- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Bugün toplam 650 kalori almışım
NASIL MENÜNÜN KALORİSİNİ HESAPLIYORSUN İNTERNETTEN TAM LİNK PAYLAŞIR MISIN
Buraya gireyimde biraz hastalği unutim dedim şimdi atesimi olcdüm38.9 çikdi bu gidişle hastaneye gitcm galiba zaten kolmum kaldiracak gücüm yok malaseff spor yapamicamgeçmiş olsun melisiiimm dikkat et kendine bak kilo verdikçe hastalıklar ortaya çıkıyor . İyileşene kadar işe gitme kuzum yat dinlen. Bugün spor yapma kötüysen
SELAMLAR ARKADAŞLAR
BU GÜN 3. GÜN
BEN DE YEDİKLERİMİ PAYLAŞİM
SABAH
YEŞİL ÇAY YARIM LT YARIM LT SU 1 ELMA
ÖĞLE16.00 BİR YUMURTA ASLINDA TAM ÖĞLE DEĞİL
1 AVUÇ KURUYEMİŞ 2 DİLİM PEYNİR 2 DİLİM EKMEK
ŞİMDİ DE 1AVUÇ KURUYEMİŞ YİYORUM 1LT DAHA SU İÇTİM
YANIMDA SUYUM VAR BAKALIM SABAHA KADAR BURDAYIM DAHA
HAYIRLISI VERİCEM İNŞALLAH BİR KEZ BAŞARDIM TEKRAR BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM
SEVGİLER SAYGILAR
Buraya gireyimde biraz hastalği unutim dedim şimdi atesimi olcdüm38.9 çikdi bu gidişle hastaneye gitcm galiba zaten kolmum kaldiracak gücüm yok malaseff spor yapamicamişden ayrildim zaten kaç gündr düşünüyodmda demek bu zamana nasipmiş bir süre evde kalcam internette biyerde okudum diyet yapinca bünye zayifliyomuş galiba o yüzden hasta oldm çünki şimdiye kadar hiç böyle diyet yapmadim
Cok tşk ederim ya buraya girdm biraz moralim düzeldi kaderimEvet canım bünyen alışık değil böyle şeylere hemen hasta olursun birde benim nazarım değmiş olabilir çok güzel gidiyorduk. Canım hastaneye git kötysen. Sağlık önce gelir üzülme spor yapamıyorm diye.Rabbim şifa versin melisim.
Cok tşk ederim ya buraya girdm biraz moralim düzeldi kaderim
Mağazada çalişiyodum ordada çok yoruluyodum hem yorgunluk hdm açlik çekiyodmBiz herzaman burdayız yanındayız tatlımne iş yapıyordun sen.
Mağazada çalişiyodum ordada çok yoruluyodum hem yorgunluk hdm açlik çekiyodm
Cok sağol tatlımmHayırlısı olsun canım bnm.
Çok geçmiş olsun,bi an önce iyileşmen dileğiyle,tavsiyem sıcağa yakın ılık su iç,bademcik şişliğine iyi gelirSelam kizlar bn geldimm ama çok kötü geldim iki dakika girip çikicam cok kötü bademcik oldum diyetimi yaptim ama ne egzersiz ne su içebildim işe falanda gidemedim diyet menümü paylaşip çikcm
Sabah 1 dilim ekmek 1kase yoğurt
oğlen boğazimdan bişey gecmedi 1portakal yiyebildim
akşamda yiyebilsem1 köfte yicem size iyi akşamlarr keşke egzersiz yapabilsem ama malesefff
ama bu arada 650 kalori çok düşük canım. 1200falan hadi neyse ama muhakkak sor bunu. ömür boyu bu kadar düşük beslenilmezki. Kastan kaybediyor olabilirsin kiloları. Çok düşük kalorili beslendiğimde öyle olmuştu. Kas ve yağ ölçen güvendiğin bir yerde ölçtür. Kas kaybedince bu sefer metabolizma hızın da düşer. Daha az kalori bile seni zayıflatmaya yetmez. Ben öyle biliyorum. Lütfen araştır canım.Bugün toplam 650 kalori almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?