- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
- Konu Sahibi merveberen91
Benimde eylulde 5.gun 1.kalite embriyo 2 adet olucak kismetse.. inşallah hangi gun olursa olsun tutunurlar herkesin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dün transferim oldu 5.gün embriyosu ☺beklemeye geçtim
[/QUOTE20 Ağustos’ta benim dE dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim yapıldı henüz bi belirti yok akıntı falanMerhaba dün transferim oldu 5.gün embriyosu ☺beklemeye geçtim
Pozitifte olsa negatifte yaz canim. Insallaah bizede mtluluk olur..Hadi inşallah herkesle beraber bizde güzel haberleri alırız☺sadece jel kullanımı olduğu için akıntı öyle oluyo benim
İnşallah canım ☺Pozitifte olsa negatifte yaz canim. Insallaah bizede mtluluk olur..
Sebebi neymiş canım2 kez 3. Gün embriyo su. 3 kez 5. Gün embriyo su sonuç 3. Gün hıc tutmadı. 5. Günün de 1 tanesi tuttu. O da düştü
Aynennİnsan belirti arıyor ama yok şuan :)
Ah keske bilsek sebebini canım. Heee test yapılıyor temiz cıkıyor.Sebebi neymiş canım
Rabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallahAh keske bilsek sebebini canım. Heee test yapılıyor temiz cıkıyor.
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallah
Hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallah bende regli olmayı bekliyorum transfer olucam az kaldı inşallah zaman geçmiyorMerhaba dün transferim oldu 5.gün embriyosu ☺beklemeye geçtim
Çok teşekkür ederim sizinde bi an önce kolaylıkla transferiniz gerçekleşir bebişinize kavuşursunuz inşallah ☺Hayırlısıyla gelsin bebişiniz inşallah bende regli olmayı bekliyorum transfer olucam az kaldı inşallah zaman geçmiyor
İnşallahÇok teşekkür ederim sizinde bi an önce kolaylıkla transferiniz gerçekleşir bebişinize kavuşursunuz inşallah ☺
Benim opudan sonra donduruldu canım 1.adet geçti 2.adet de olmadım sonra transfer günü vermiştiKızlar adete kaç gün kala transfer oldunuz ? Ve hangi ilaçları kullandınız ? Ben bugün adetin 2.günü gittim estrofem verdiler Size başka ilaç verdiler mi
Estrofem coraspin folik asit vermişti transfere yakın jelle iğne kullandımKızlar adete kaç gün kala transfer oldunuz ? Ve hangi ilaçları kullandınız ? Ben bugün adetin 2.günü gittim estrofem verdiler Size başka ilaç verdiler mi
10 unda tekrar kontrolüm var o zaman da sanırım yine farklı bişeler verirler şimdilik sadece estrofem yazdıEstrofem coraspin folik asit vermişti transfere yakın jelle iğne kullandım