- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Siz ngs li mi deniyorsunuzAynı durumdayız Zeynep, ben de gerçekten yorgun hissediyorum.Hatta üzgün ve kırgınım kaderime. 5. Denemem olacak bu ama gerçekten tüp bebek yaptırır gibi değilim.Öncekilerde izin almıştım, dikkat etmiştim, evde dinlenmiştim ama şimdi çalışacağım her günkü gibi.Ve olacağına da ihtimal vermiyorum pek. Neyse yaş oldu 39-40 benim. Olmazsa olmaz..Olursa ne ala, olmazsa yine üzüleceğim ama en azından denedim ve uğraştım diyeceğim.
Memnun kaldiniz micentrumdan2defa rosi yöntemiyle ankara centrum klinikte tüp bebek. 2side negatif.
31 yaşındayız bnde rezerv azlığı var eşim azospermi. Allah düşmanımın başına vermesin. Tüm isteyenleri saglıkla evlatlarına kavuştursun rabbim
Murat bey çok dikkatli her konuda başarıyı yakalamak için kişiye özel olarak yapması gereken her şeyi yapıyor. Lab. Olarak da ben iyi olduğunu düşünüyorum. Size tavsiyem şu nokta da olur öncelikle eşinizde de bir problem var mı diye en azından 2 doktordan görüş almanızı tavsiye ederim, eğer varsa öncelikle bu durumu iyileştirmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum. Benim eşimin durumunu bilmediğimiz için 2. Tedavim boşa gitti diyebiliriz. Fakat Murat bey işin kadın tarafında ince eleyip sık dokuyan bir doktor. Daha kaliteli yumurta elde edebilmek için elinden geleni yapıyor rast gele bir tedavi uygulamıyor. Bende pergoveris isimli bir ilaç kullandı ve yumurta kalite açısından gayet iyi çıktı.merhaba geçtiğimiz ay tüp bebek tedavisi gördüm izmirde ama transfere bile gidemedim 20 den fazla folikul boşaltılmış 13 yumurta cıkmış 8 tanesi olgun bulunup işleme alınmış 3 döllenmiş ama 3.güne gelemedikleri için tedavi iptal oldu doktor bi açıklama yapamadı nadir bi durum dedi tabi biz şimdi doktor arayışındayız antalya memorial murat bey düşünüyorum.ve sizde nasıl bi yol izledi acaba
eşimin seprm testleri hep iyi cıkıyor benim çikotalata kistim var birde ben yüksek doz ilaç kullandım 11 gün boyunca kalite onada bağlı diye okumuştum özel olmasa tetavi masrafın ne kadar tuttu benim iğneler 7600 tl tüp bebek 8500 tl vitaminlar tahliller muayenen üçretleriyle 23.000 tl yi buldu bu tedavinin üzrine doktorun dediği 3 ay dinlenen bi sonraki tedavi daha da maliyetti olurMurat bey çok dikkatli her konuda başarıyı yakalamak için kişiye özel olarak yapması gereken her şeyi yapıyor. Lab. Olarak da ben iyi olduğunu düşünüyorum. Size tavsiyem şu nokta da olur öncelikle eşinizde de bir problem var mı diye en azından 2 doktordan görüş almanızı tavsiye ederim, eğer varsa öncelikle bu durumu iyileştirmeye çalışmanızı tavsiye ediyorum. Benim eşimin durumunu bilmediğimiz için 2. Tedavim boşa gitti diyebiliriz. Fakat Murat bey işin kadın tarafında ince eleyip sık dokuyan bir doktor. Daha kaliteli yumurta elde edebilmek için elinden geleni yapıyor rast gele bir tedavi uygulamıyor. Bende pergoveris isimli bir ilaç kullandı ve yumurta kalite açısından gayet iyi çıktı.
Benim kilo problemim olduğu için ve polikistik over olduğum için bende yüksek doz kullandım pergoverisin içinde 3 doz oluyor ve gonal f ile destekledi sürekli, bu kadar yüksek doz olunca cetrotide a erken başladı. Strese girmemek için tam hesaplamadım ama en az 6-7bin tutmuştur. Hastaneye de tahliller ve muayene dahil 9.200 ödedim. Sadece imom diye bir vitamin kullandım hala ona devam ediyorum o da 70-80 lira civarı. Fakat ben ilk gittiğimde 1 kez muayene ücreti verdim o da pakete yani 9200 e dahildi. 3 kere yaptıralacak hormon testleri de pakete dahil oluyor yaptırdığınız gün sizden ücreti alıyorlar opu günü 9200 den düşüyorlar. Ben şehir dışından geldim gittim 2 güne 1 muayene son zamanlar bi kaç gün üst üste muayene derken tüm masraflar 20 ye yaklaştı. Benim de ilk yaptırdığım merkezde 12 ad yumurtamın hiçbiri 3. Günü bile görememişti. 2. Deneme Murat beyde oldu ve eşimde problem olduğunu o zaman öğrendik ona rağmen 2 tane 4. Gün embriyomuz oldu. Eşim vitamin hormon vs bazı ilaçlar kullandı 3. Denemede tüm yumurtalar döllendi 3. Gün hepsi 1. Kaliteydi o yüzden 2 tane dondurdular kesin 5 e giden olur diye ama yine 5 e gitmedi size tavsiyem 3. Güne gelirse dondurabildiğiniz kadar dondurun 5. Gün için hırs yapmayın. Bakın benim 3. Gün embriyom tutundu çok şükür.eşimin seprm testleri hep iyi cıkıyor benim çikotalata kistim var birde ben yüksek doz ilaç kullandım 11 gün boyunca kalite onada bağlı diye okumuştum özel olmasa tetavi masrafın ne kadar tuttu benim iğneler 7600 tl tüp bebek 8500 tl vitaminlar tahliller muayenen üçretleriyle 23.000 tl yi buldu bu tedavinin üzrine doktorun dediği 3 ay dinlenen bi sonraki tedavi daha da maliyetti olur
peki ilk tedavilerde eşinizde sorun oldugu nasıl anlaşılamadı sonuçta erkeklerede tahliller yapılıyıor ben 3 ayrı vitamin kullandım tüpbebege başlamadan 3 ay öncesinden her her bir taneside 300 tl üzerinde idiBenim kilo problemim olduğu için ve polikistik over olduğum için bende yüksek doz kullandım pergoverisin içinde 3 doz oluyor ve gonal f ile destekledi sürekli, bu kadar yüksek doz olunca cetrotide a erken başladı. Strese girmemek için tam hesaplamadım ama en az 6-7bin tutmuştur. Hastaneye de tahliller ve muayene dahil 9.200 ödedim. Sadece imom diye bir vitamin kullandım hala ona devam ediyorum o da 70-80 lira civarı. Fakat ben ilk gittiğimde 1 kez muayene ücreti verdim o da pakete yani 9200 e dahildi. 3 kere yaptıralacak hormon testleri de pakete dahil oluyor yaptırdığınız gün sizden ücreti alıyorlar opu günü 9200 den düşüyorlar. Ben şehir dışından geldim gittim 2 güne 1 muayene son zamanlar bi kaç gün üst üste muayene derken tüm masraflar 20 ye yaklaştı. Benim de ilk yaptırdığım merkezde 12 ad yumurtamın hiçbiri 3. Günü bile görememişti. 2. Deneme Murat beyde oldu ve eşimde problem olduğunu o zaman öğrendik ona rağmen 2 tane 4. Gün embriyomuz oldu. Eşim vitamin hormon vs bazı ilaçlar kullandı 3. Denemede tüm yumurtalar döllendi 3. Gün hepsi 1. Kaliteydi o yüzden 2 tane dondurdular kesin 5 e giden olur diye ama yine 5 e gitmedi size tavsiyem 3. Güne gelirse dondurabildiğiniz kadar dondurun 5. Gün için hırs yapmayın. Bakın benim 3. Gün embriyom tutundu çok şükür.
Merhaba, eşiniz vitamin ve hormon olarak ne kullandı acaba? Hangi hormonu düşüktü FSH, testesteron filan mı?Benim kilo problemim olduğu için ve polikistik over olduğum için bende yüksek doz kullandım pergoverisin içinde 3 doz oluyor ve gonal f ile destekledi sürekli, bu kadar yüksek doz olunca cetrotide a erken başladı. Strese girmemek için tam hesaplamadım ama en az 6-7bin tutmuştur. Hastaneye de tahliller ve muayene dahil 9.200 ödedim. Sadece imom diye bir vitamin kullandım hala ona devam ediyorum o da 70-80 lira civarı. Fakat ben ilk gittiğimde 1 kez muayene ücreti verdim o da pakete yani 9200 e dahildi. 3 kere yaptıralacak hormon testleri de pakete dahil oluyor yaptırdığınız gün sizden ücreti alıyorlar opu günü 9200 den düşüyorlar. Ben şehir dışından geldim gittim 2 güne 1 muayene son zamanlar bi kaç gün üst üste muayene derken tüm masraflar 20 ye yaklaştı. Benim de ilk yaptırdığım merkezde 12 ad yumurtamın hiçbiri 3. Günü bile görememişti. 2. Deneme Murat beyde oldu ve eşimde problem olduğunu o zaman öğrendik ona rağmen 2 tane 4. Gün embriyomuz oldu. Eşim vitamin hormon vs bazı ilaçlar kullandı 3. Denemede tüm yumurtalar döllendi 3. Gün hepsi 1. Kaliteydi o yüzden 2 tane dondurdular kesin 5 e giden olur diye ama yine 5 e gitmedi size tavsiyem 3. Güne gelirse dondurabildiğiniz kadar dondurun 5. Gün için hırs yapmayın. Bakın benim 3. Gün embriyom tutundu çok şükür.
Bu maalesef çok uzun mesele eşim şehir dışındaydı tedaviye ben başladığımda ilk yaptırdığımız hastanedeki sperm sonucunu gösterdim Murat bey e ama o hastanedeki sonuç yanlışmış. Çok sonra anladık. Bunu opudan sonra 2. Gün embriyolog bilgi vermek için aradığında söyledi öyle öğrenmiş olduk. (İlk hastanede 36 milyon çıkmıştı memorial da tüp bebek yaptrdığımızda 900bin çıkmış ve morfoloji çok kötüymüş. ) embriyoların bu nedenle gelişmemiş olabileceğini söyledi.peki ilk tedavilerde eşinizde sorun oldugu nasıl anlaşılamadı sonuçta erkeklerede tahliller yapılıyıor ben 3 ayrı vitamin kullandım tüpbebege başlamadan 3 ay öncesinden her her bir taneside 300 tl üzerinde idi
Fsh ve testesteron hormonunda sorun vardı, neofortil diye bir vitamin kullandı klomen ve bir ilaç daha kullandı ama onun adını bilmiyorumMerhaba, eşiniz vitamin ve hormon olarak ne kullandı acaba? Hangi hormonu düşüktü FSH, testesteron filan mı
en azından neden olmadığını öğrenmiş olmuşsunuz bize neden olmadığıyla ilğili bir acıklama bile yapamadı 2. seferde mikro çip yaparız dedi ama bu sefer maliyettere daha cok artar dedi ama memorialda ısmı yöntemde uygulayabiliyorlarmış galiba en iyi sperm seçmek içinBu maalesef çok uzun mesele eşim şehir dışındaydı tedaviye ben başladığımda ilk yaptırdığımız hastanedeki sperm sonucunu gösterdim Murat bey e ama o hastanedeki sonuç yanlışmış. Çok sonra anladık. Bunu opudan sonra 2. Gün embriyolog bilgi vermek için aradığında söyledi öyle öğrenmiş olduk. (İlk hastanede 36 milyon çıkmıştı memorial da tüp bebek yaptrdığımızda 900bin çıkmış ve morfoloji çok kötüymüş. ) embriyoların bu nedenle gelişmemiş olabileceğini söyledi.
Antalya’da en iyi laboratuvar memorial da diye bana dışardan başka bir doktor söylemişti en çok büyütmeyi onların mikroskobu yapıyormuş. Bu da daha iyi sperm seçebilmek anlamına geliyor tabi ki ama ımsı ya da mikro çip yapıyorlar mı bilmiyorumen azından neden olmadığını öğrenmiş olmuşsunuz bize neden olmadığıyla ilğili bir acıklama bile yapamadı 2. seferde mikro çip yaparız dedi ama bu sefer maliyettere daha cok artar dedi ama memorialda ısmı yöntemde uygulayabiliyorlarmış galiba en iyi sperm seçmek için
hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden öte allah hayırlısını nasip etsin inşallhAntalya’da en iyi laboratuvar memorial da diye bana dışardan başka bir doktor söylemişti en çok büyütmeyi onların mikroskobu yapıyormuş. Bu da daha iyi sperm seçebilmek anlamına geliyor tabi ki ama ımsı ya da mikro çip yapıyorlar mı bilmiyorum
canım eşin imprly kullansın mutlakaselam kızlar,ilk denememde 2 yumurtam oldu 1 i döllendi 3.gün embrıyosu transfer edildi tutmadı.
2.deneme 5 yumurtam oldu,döllendi ama 5.güne gitmedi. 1 tanesi gitti o da 3cc idi transfer etmedik.
sımdı 3.denemeye basladık bugun muayenede 4-5 yumurta gördü dr. ama çok korkuyorum yine olumsuz sonuclanacak diye
bende amh düşüklüğü eşimde varikosele baglı sperm sayı sorunu var,morfoloji 0.
ne yapsam ne etsem bilmiyorum,maxijuno ve balıkyagı kullanıyorum.eşimde maxijunonun erkekler ıcın olanını kullanıyor.
ne yapmamız lazım sizler tecrübelisiniz illa şuna dikkat edin diyeceginiz birşey var mı? fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Amh değerin kaçtı? Benim de düşük maalesef Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Arı sütü, bal polen propolis, koenzim q10 bunlara devam et cnm mutlakaselam kızlar,ilk denememde 2 yumurtam oldu 1 i döllendi 3.gün embrıyosu transfer edildi tutmadı.
2.deneme 5 yumurtam oldu,döllendi ama 5.güne gitmedi. 1 tanesi gitti o da 3cc idi transfer etmedik.
sımdı 3.denemeye basladık bugun muayenede 4-5 yumurta gördü dr. ama çok korkuyorum yine olumsuz sonuclanacak diye
bende amh düşüklüğü eşimde varikosele baglı sperm sayı sorunu var,morfoloji 0.
ne yapsam ne etsem bilmiyorum,maxijuno ve balıkyagı kullanıyorum.eşimde maxijunonun erkekler ıcın olanını kullanıyor.
ne yapmamız lazım sizler tecrübelisiniz illa şuna dikkat edin diyeceginiz birşey var mı? fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
0,35 gibi bişeydi amh.maxijuno kullanıyorum.bu ay 3 yumurtam olmus tedavıye devam etsekmı bıraksakmı bilemedikAmh değerin kaçtı? Benim de düşük maalesef Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Arı sütü, bal polen propolis, koenzim q10 bunlara devam et cnm mutlaka
3 yumurta az değil aslında benim de 4 yumurtam toplanmıştı, niye bırakmak istiyor ki doktor 1 yumurta bile çok değerli0,35 gibi bişeydi amh.maxijuno kullanıyorum.bu ay 3 yumurtam olmus tedavıye devam etsekmı bıraksakmı bilemedik
Bize bıraktı işte nasıl istersenız dedi,geçen ay 6 tane cıkmıstı.hiç biri olmadı.bilmiyorum com kararsızım3 yumurta az değil aslında benim de 4 yumurtam toplanmıştı, niye bırakmak istiyor ki doktor 1 yumurta bile çok değerli
0,35 gibi bişeydi amh.maxijuno kullanıyorum.bu ay 3 yumurtam olmus tedavıye devam etsekmı bıraksakmı bilemedik
Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz peki? Kaçıncı gün embrıyosu transfer edildi? Geçen sefer 6 yumurtaya ragmen embrıyo olusmaması modumu cok düşürdüBenim de amh 0,41 di ve hep 3 yumurta göründü. 4 toplandı. 3.denememde o görünen 3 yumurtadan 1i sayesinde hamileyim. Bizim gibi amh düşük kadınlarda zaten bu kadar çıkıyor yumurta. Bence deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?