- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.261
-
- Konu Sahibi merveberen91
Doktorunuz kimdi antalyada?Malesef gidemedim canım doktorum antalyada ben şu an konyadayım yarın burda tekrar test vercem sebebini inan bende bilmiyorum nasıl olcak ne olcak niye oldu hiçbir fikrim yok
Antalya ıvf tüp bebek merkezi murat berkkanoğlu canımDoktorunuz kimdi antalyada?
İnşallah canımÖyle canım amiiinn amiinn rabbim herkesi kolaylıkla sıkıntısız kavuştursun yavrusuna inşallah
Merhaba belirtiniz var mıydı hiç ?5.gün embriyosu transfer oldum. Sonuç pozitif. 7 aylık bir kızım var çok şükür.
Yok hayır. Zaten hemen belirti aramak anlamsız geliyordu bana.Merhaba belirtiniz var mıydı hiç ?
Aramak değil de .. ağrı sızı leke falan oluyo muydu ?Yok hayır. Zaten hemen belirti aramak anlamsız geliyordu bana.
Yok hiç öyle şikayetlerim olmadı.Aramak değil de .. ağrı sızı leke falan oluyo muydu ?
Anladım .. herkeste olmuyo belkideYok hiç öyle şikayetlerim olmadı.
Bence birazda psikolojik gibi.Anladım .. herkeste olmuyo belkide
Bence ilaçların yapmıs oldugu klasik etkiler de var, ama hepimiz psikolojik olarak transfere baglamak istiyoruz. Belirti arıyoruz.Bence birazda psikolojik gibi.
Adet ağrım var .. pskolijik olabilir mi acaba ? Tuttu ya da tutmadı bilmiyorum ama bariz bir ağrım var ..Bence birazda psikolojik gibi.
Yani bilemiyorum.bi şeyden ötürü ağriyor demekki ama bunu gebeliğe mi bağlamak gerek bilmiyorum.Adet ağrım var .. pskolijik olabilir mi acaba ? Tuttu ya da tutmadı bilmiyorum ama bariz bir ağrım var ..
Bakalım hayırlısı insAllahYani bilemiyorum.bi şeyden ötürü ağriyor demekki ama bunu gebeliğe mi bağlamak gerek bilmiyorum.
Simdi gordum bu mesajiKızlar malesef değerim dünden bugüne düştü doktor ilaçları bırak dedi Sağlıkla ilerleyememiş yavrumçok kötü oldum rabbim herkese hayırlısını versin dua beklerim inşallah
Canımsın çook teşekkür ederim amiiiinn inşallah mutlaka var bi hayır ama işte biz herşeyde acele ettiğimiz için o hayrı göremiyoruz rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..çok şükür artık iyiyim elhamdülillah daha çok dua daha çok tevekkülle yolumuza devam...Simdi gordum bu mesajiUzulme diyecegim ama elbet uzuleceksin, rabbimin seni korudugu icin boyle ilerlettigini dusun, ve bir defa hamilelik yakalandiysa bir daha yakalamanin cok cok daha rahat olucagini Insallah bir an once tekrar guzel haberlerle senlendireceksin buralari. Dualarim seninle, ve tum isteyenlerle
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kavuşursun yavruna inşallahüçüncü gün embriyosu ve ikinci kalite denmişti, 8 hücreli ve tutundu çok şükür, kızlar bu arada kalite olayına hiç takılmayın. önemli olan hücre sayısı. benim hücre sayım günüme göre normaldi (3. günde 8 hücreli) ama kalitesi ikinciydi çünkü etrafında ölü hücreler varmış. onun hiç bir önemi yok dedi o saatlik olarak bile değişebiliyor dedi doktor bilginiz olsun
Canım peki bişe sorucam embriyo transferinden sonra hiç ağrın oldu mu yani tutunurken vs bir ağrı hissettin miüçüncü gün embriyosu ve ikinci kalite denmişti, 8 hücreli ve tutundu çok şükür, kızlar bu arada kalite olayına hiç takılmayın. önemli olan hücre sayısı. benim hücre sayım günüme göre normaldi (3. günde 8 hücreli) ama kalitesi ikinciydi çünkü etrafında ölü hücreler varmış. onun hiç bir önemi yok dedi o saatlik olarak bile değişebiliyor dedi doktor bilginiz olsun
Canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik consiyet bellimi?Merhaba ben 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün transferin 9. Günü. 25 Temmuz test tarihim. Bu arada ilk denemem 39 yaşındayım dusuk amh sorunum var. Amh değerim 0,93
transfer günü eve geldiğimde soğuk terleme falan oldu göz kararması ile ama ağrı vs olmadı, kabızlık oldu ilaç kullandım canım. bebeğin tutundğuna dair hiç bir belirtim olmadı: üç aylık hamileyim şimdi çok şükür hala hiç bir belirtim yok desem yalan olmaz. ne bulandı ne bas donmesi hiç bişey. o yüzden belirtilere hiç takılmayın derimCanım peki bişe sorucam embriyo transferinden sonra hiç ağrın oldu mu yani tutunurken vs bir ağrı hissettin mi