Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Keşke etken yapmasaydın şimdi beklemen daha zorlaşacak ama sayılı gün geçiyo benimde ctesi belli olacak hakkımızda hayırlısı inş
Yok ben zaten olmadigini en basindan beri hissediyordum yani suanda degerm yukselir diye beklemiyorm eski hayatima döndum insallah sen güzel habrler alirsin. Bende cumartesi son kanı vericem

transfer den sonra kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum progestan yakıyor oturmak kalkmak zor kan sulandırıcı da karnını mosmor yapıyor arada kötü vurursam acıdığı da oluyor
Doktorum bana jel ve aspirin yazdı kanama olursa iğne yazdı inş gerek kalmaz ona

transfer den sonra kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum progestan yakıyor oturmak kalkmak zor kan sulandırıcı da karnını mosmor yapıyor arada kötü vurursam acıdığı da oluyor
Benimde cumartesi belli olacak inşallah. Ben prolutex iğne göbekten günde 2kez ve estrofem tablet günde 3 kez kullanıyorum. Prolutex yeni nesil progesteronmuş çok rahat pek bir yan etkisi yok eğer progestan çok rahatsız ederse bunu sorabilirsin doktoruna maliyeti biraz daha fazla ama

Olsun neler ödedik onu an öderiz bitsin evdeki söylerim sağol tatlım

Benimde ctesi belli olacak hayırlı haberler alırız inş Allahım bu kadar emeklerimizin karşılığını verir bize inş

slm kızlar topiğimiz hayırlı olur da inşallah hepimiz mutlu haberleri veririz. Bende transfer için ilaç kullanıyorum muhtemelen bayramdan sonra transferim olacak. Benim bu 5. denemem olacak ve çok tedirginim rabbim en kısa zamanda bebişlerimle yüzümüzü güldürür inşallah

ya canım işte nasip meselesi birazda hep diyoruz ya. Bazı durumlarda tüpler biriken sıvı ve enfeksiyonla kaplıysa o enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Dediğin gibi bazılarında etkilemiyor benim doktorumda bu nedenle şansımızı denemek istedi zaten. ama iki sefer olmayınca heralde laporoskopi diycek perşembe günkü randevumuzda. Sonrasınıda yazarım kızlar burdan zaten hem bilgi olur. Almuhan inşallahh pozitif olur sonucun tüm dualarım seninle

Aminnnnn Çok tşk ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürür inş

Transfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun

Transfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun
Adetin 3. Günü başlıyor yumurta gelişimine göre değişiyor ama yumurta toplama ortalama 14. Güne denk geliyor yumurta gelişimine göre 2./3. Gün transfer ediliyor sonra dualara devam 12 gün sonra inş mutlu habaerler alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…