-
- Konu Sahibi merveberen91
6. gün embriyosu. Rahim duvarım yeni yeni kalınlaştı. Sanırım o yüzdenCanim kaçıncı gün embriyosu acaba 26.gün de mi oluyor herkese göre değişir tabi
Canım benim de öyle 6.gun Allahım inş seninde tutunur bebişin benim de6. gün embriyosu. Rahim duvarım yeni yeni kalınlaştı. Sanırım o yüzden
Aminn. Senin transfer ne zaman??Canım benim de öyle 6.gun Allahım inş seninde tutunur bebişin benim de
Canım ben 27 haziranda negatif sonucu aldım 4.tedavimdi sonra histeroskopi yaptırdım şu an bu hayal kırıklığını üstümden atmaya çalışıyorum kendimi toparlarsam inş ağustosta tedaviye başlamayı düşünüyorum il dışında öğretmenim inş Rabbim hayırlı bir zaman da tedavime başlamayı nasip eder ve inş ilk kez dondurulmus embriyomla tedavim sonuçlanır ve bebişime kavuşurum ve isteyen herkese Allahım nasip ederAminn. Senin transfer ne zaman??
Bende perşembe günü 2tane 3.gün transferi oldum bendede akıntı oldu hala da devam ediyor. progestanı vajinal kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorumBnm 5.gün embriyosu 2 tane...bekliyorum..transferi pazartesi oldum..2.günüm. .çok su gibi akinti var bu neden olabilir ki
Anladım, negatif olan da 6.gün embriyosu muydu? Benim de bu 3.tedavi, negatif olursa çok üzüleceğim ama hayırlısını diliyorum..Canım ben 27 haziranda negatif sonucu aldım 4.tedavimdi sonra histeroskopi yaptırdım şu an bu hayal kırıklığını üstümden atmaya çalışıyorum kendimi toparlarsam inş ağustosta tedaviye başlamayı düşünüyorum il dışında öğretmenim inş Rabbim hayırlı bir zaman da tedavime başlamayı nasip eder ve inş ilk kez dondurulmus embriyomla tedavim sonuçlanır ve bebişime kavuşurum ve isteyen herkese Allahım nasip eder
Yok o 5.gündü o yüzden de çok üzüldüm çok umutluydu herkes tabi bende ama kısmet inş nasibimizde vardırAnladım, negatif olan da 6.gün embriyosu muydu? Benim de bu 3.tedavi, negatif olursa çok üzüleceğim ama hayırlısını diliyorum..
İnşallah. Kaliteleri hakkında bilgi verildi mi sizeYok o 5.gündü o yüzden de çok üzüldüm çok umutluydu herkes tabi bende ama kısmet inş nasibimizde vardır
Ben progesteron jel değil ama crinone jel kullaniyorum. O mu yapıyor acaba.ama transferde öncede kullandım olmamıştıBende perşembe günü 2tane 3.gün transferi oldum bendede akıntı oldu hala da devam ediyor. progestanı vajinal kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Onu bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler oluyodurBen progesteron jel değil ama crinone jel kullaniyorum. O mu yapıyor acaba.ama transferde öncede kullandım olmamıştı
Transfer edilen embriyomun çok kaliteli oldugu soylendi dondurulmus embriyom ilk kez oldu benim de transfer edilenden o kadar umutluydum ki hic düşünmedim ama iyi olduğu söylendi benim 3.denemem de tuttu ve de orta kaliteydi fakat gelişmedi bu da çok kaliteliydi tutmadı o yüzden nasip aklıma takılan pgt yapsalar miydi sizin sorun ne acabaİnşallah. Kaliteleri hakkında bilgi verildi mi size
Bizim sebepsiz. İlk 2 deneme negatif. Hiç tutunma olmadı. Bunlar benim de ilk dondurulmuş embriyolarım. 2 tane var 6.gün embriyosu. Pgt bilmiyorum her doktor sıcak bakmıyor ama bunlar tutmazsa ben de düşünecek gibiyim. Kromozom testi yaptırdım o temiz çıktıTransfer edilen embriyomun çok kaliteli oldugu soylendi dondurulmus embriyom ilk kez oldu benim de transfer edilenden o kadar umutluydum ki hic düşünmedim ama iyi olduğu söylendi benim 3.denemem de tuttu ve de orta kaliteydi fakat gelişmedi bu da çok kaliteliydi tutmadı o yüzden nasip aklıma takılan pgt yapsalar miydi sizin sorun ne acaba
normal canım normal endişelenme, benim de bir hafta gecikmiştiArkadaslar konun disinda biraz ama benden tecrubelisiniz benim opudan sonra ikinci adetim suanda 4 gun gecikti normal mi
Canım ne yaptın sonucunu merak ediyorum inşallah hayırlı haberler ver bizeBen yarın test yaptırıcam dua edin nolur
Merhaba dün transferim oldu 5.gün embriyosu ☺Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu transferi oldunuz sonuçları paylaşalım lütfen