3. Gün embriyosu taze transferi olup pozitif görenler kaçıncı gün idrarda pozitifi gördünüz

Canım senin eşdenmi kaynaklı yoksa sendenmi benim yumurta toplandı ve moralim çok bozuk 4 tane toplandı doktorum 2 tand bekliyordum 4 tane güzel dedi ama kaliteli olursa güzel olur ve ben taze transfer dediler bana igne kullanicam 5 gun adetime 7 gun kalmış olucak 12 gun var biyle transfer edermi
Çok teşekkür ederim inşallah bende sizin gibi olurum

Yaaa benimde bugünde toplandı yumurta 5 günlükigne falan verdi ama konuşmadık ne zaman yramsfer olacağımızı embriyo için arayacağız dediler benim şans eseri 4 tane çıktı senin kaç tane çıktı
Canım benim de az çıktı ya 6 tane çıktı 4 tanesi olgundu sadece

Merhabalar ben 28 yaşındayım 3. Gün embriyosu bir adet taze transfer oldum şuan duphaston ve progesteron fitil kullanıyorum bugün 6. Günüm erken gebelik testi negatif umudumu yitirmeli miyim ?
Yaaa canım benimmm transfer yapılmış çok sevindim allahım güzel haberi almayı nasip etsin inşallah🥹🥹

Canım senin eşdenmi kaynaklı yoksa sendenmi benim yumurta toplandı ve moralim çok bozuk 4 tane toplandı doktorum 2 tand bekliyordum 4 tane güzel dedi ama kaliteli olursa güzel olur ve ben taze transfer dediler bana igne kullanicam 5 gun adetime 7 gun kalmış olucak 12 gun var biyle transfer edermi
Benim de 4 tane toplandı 2 tanesi döllendi

Back
X