3. Gün embriyosu taze transferi olup pozitif görenler kaçıncı gün idrarda pozitifi gördünüz

Bugün 2. Günüm canısı duş aldım ama dediğin gibi ılık ve 5 dk su dökünüp çıktım, genelde dinleniyorum ama evin içinde de yürüyüş yapıyorum. Evet kasıklarımda hafif ağrılar var. Avokado, yumurta, ceviz, kırmızı meyveler, kabak çekirdeği, nar suyu, bol yeşillik her gün tüketiyorum umarım ben de senin gibi pozitifi alırım 😍😍 benim tek embriyo transfer edildi
Canım ne yaptın test yaptin mi nasil gidiyo

Yok canım henüz değil, yani çok öyle elle tutulur bir belirtim yok hafif kasık ağrılarım dışında o da ilaçtan mıdır bilinmez 🙈cuma test günüm, kan vericem cuma günü evde hiç test yapmadım 😇
Yaa nasıl test yapmadan durabiliyosun 😁 istersen bugün test yap evde. Ben de merak ettim seni kacinci günün bugün?

Yaa nasıl test yapmadan durabiliyosun 😁 istersen bugün test yap evde. Ben de merak ettim seni kacinci günün bugün?
kendi evimde değilim annemde kalıyorum burda da test almadım, ama akşam evime geçince sabah idrarı olmasa da deneyeceğim. Bugün 9. Günüm, yarın sabah da kan testi vericem zaten 😇

Merhaba kızlar bende 3. Gün taze transfer oldum bu pazar kan vericem :) adet olacak gibi arada bir ağrılarım oluyor bakalım inşallah rabbim pozitif haberler vermeyi nasip etsin birbirimize ❤️

8.günümdeyim :) sizin pozitif olmuş sanırım tebrik ediyorum :)
Teşekkür ederim evet pozitif 😊 siz de test yapabilirsiniz aslinda 8. Gun beta çok düşük degilse cikiyo bazı kisilerde deneyin isterseniz, ben çok sabirsiz oldugum icin 7. Gunden 11. Gun beta testi verene kadar yaptim 😂

Back
X