• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo transferinde kaçıncı gün pozitifi gördünüz?

9. Gün yapsam çıkmazdı sanırım çok silikti 11. Gün
Bir de ağrılarım vardı regl olacak gibi, yine olmadı diye ağlamıştım hatta
Çok benzer şeyler yaşamışız. Ben de yine olmadı diye çok ağlamıştım. 8. ve 9. günler test negatifti. 11. gün kan verdim 17 çıkmıştı.

Selam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var💖 şimdiden teşekkür ederim 🙏
Kişiden kişiye değişiyor süreç benim 3. Gun 8. Gün idrarda belli bi şekilde pozitifi gördüm 11. Gun kan verdim 342 idi ama benimle gelen bi kadının 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 11. Gun idrarda negatifti kan verdi 12. Gun 100 çıktı değeri ve şuan katlanarak artıyor süreç kişinin vücuduna göre değişkenlik gösteriyor inşallah pozitifi görürsünüz sizde 🌸

Kişiden kişiye değişiyor süreç benim 3. Gun 8. Gün idrarda belli bi şekilde pozitifi gördüm 11. Gun kan verdim 342 idi ama benimle gelen bi kadının 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 11. Gun idrarda negatifti kan verdi 12. Gun 100 çıktı değeri ve şuan katlanarak artıyor süreç kişinin vücuduna göre değişkenlik gösteriyor inşallah pozitifi görürsünüz sizde 🌸
Evet ilkten çok üzüldüm ama sağolun Allahtan ümit kesilmez 🤲🏻💖 cuma günü kan vereceğim bende dua eder dua beklerim 🌸

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maalesef benim sonucum negatif çıktı kısmet..
Üzülme lütfen Allah büyüktür daha yolun başındasınız bende çok çabaladım 8. Yılıma 4 ay kala aldım bu haberi Tek duam şimdi sizsiniz Rabbim bu mübarek ayların huyu suyu hürmetine sizide sevindirsin kucağınızı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💖

Back
X