- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Üzülme be kuzum ne olcak moralini bozma farzetki kendine ödül günü verdinArkadaşlar bugün ilk defa diyetimi bu kadar bozdum. Moralmen çökmüş bi durumdayım. Hatta nerdeyse ağlayacağım. O kadar çok yedim ki karnıma ağrılar girdi. Çok üzgünüm. Keşke yemeseydim diyorum ama keşkeler ne fayda.
İlk defa ya ilk defa. Sanki hiç doymayacakmışım gibi hissetttim sinirden stresten yerken hiç düşünmedim. Özür dilerim önce kendimden sonra sizden. Bu demek değil ki diyetime bi son verdim. Kendime bi söz verdim bugünü telafi edeceğim.
Cok sağol cnm menünde gay et üzelİyi akşamlar kızlar,çok geçmiş olsun meliscim sana da,bugün ki menümü paylaşıyorum
Sabah
2 bardak Yeşilçay
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 ince dilim peynir
Ara öğün 1 bardak hibiskus çayı ve 1 Türk kahvesi
Öğlen
Ispanak yemeği 1 kase yoğurt
Aksam
daha yemedim 1 kase yoğurt
Ve tüm gün boyunca 2lt su
Üzülme be kuzum ne olcak moralini bozma farzetki kendine ödül günü verdin
Arkadaşlar bugün ilk defa diyetimi bu kadar bozdum. Moralmen çökmüş bi durumdayım. Hatta nerdeyse ağlayacağım. O kadar çok yedim ki karnıma ağrılar girdi. Çok üzgünüm. Keşke yemeseydim diyorum ama keşkeler ne fayda.
İlk defa ya ilk defa. Sanki hiç doymayacakmışım gibi hissetttim sinirden stresten yerken hiç düşünmedim. Özür dilerim önce kendimden sonra sizden. Bu demek değil ki diyetime bi son verdim. Kendime bi söz verdim bugünü telafi edeceğim.
Ne güzel yapmişsin diyetini gitcek kilolar inş hadi bakalimm :)Uzulme herseyın bı telafisi var
Benim menüm
Sabah
2 salam
Bi lokma kepek ekmeği ve recel
Domates 2adet
Oglen
Mercimek çorbası ve bol salata
Arada tacınlı sut
Ve şekersiz kafe
Aksam
1 biber dolması yoğurt ve azcık haslanmıs tavuk
Dun yazmadım çünkü sozumu tutamadım.
Bugün suyumu sporumu yaptım.15dk evde yurudum.200zıplamam 30da mekik cekmem lazım bakalım...
Tabiki göreceksin sanki bütün 1 hafta tıka basa yemek yedin1 günden ne olcak kuzumMenüleriniz çok güzel kızlar böyle devamm :) sporumu yaptım 45 dk leslie. Bir güncük böyle oldu yarın yine devammpes etmek yok . Tartı gününe daha kaç gün var yani telafi edebilirim o tartıda eksi göreceğim inşallah
Hoş geldin canim cok şükür iyiyim ya normalde hiç kola içmem zaten bi anda öyle cnm istedi ama bundan sonra tabiki içmiycm haftada bir belki içerim kda yarim bardakmeliscimm nasıl oldun tatlımm. Menün gayet güzel sporunuda yapmışsın aferin kuzumaa yarım bardak koladan bir şey olmaz ama yarın kola falan içmek yok ona göre .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?