-
- Konu Sahibi merveberen91
Bu arada kullanılan ilaçların gelişimi ulraonla takip ediliyor ortalama transfere kadar 3/4 kere Muh olunuyorTransfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun
13 tanesi beşinci güne gittiyse neden 6 tane dondurdular. Diğerlerini yarın mı donduracaklar16 yumurtamın 13. Ü döllenmişti 5. Güne 13’ü de gitmişti ama 6 tanesi dondurulmuş diğerleri neden 5. Güne gitti tam anlayamadım ben nasıl oluyor bu işler
Eğer kalitesi uygun değilse dondurulmaya gerek görülmez iyi kalitede olanlar saklanıyor16 yumurtamın 13. Ü döllenmişti 5. Güne 13’ü de gitmişti ama 6 tanesi dondurulmuş diğerleri neden 5. Güne gitti tam anlayamadım ben nasıl oluyor bu işler
5 tanesi uygun görülmemiş canım, 2 tanesi 6. Günü bekliyormuş13 tanesi beşinci güne gittiyse neden 6 tane dondurdular. Diğerlerini yarın mı donduracaklar
Eğer kalitesi uygun değilse dondurulmaya gerek görülmez iyi kalitede olanlar saklanıyor
Ben 6. Deneme olduğu için öğretiyor zaman herşeyi ama inş seninki hemen tutarÖyleymiş canım ben de anlayamıyordum
İnşallah canım , rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimizi güldürsün inşBen 6. Deneme olduğu için öğretiyor zaman herşeyi ama inş seninki hemen tutar
Anladım hayırlısı olsun inşallah. Benimde bazı embriyolarım 5.gün bazıları 6.gün donduruldu. 6. gün dondurulanlar diğerlerinden bi tık geriden geliyormuş o yüzden bir gün daha beklemişler ama güzel gelişim gösterince dondurdular onlarıda. Embriyologların belli standartları oluyor ona göre demek ki.5 tanesi uygun görülmemiş canım, 2 tanesi 6. Günü bekliyormuş
Ben yarın test yaptırıcam dua edin nolurİnşallah canım , rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepimizi güldürsün inş
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz, dua edeceğim .Ben yarın test yaptırıcam dua edin nolur
Almuhan dualarımız seninle canım. İnşallah o en güzel haberi alırsın hayırlısıylaBen yarın test yaptırıcam dua edin nolur
İnş kısmet olur haber veririm tabiAlmuhan dualarımız seninle canım. İnşallah o en güzel haberi alırsın hayırlısıylaCumartesi bizede haber et olur mu
İçini ferah tut canım olacak Rabbimin izniyleBen yarın test yaptırıcam dua edin nolur
canım ne yaptın test yaptın mı sonucunu merakla bekliyorumİnş kısmet olur haber veririm tabi
Test yaptınız mı merak ettimBen yarın test yaptırıcam dua edin nolur
Cemre cemre canım dondurulmus embriyo transferinde kaç kere muaneye çağırdılar bir de ilaçları ne zaman kullanmaya basladinslm kızlar topiğimiz hayırlı olur da inşallah hepimiz mutlu haberleri veririz. Bende transfer için ilaç kullanıyorum muhtemelen bayramdan sonra transferim olacak. Benim bu 5. denemem olacak ve çok tedirginim rabbim en kısa zamanda bebişlerimle yüzümüzü güldürür inşallah
Canım ben adetle birlikte estrofem kullanmaya başladım adetin 13. Günü kontrole çağırıyorlar ve transfer günü planlanıyor. Planlanan günde de gidip transfer oluyorsunCemre cemre canım dondurulmus embriyo transferinde kaç kere muaneye çağırdılar bir de ilaçları ne zaman kullanmaya basladin
Ben daha transfer olmadım ama 26.günde transfer olacağım nasipseTransfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun