• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Kim o aile ya hiç dikkat etmedim.Helal olsun size.:KK66:
Mesaj attı çünkü awsed bana, ordan biliyorum. Konu belki faketir, o soyadı kötü anılsın istemem açıkçası; çünkü ben daha önce hiç sansasyonel bir şey duymamıştım bu soyadıyla ilgili.

Aldırın diyenler daha erken safhada değilmiydi
15 haftalık ken aldırın diyen olmadı burda galiba
Var var. Merdiven altı yasa dışı bi şekilde aldırmasını destekleyen de var burda malesef.
Hastalık nedeniyle 20 haftaya kadar alınabildiğine göre bu da alınır diye yazan oldu. Adı üstünde hastalık!
Zaten onlar da suni sancı ile doğurtuluyor . Allah kimseye vermesin, kolay bişey mi.
Bu çocuğun durduk yere öldürülmesinin hiçbir haklı sebebi Yok, 15 hafta olmuş, kadın sığınma evine gitse bakılırdı orda

Mesaj attı çünkü awsed bana, ordan biliyorum. Konu belki faketir, o soyadı kötü anılsın istemem açıkçası; çünkü ben daha önce hiç sansasyonel bir şey duymamıştım bu soyadıyla ilgili.
Saygi duyuyorum tabiki.Aciklamak zorunda değilsiniz ama keske burada bahsedip bizi meraklandirmasaydiniz.;)

Saygi duyuyorum tabiki.Aciklamak zorunda değilsiniz ama keske burada bahsedip bizi meraklandirmasaydiniz.:KK66:
Konu sahibi verdi soyadi cnm.valla bende cok merak ediorum ama konu cok hassas bi noktaya geldi.o yuzden herkes ne diyecegini sasirdi.o nedenle arkadasi anliyorum ben hernekadar merak etsem de.

Konu sahibi verdi soyadi cnm.valla bende cok merak ediorum ama konu cok hassas bi noktaya geldi.o yuzden herkes ne diyecegini sasirdi.o nedenle arkadasi anliyorum ben hernekadar merak etsem de.
Nasil anlamadim konu sahibi soyadini kime verdi tam olarak aciklar misinz?

Canım sen belki şanslı olabilirsin ama İnan. kaçıp pişman olan bir sürü kişi var..zaten şu olay gerdi herkesi..

Back