Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Kızlar birşey daha soracağım size dondurulmus embriyo transfer öncesi rahim kalınlığına bakılıyor mu yoksa son kontrole göre mi anliyorlar

Aminn. Senin transfer ne zaman??
Canım ben 27 haziranda negatif sonucu aldım 4.tedavimdi sonra histeroskopi yaptırdım şu an bu hayal kırıklığını üstümden atmaya çalışıyorum kendimi toparlarsam inş ağustosta tedaviye başlamayı düşünüyorum il dışında öğretmenim inş Rabbim hayırlı bir zaman da tedavime başlamayı nasip eder ve inş ilk kez dondurulmus embriyomla tedavim sonuçlanır ve bebişime kavuşurum ve isteyen herkese Allahım nasip eder

Bnm 5.gün embriyosu 2 tane...bekliyorum..transferi pazartesi oldum..2.günüm. .çok su gibi akinti var bu neden olabilir ki

Bnm 5.gün embriyosu 2 tane...bekliyorum..transferi pazartesi oldum..2.günüm. .çok su gibi akinti var bu neden olabilir ki
Bende perşembe günü 2tane 3.gün transferi oldum bendede akıntı oldu hala da devam ediyor. progestanı vajinal kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Anladım, negatif olan da 6.gün embriyosu muydu? Benim de bu 3.tedavi, negatif olursa çok üzüleceğim ama hayırlısını diliyorum..

Bende perşembe günü 2tane 3.gün transferi oldum bendede akıntı oldu hala da devam ediyor. progestanı vajinal kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Ben progesteron jel değil ama crinone jel kullaniyorum. O mu yapıyor acaba.ama transferde öncede kullandım olmamıştı

İnşallah. Kaliteleri hakkında bilgi verildi mi size
Transfer edilen embriyomun çok kaliteli oldugu soylendi dondurulmus embriyom ilk kez oldu benim de transfer edilenden o kadar umutluydum ki hic düşünmedim ama iyi olduğu söylendi benim 3.denemem de tuttu ve de orta kaliteydi fakat gelişmedi bu da çok kaliteliydi tutmadı o yüzden nasip aklıma takılan pgt yapsalar miydi sizin sorun ne acaba

Bizim sebepsiz. İlk 2 deneme negatif. Hiç tutunma olmadı. Bunlar benim de ilk dondurulmuş embriyolarım. 2 tane var 6.gün embriyosu. Pgt bilmiyorum her doktor sıcak bakmıyor ama bunlar tutmazsa ben de düşünecek gibiyim. Kromozom testi yaptırdım o temiz çıktı

Reactions: H M
Arkadaslar konun disinda biraz ama benden tecrubelisiniz benim opudan sonra ikinci adetim suanda 4 gun gecikti normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…