- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Hoş geldin canim cok şükür iyiyim ya normalde hiç kola içmem zaten bi anda öyle cnm istedi ama bundan sonra tabiki içmiycm haftada bir belki içerim kda yarim bardak
Menünü paylaş bakalim ifadeni alayim
Ayyy biri tatlimi dediiHaftada bir kez içebilirsin canım yada haftada bir kez tatlı yiyebilirz yani ödül olarak böyle şeyler yaparız :)
Paylaşıyorum şimdi. bugün daha çok dikkat ettim
Kahvaltı:
1/2 salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
ARA:
1/2 simit
Öğle:
Tavuk çorbası
1 tabak kelem yemeği
AKŞAM:
Cacık
Fırında patates
2 kaşık bulgur pilavı
Simit yerine meyveyi tercih etseydin daha iyi olurdu sanki kanka
Kız kader Allah seni ne yapmasin aklima tatliyi koydunya off cnm nasi çikolata çektii
Hiç sorma ya bugun okadar tablet çikolata o kadar cips onumde yendiki bn bile kendime hayret ediuorum nasil kendimi tuttum yarin istediğimiz tatlidan 1 dilim yiyelim olmazmiHeheheeh napayım bugün önümde tatlı yediler ooof canım çok çekti ama yemedim tuttum kendimi.
Hiç sorma ya bugun okadar tablet çikolata o kadar cips onumde yendiki bn bile kendime hayret ediuorum nasil kendimi tuttum yarin istediğimiz tatlidan 1 dilim yiyelim olmazmi
Cok doğru soyluyosun sadece 1 dilim kotayi asan2 hafta cezalii oh yarini iple çekiyorum şimdiden düşünüyorum çikolatami yesem kekmi yesemOlur ama kendimizi kontrol edebileceksek yiyelim 1 dilimden fazla yersek 2 hafta boyunca tatlı yemek yasak
Cok doğru soyluyosun sadece 1 dilim kotayi asan2 hafta cezalii oh yarini iple çekiyorum şimdiden düşünüyorum çikolatami yesem kekmi yesem
İYiyiz cnm çok şükür sdn nasilsin nasil bi program ilk defa duydum bieaz daha detayli bilgi verebilirmisinKızlar dün hiç yazamadım. Sizler iyisinizdir umarım. Kadercim kendimi kötü hissettim aslında dünkü kaçırman konusunda. Ama çok aşırı düşük diyetler tehlikeli diye uyarmak istedim.
bu arada eskiden çok sık araştırırdım o geldi aklıma P90X diye bir program var ve onu yapabilecek kapasitede duruyorsunuz. zor bir program ama süper sonuçları var.
Kızlar dün hiç yazamadım. Sizler iyisinizdir umarım. Kadercim kendimi kötü hissettim aslında dünkü kaçırman konusunda. Ama çok aşırı düşük diyetler tehlikeli diye uyarmak istedim.
bu arada eskiden çok sık araştırırdım o geldi aklıma P90X diye bir program var ve onu yapabilecek kapasitede duruyorsunuz. zor bir program ama süper sonuçları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?