- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Selam kizlarr niye bugun kimse girmemiş yha bnde menümü paylasayim
sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin
öğlen 1/2 yarim dürüm gezmeye gittimde dürüm istedik
1 tane kurabiyeçok israr ettiler
akşam 3 adet küçük bpy izmir kofte 5 tane kizartilmiş patates bgun pek sağlikli diyet yapamadim yarin daha güzel yapacam inşş 1,5 litre su içdim 1 saat egzersiz.mekik
sizinde menülerinizi bekliyorum fisstiklarr
Olsun kaderim onemli değil biz sana sorarız halin hatrin nasil :)Aramıza yeni katılan arkadaşımızada hoşgeldin diyelimmmnickini falan şuan göremedim kızlar başlangıç kilo hedef kilo yazdıysa buraya cevap olarak yazın ben geldiğimde listeye alırım şuan çok yoğunum halinizi hatrınızı bile soramadım
Kahvaltıda reçel yemen problem değil sonuçta kahvaltıda yediklerini yakabiliyorsun. Ama pudingini akşam yemeseydin öğle yemeğinden sonra yeseydin yada tek kase olabilirdi ama bugünlük seni görmezden geliyorum hihi aferin tatlım gayet güzel gidiyorsunn
6 çiğkofte çk olmuş ya 3-4 yeseydin keskeIyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Bende annemler geldim ordayım
Menümü yazayım
Sabah
Çeyrek ekmek
Az melemen
Az sucuklu yumurta
Şekersiz çay
Öğlen akşam 4 gibi yedim
6 adet çiğköftey
Marul
1 küçük dilim Revan
Az evvel
1 elma
1 mandalina
Biraz fazla oldu galiba itiraf ediyorum
Yorumlarınızı bekliyorum.......
Eve gidince leslie 3 mil düsünüyorum
Canim spor yokmu bide keşke kek yerine daha sağlikli şeyler yeseydin ama yimede menün güzelBu günlük menümü paylaşıyorum Sabah
1 bardak Yeşilçay
1 domates 1 salatalık
1 yumurta
Öğlen
1 dilim kek
Akşam
Nohut yemeği
2 kaşık pilav
Turşu
Gün içinde
2 lt su içtim
Spor yapamıyorum biraz sağlık sorunlarım var,normalde yürüyüş yapıyordum ama her yer buz olunca o da kaldı bu aralarCanim spor yokmu bide keşke kek yerine daha sağlikli şeyler yeseydin ama yimede menün güzel
Hmm tamam o zamaan kalsin bişey olmaz once sağlik sonuçtaSpor yapamıyorum biraz sağlık sorunlarım var,normalde yürüyüş yapıyordum ama her yer buz olunca o da kaldı bu aralar
Aslında spor yapmayı çok istiyorum fakat boynum da fıtık lar var onun için hareketin fazlası yasak bana,yine de önerebileceğiniz hareketler varsa deneyebilirimCanim spor yokmu bide keşke kek yerine daha sağlikli şeyler yeseydin ama yimede menün güzel
Ev İçinde odalarda tur atabilirsin mesela yürüyüş amacli bn oyle yapıyorumAslında spor yapmayı çok istiyorum fakat boynum da fıtık lar var onun için hareketin fazlası yasak bana,yine de önerebileceğiniz hareketler varsa deneyebilirim
Hayatım bendede var boyun fıtığıAslında spor yapmayı çok istiyorum fakat boynum da fıtık lar var onun için hareketin fazlası yasak bana,yine de önerebileceğiniz hareketler varsa deneyebilirim
Ev içinde temizlik falan yaparken yada yemek yaparken sürekli ordan oraya gidiyorum gün boyunca sadece burada yazarken oturuyorumEv İçinde odalarda tur atabilirsin mesela yürüyüş amacli bn oyle yapıyorum
Yürüyüş yapıyorum ama leslie deneyeceğim teşekkür ederimHayatım bendede var boyun fıtığı
plates vs boynunu zorlayacak olan hareketleri yapma dedi doktor
Yürüyüş
Leslie3mil
Boynu yormayacak hareketler yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?