Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

16 yumurtamın 13. Ü döllenmişti 5. Güne 13’ü de gitmişti ama 6 tanesi dondurulmuş diğerleri neden 5. Güne gitti tam anlayamadım ben nasıl oluyor bu işler

5 tanesi uygun görülmemiş canım, 2 tanesi 6. Günü bekliyormuş
Anladım hayırlısı olsun inşallah. Benimde bazı embriyolarım 5.gün bazıları 6.gün donduruldu. 6. gün dondurulanlar diğerlerinden bi tık geriden geliyormuş o yüzden bir gün daha beklemişler ama güzel gelişim gösterince dondurdular onlarıda. Embriyologların belli standartları oluyor ona göre demek ki.

slm kızlar topiğimiz hayırlı olur da inşallah hepimiz mutlu haberleri veririz. Bende transfer için ilaç kullanıyorum muhtemelen bayramdan sonra transferim olacak. Benim bu 5. denemem olacak ve çok tedirginim rabbim en kısa zamanda bebişlerimle yüzümüzü güldürür inşallah
Cemre cemre canım dondurulmus embriyo transferinde kaç kere muaneye çağırdılar bir de ilaçları ne zaman kullanmaya basladin

Cemre cemre canım dondurulmus embriyo transferinde kaç kere muaneye çağırdılar bir de ilaçları ne zaman kullanmaya basladin
Canım ben adetle birlikte estrofem kullanmaya başladım adetin 13. Günü kontrole çağırıyorlar ve transfer günü planlanıyor. Planlanan günde de gidip transfer oluyorsun

Yanı diğerleri gibi çok gitmiyorsun ben de yaptıracağım da inş nasıl bir yol izleniyor merak ediyorum negatif sonuç aldıktan sonra toparlanmaya calisiyorum

X