Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Merhaba
Yeni üye oldum tüp bebek denememi paylaşmak isterim.
Yaş 39 ilk defa Ağustos'ta denedim 12 yumurta toplandı 9 döllendi 4 tanesi 5.güne ulaştı çok mutluyudum.
2 tanesi transfer oldu sonuç negatif. Kalan 2 tane dondurulmuş yumurta ile vakit kayıp etmedin Ekimde transfer olacam. Benim gibi verileri olup 2.ci transferde gebe kalan var mı?
Sizin kaç tane 5.ci gün embriyonuz oldu?
Şimdiden teşekkürler

Kuzum görünmüyorsun epeydir. Nasılsın daha doğrusu nasıl oldun diyeyim.
Henüz kontrole gitmedik. Bir sorun yok şimdilik. Cinsiyeti bu haftalarda ogrenebiliriz sanırım
Iyilik ise basladim kosturmaca kafam dagiliyo bi sure uzak kalmak istedim bu ay ya oteki ay tekrar transfer olmayi dusunuyorum beklemedeyim :)

Benimde 19 yumurtam toplandı temmuz ayında 10 tanesi döllendi 3 tanesi 5. Güne gitti eylül 2 de tek embriyo transferi oldum. Sonucum negatif şimdi kalan iki taneyle ekimde transfer olcam inşallah bu sefer olumlu sonuçlarımız olur

Haydı inşallah ya bu sefer yüzümüz gülsün , test sonra ağlayarak geçirdim günlerimi. Aslında yaşım dolayı ilk seferde hatta 2.cı de olmayabilir diye kendimi hazırlamıştım ona rağmen insan umutlanıyor ve üzülüyor. Eylül 25de adetim olunca 26da hastane gideceğim ilaçlar başlayacakmış Ekim ortası gibi transfer olurum herhalde.
Senin tek embryo koyduğuna göre yaşın 35 altındadır şimdi denemde yine bir tane mi yoksa direk 2 tane mı koyacak acaba?

Bende test günü nerdeyse ruh gibiydim doktorum kendime getirdi sağolsun. Dün reglimin ikinci günüydü ilaçlara başladım ama tabi ekimde ancak olur şuan Doğum kontrol kullanıyorum. Evet 30 yaşındayım ben bu sefer iki konulacak ama embriyolog tek gibi düşünün ikinci embriyonun şansı %1 dedi sıfırdan başlamak yerine şimdi böyle deneyelim dedik

Hakkında hayırlısı diyelim kuzum. Naçizane tavsiye istersen iki embriyodan fazla koydurma bu kez. Haberlerini bekliyorum
Bende ogle dusunuyorum ya hepsi tutarsa ve coguk gebelkden dolayi devam etmezse diye... bakalim daha karar vermedim bu ay adetiylemi gideyim yoksa ekimi bekleyeym diye :)

ilaçlara başladın demek 30 yaş daha çok gençsin senin yerinde olsam hiç korkmazdım :) Doğanın kuralı böyle ne kadar genç ise o kadar kaliteli yumurtaların oluyor bebişin kesin olacaktır. Senin transferin benimkiden çok daha erken olacak hayırlı haberler ile bana da umut olun. Kaç gün sonra transfer edecek acaba net'den okudum kadar ile 18-20 gün gibi yazıyor.

İlk olumsuz olunca çok korkuyorum ben artık çünkü embriyom kaliteliydi ama olmayınca olmuyor işte. İlaca başladım ama ekimde olacak bu ay rahim dinlendirmedeyim 21 günlük Doğum kontrol hapı kullanıyorum o bitince tekrar adet olcam ekimde sonra estrofem sonra da jele başlarım ekimin sonuna doğru ancak olur

Merhabalar, benim de 5. Gün embriyosuydu, 2 adetti ama Bugun (transferden sonra 10. Gün) yaptığım idrar testi negatif, kan testine cesaret edememiştim. İlk denemem ve başarısız maalesef

benim 3cu gün embriyosuydu sonuçta pozitif oldu gerçi şu an 5 aylık olduk ama paylaşmak istedim martta oldu transferim
6.gün embriyosu transfer olanı duydunux mu acaba hiç olumlu sonuclar pozitif sonuclar alınıyor mu benim ilk denemem ve 6.gün dondurulmus embriyo transferim olacak

Embriyo kaliteli ise 6ci güne gidyolar hücre sayısı çok olsun diye
İnşallah.. iki tane embriyom 6.güne gitti ve bir tanesi transfer edilecek dondurulmus çözülmüş de sıkıntı olmaz inşallah cok tedirginim cok stresliyim. Peki bir de opudan kac gün sonra adet olunuyor genellikle

İnşallah.. iki tane embriyom 6.güne gitti ve bir tanesi transfer edilecek dondurulmus çözülmüş de sıkıntı olmaz inşallah cok tedirginim cok stresliyim. Peki bir de opudan kac gün sonra adet olunuyor genellikle
O senin genetik yapına bağlı gebelik oluşursa adet olmuyon zaten ama olmazsa yine normal gününde adet oluyorsun çok stres yapma bebeğinin sana tutuncagina inan

İnşallah inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cok tesekkür ediyprum cevabınız için ☺
[/QUOTE]
Rica ederim canım ins sende benim gibi mutlu sona ulasanlardan olirsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…