Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Canım bugün test günümdü değerim 101 çıktı çok şükür pazartesi tekrar var inşallah sağlıkla katlanıp ilerler darısı bekleyen herkese olsun
Yasasiiin Guzel haber almak ne harika oluyor! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini zeynep Bizede ugur getiresin insallah
Bende dun hidrosalpinks ameliyatimi oldum iki tupte hasarliymis alindi. Basarisizliklarin sebebi bile olabilirmis cunku cok kotu durumdaymis tupler. Bundan sonrasi icin banada dua edin olur mu sonraki adetle hazir hissedersem yeniden baslayacak surec

Sağolasın tatlım amiiiinn darısı enn kısa zamanda sana olsun inşallah dua ederim tabikiiiiiibebişin geleceği yoldaki engeller de temizlendiğine göre hadi inşallah güzel haber yakındır☺

Selam ben de bugün 6.gun embriyosu transferi oldum bir tane,erken gebelikte kaçıncı gun çıkar sizce?

Kızlar malesef değerim dünden bugüne düştü doktor ilaçları bırak dedi Sağlıkla ilerleyememiş yavrumçok kötü oldum rabbim herkese hayırlısını versin dua beklerim inşallah

Malesef gidemedim canım doktorum antalyada ben şu an konyadayım yarın burda tekrar test vercem sebebini inan bende bilmiyorum nasıl olcak ne olcak niye oldu hiçbir fikrim yok
Her şerde bir hayır vardır Allah tez zamanda kavuştursun tekrar inşallah canım üzülme desem de üzüleceksin ama hayırlısı böyleymiş böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…