- 26 Mayıs 2022
- 157
- 54
- 28
- 24
Evet kuzum özel Kıbrıs’ta yaptık orası daha uygun çok araştırdık önerebilirim inşallah hiç gerekmez tabi önceliğim duam buBenim doktorum hiç böyle bişey istemedi sizin özel hastane değil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum özel Kıbrıs’ta yaptık orası daha uygun çok araştırdık önerebilirim inşallah hiç gerekmez tabi önceliğim duam buBenim doktorum hiç böyle bişey istemedi sizin özel hastane değil mi?
Çok benzer şeyler yaşamışız. Ben de yine olmadı diye çok ağlamıştım. 8. ve 9. günler test negatifti. 11. gün kan verdim 17 çıkmıştı.9. Gün yapsam çıkmazdı sanırım çok silikti 11. Gün
Bir de ağrılarım vardı regl olacak gibi, yine olmadı diye ağlamıştım hatta
Ben de hep böyle diyorum arkadaşlarımın çoğu daha bekar olur elbette diyorumİnşallah tutacaktır günlünü ferah tut hep aklına getirme daha yaşımız genç inşallah olacak bizim yaşıtlarımız daha bekar kız böyle kendimi hep moral veriyorum :)))
İnşallah gerekmez ama gerekirse de sizden bilgi almak isterim. Ne kadar tuttu peki ?Evet kuzum özel Kıbrıs’ta yaptık orası daha uygun çok araştırdık önerebilirim inşallah hiç gerekmez tabi önceliğim duam bu![]()
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahÇok benzer şeyler yaşamışız. Ben de yine olmadı diye çok ağlamıştım. 8. ve 9. günler test negatifti. 11. gün kan verdim 17 çıkmıştı.
Evet 3. gün embriyosuydu. Oğlum doğdu 2 yaşına girecek.Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahsizinde mi 3. Gün embriyosuydu?
Maşallah Allah bağışlasınEvet 3. gün embriyosuydu. Oğlum doğdu 2 yaşına girecek
€ dan Türk parası bazına bölündü hepsini bir kere aldılar otel vs yumurta toplama hepsi bütün ücreti transferden 5 dk önce aldılar 120 milyara geldi.İnşallah gerekmez ama gerekirse de sizden bilgi almak isterim. Ne kadar tuttu peki ?
Kişiden kişiye değişiyor süreç benim 3. Gun 8. Gün idrarda belli bi şekilde pozitifi gördüm 11. Gun kan verdim 342 idi ama benimle gelen bi kadının 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 11. Gun idrarda negatifti kan verdi 12. Gun 100 çıktı değeri ve şuan katlanarak artıyor süreç kişinin vücuduna göre değişkenlik gösteriyor inşallah pozitifi görürsünüz sizdeSelam hanımlar, öncelikle Rabbim bu mübarek aylarda isteyen hak eden herkese annelik duygusunu nasip etsin. Ben 10 Mart pazartesi günü 3. Gün embriyo transferi oldum. Üniversite hastanesinde işlem yapıldı ve sadece embriyomun transfere uygun olduğu söylendi ancak kalitesi hücresi vs bilmiyorum transfere uygun kalitede dendi. Bugün 9. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ve sonuç negatif. Cuma günü kan tahlili için gideceğim zaten ancak sorum şu ki idrarda 3.gün embriyosu ne zamana çıkar? Bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım varşimdiden teşekkür ederim
![]()
Gayet iyiymiş gerçekten fiyatı türkiyeye göre€ dan Türk parası bazına bölündü hepsini bir kere aldılar otel vs yumurta toplama hepsi bütün ücreti transferden 5 dk önce aldılar 120 milyara geldi.
Evet ilkten çok üzüldüm ama sağolun Allahtan ümit kesilmezKişiden kişiye değişiyor süreç benim 3. Gun 8. Gün idrarda belli bi şekilde pozitifi gördüm 11. Gun kan verdim 342 idi ama benimle gelen bi kadının 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 11. Gun idrarda negatifti kan verdi 12. Gun 100 çıktı değeri ve şuan katlanarak artıyor süreç kişinin vücuduna göre değişkenlik gösteriyor inşallah pozitifi görürsünüz sizde![]()
Teşekkür ederim. 4. DenememdiMaşallah Allah bağışlasınilk deneme miydi acaba
Yarın bizim için büyük günGayet iyiymiş gerçekten fiyatı türkiyeye göre
Ayy evet canım bende sabahtan vereceğim bakalım yazarım buraya daYarın bizim için büyük günben sabah 10 da kan vercem öğleden sonradan çıkar zaten
Canım senden leke geldi mi benden az önce kahverengi çok açık azıcık bir leke gelmiş bu da neyin nesiYarın bizim için büyük günben sabah 10 da kan vercem öğleden sonradan çıkar zaten
Hayır kuzum hiç gelmedi ama gelebiliyor korkma öyle pozitif görülebilir daha önce okumuştumCanım senden leke geldi mi benden az önce kahverengi çok açık azıcık bir leke gelmiş bu da neyin nesi![]()
Ben de baktım yerleşmede olabilirmiş bakalım yarın belli olacakHayır kuzum hiç gelmedi ama gelebiliyor korkma öyle pozitif görülebilir daha önce okumuştum
Kuzum ne oldu ne yaptın sonuç ne benim 583 çıktı pozitif çok şükür ikiz olasılığı ne acaba kızlar 11.gün bugünBen de baktım yerleşmede olabilirmiş bakalım yarın belli olacak![]()
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maalesef benim sonucum negatif çıktı kısmet..Kuzum ne oldu ne yaptın sonuç ne benim 583 çıktı pozitif çok şükür ikiz olasılığı ne acaba kızlar 11.gün bugün
Üzülme lütfen Allah büyüktür daha yolun başındasınız bende çok çabaladım 8. Yılıma 4 ay kala aldım bu haberi Tek duam şimdi sizsiniz Rabbim bu mübarek ayların huyu suyu hürmetine sizide sevindirsin kucağınızı boş bırakmasınCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maalesef benim sonucum negatif çıktı kısmet..