Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
İlk deneme negatif, 2. Deneme kimyasal. 3 denemede 2 kese oluştu, biri boş diğeri dolu dendi ancak kalp oluşmadı ve sonuç ya kürtaj ya kendiliğinden düşük olacak. 3. Opuyu olucam bir sonrakinde hiç embriyom kalmadı çünkü. Gücün var mı deseniz çok üzgünüm ama sil baştan demek için güçlü olmak zorundayım. Böyle şeylerin benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim. Allahın takdiri. Denemeye devam.

iyi akşamlar arkadaşlar aklıma bir soru takıldı aynı kalitede dondurulan embriyolar aynı cinsiyet mi oluyor bilginiz var mı ? Mesela 5AA kalitede dondurulmuş embriyolarınız var hepsi aynı cinsiyet midir ?

iyi akşamlar arkadaşlar aklıma bir soru takıldı aynı kalitede dondurulan embriyolar aynı cinsiyet mi oluyor bilginiz var mı ? Mesela 5AA kalitede dondurulmuş embriyolarınız var hepsi aynı cinsiyet midir ?
Alakası yoktur cnm

Doktorunuz kimdi acaba

Bende ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm bahçeci sağlık merkezinde doktorumuz zeki akkum bebeğim tuttu keseyi gördük ama kalbi oluşmadı ikinciyide orda deniycez inşallah kısmetimizde olur

Hangi merkezde

Ben ikinci denememde pozitif sonucu aldım. Yaşım 44, 12 Mayıs'ta iki tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün onuncu gün test verdim, 219 çıktı. İlk denemem iki ay önceydi, bir tane 4ab transfer edilmişti, negatif olmuştu. Bunda farklı olarak Opu"ya kadar arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım. Kabak çekirdeği, ceviz, çiğ badem tükettim. Bu denemede yumurta sayısı da kalitesi de daha iyiydi. 9 yumurta toplandı, 7 tane döllendi, iki tane transfer edildi, iki tane de donduruldu. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Mrb Maxijuno yu kaç ay kullandınız

Merhaba hayirli olsun öncelikle bebeğiniz ben de adana baskentte tup bebek yaptırdım malesef yumurtalarim erken çatladı 7 yumurtanin sadece 1 tanesi dollendi 3. Gun transfer edildi hemen. Ama olmadi test gununden once adet oldum. Bulent hocayi araştırdım siz memnun kaldiniz mi?

Evet çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bende ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm bahçeci sağlık merkezinde doktorumuz zeki akkum bebeğim tuttu keseyi gördük ama kalbi oluşmadı ikinciyide orda deniycez inşallah kısmetimizde olur
Merhaba, bizde de aynı durum oldu. 2 gün önce kürtaj oldum. Bizim 6+2 idi. Dr sperm kaynaklı olabilir dedi. Bizim embriyolar 5. Güne gidemiyor çünkü. 2 defa opu oldum hepsi 3. Günde takılı. Sizin 5. Gün embriyonuz oluşuyor mu?

Bana en kaliteli embiryoyu transfer ettiler tutmadı doktor bebek olsaydı da sağlıksız olurdu ilerde dedi. Yani sıkıntı bizden değildi Allah nasip ederse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…