak nasil bı duygu onu tatacam
Ben yatıyorum biraz yorgunum yarın devam ederiz. ilgin içn teşekkürler çok öptümmmmmaynen bendekendimi bi göreyim eski halime dönerim sonra :
AYy bnnbi zayiflarsam geri kilo almaya kiyamammaynen bendekendimi bi göreyim eski halime dönerim sonra :
Rica ederim cnm sana tatlişşş uykular yarin yediklerine dilkat et akşamda neler yediysen buraya yazarsin bnde çikdim herkese bol eksili günlerr kaderim gelirsen merveyi listeye eklermisinBen yatıyorum biraz yorgunum yarın devam ederiz. ilgin içn teşekkürler çok öptümmmmm
Merhaba güzeller
Bugünkü. Menüm
Kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
Birisinin yarısına recel surdum
2domates 5zeytın
Maydonoz suyu ve tarcınlı sut
ÖĞLEN
Fırında tavuk ve ayran
Arada
1 kucuk elma
Aksam
2 kucuk kase puding
1 sekersiz neskafe
5 bardak su,50 mekik,50gobek hareketi,50 yuvarlanma yaptım
200 kere de zıplarsam bugünü böyle kapatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?