- 12 Mart 2019
- 14.298
- 33.623
-
- Konu Sahibi merveberen91
Yok ben zaten olmadigini en basindan beri hissediyordum yani suanda degerm yukselir diye beklemiyorm eski hayatima döndum insallah sen güzel habrler alirsin. Bende cumartesi son kanı vericemKeşke etken yapmasaydın şimdi beklemen daha zorlaşacak ama sayılı gün geçiyo benimde ctesi belli olacak hakkımızda hayırlısı inş
Olsun Allahtan Ümit kesilmez bizim 21 yıl oldu hala ümitliyim yinedikkat et kendine yorma kendiniYok ben zaten olmadigini en basindan beri hissediyordum yani suanda degerm yukselir diye beklemiyorm eski hayatima döndum insallah sen güzel habrler alirsin. Bende cumartesi son kanı vericem
transfer den sonra kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum progestan yakıyor oturmak kalkmak zor kan sulandırıcı da karnını mosmor yapıyor arada kötü vurursam acıdığı da oluyorİğnemi yaptırdın transferden sonra
Doktorum bana jel ve aspirin yazdı kanama olursa iğne yazdı inş gerek kalmaz onatransfer den sonra kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum progestan yakıyor oturmak kalkmak zor kan sulandırıcı da karnını mosmor yapıyor arada kötü vurursam acıdığı da oluyor
BEnde onlar da varDoktorum bana jel ve aspirin yazdı kanama olursa iğne yazdı inş gerek kalmaz ona
Benimde cumartesi belli olacak inşallah. Ben prolutex iğne göbekten günde 2kez ve estrofem tablet günde 3 kez kullanıyorum. Prolutex yeni nesil progesteronmuş çok rahat pek bir yan etkisi yok eğer progestan çok rahatsız ederse bunu sorabilirsin doktoruna maliyeti biraz daha fazla amatransfer den sonra kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum progestan yakıyor oturmak kalkmak zor kan sulandırıcı da karnını mosmor yapıyor arada kötü vurursam acıdığı da oluyor
Olsun neler ödedik onu an öderiz bitsin evdeki söylerim sağol tatlımBenimde cumartesi belli olacak inşallah. Ben prolutex iğne göbekten günde 2kez ve estrofem tablet günde 3 kez kullanıyorum. Prolutex yeni nesil progesteronmuş çok rahat pek bir yan etkisi yok eğer progestan çok rahatsız ederse bunu sorabilirsin doktoruna maliyeti biraz daha fazla ama
Rica ederimOlsun neler ödedik onu an öderiz bitsin evdeki söylerim sağol tatlım
Benimde ctesi belli olacak hayırlı haberler alırız inş Allahım bu kadar emeklerimizin karşılığını verir bize inşBenimde cumartesi belli olacak inşallah. Ben prolutex iğne göbekten günde 2kez ve estrofem tablet günde 3 kez kullanıyorum. Prolutex yeni nesil progesteronmuş çok rahat pek bir yan etkisi yok eğer progestan çok rahatsız ederse bunu sorabilirsin doktoruna maliyeti biraz daha fazla ama
canım senin kaçıncı denemenBenimde ctesi belli olacak hayırlı haberler alırız inş Allahım bu kadar emeklerimizin karşılığını verir bize inş
6. Denemem 21 yıllık evliyiz 2 kere tuttu ama malesef devamı gelmedi inş bunson denememizde Allahım mükafatımız verircanım senin kaçıncı denemen
amin canım amin rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah6. Denemem 21 yıllık evliyiz 2 kere tuttu ama malesef devamı gelmedi inş bunson denememizde Allahım mükafatımız verir
ya canım işte nasip meselesi birazda hep diyoruz ya. Bazı durumlarda tüpler biriken sıvı ve enfeksiyonla kaplıysa o enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Dediğin gibi bazılarında etkilemiyor benim doktorumda bu nedenle şansımızı denemek istedi zaten. ama iki sefer olmayınca heralde laporoskopi diycek perşembe günkü randevumuzda. Sonrasınıda yazarım kızlar burdan zaten hem bilgi olur. Almuhan inşallahh pozitif olur sonucun tüm dualarım seninleBeni bildiğim tüplerin tıkalı olması etkilemez zaten embriyoyu direk rahme transfer ediliyor normal bi gebelik gibi tüplerden geçmiyorki tüplerinin ikiside tıkalı olup hamile kalan arkadaşım var umarım Allahım gönlüne göre verir
Aminnnnn Çok tşk ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşya canım işte nasip meselesi birazda hep diyoruz ya. Bazı durumlarda tüpler biriken sıvı ve enfeksiyonla kaplıysa o enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel olabiliyormuş. Dediğin gibi bazılarında etkilemiyor benim doktorumda bu nedenle şansımızı denemek istedi zaten. ama iki sefer olmayınca heralde laporoskopi diycek perşembe günkü randevumuzda. Sonrasınıda yazarım kızlar burdan zaten hem bilgi olur. Almuhan inşallahh pozitif olur sonucun tüm dualarım seninle
Aminnnnn hepimizin inşRabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin insallah
İnşallah vardır canım gün geçtikçe netleşirse vardır inşallah aminMerhabalar bende 3. Gün embriyo geçen salı transfer oldum dünden beri meraktan idrar yapıyorum silik çıktı inşallah vardır
O değişiyor kişiden kişiye ama ben 17. Gün transfer oldum. Genelde de 16.-21. gün arası diye duydum.Transfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun
Adetin 3. Günü başlıyor yumurta gelişimine göre değişiyor ama yumurta toplama ortalama 14. Güne denk geliyor yumurta gelişimine göre 2./3. Gün transfer ediliyor sonra dualara devam 12 gün sonra inş mutlu habaerler alınıyorTransfer olan arkadaşlar adet döngünüzü ve adetin kaçıncı günü transfer olduğunuzu da yazar mısınız transfer olacaklara bilgi olsun