• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Neymiş doktor engelli diye gösterip 20. haftaya kadar alabilirmiş.. Sen burada istediğin entrikayı çevir sağlık bakanlığı hastane vs kandır kendini kandır yalan raporlarla bebeğin katili ol!
Allah hesabını soracaktır elbette can verip can almak ona mahsustur
Keşke Allah senin gibilere değil de isteyip de olmayanlara verse diyeceğim ama bu da imtihan işte
Annen de nasıl bir anneymişse sevgilinin annesinden farkı yok hepiniz katilsiniz hepinizi şikayet edeceğim bende

15 haftalik mi? Zaten aldirma olmaz bu durumda yani nasi olabilir ki doktor...
Bu durmda bebegin kalbni durdurup öldü diye almasi lazım cok korkutucu
Sahte raporlarla engelli göstereceklermiş o durumda 20. haftaya kadar alınıyormuş

15 haftalik mi? Zaten aldirma olmaz bu durumda yani nasi olabilir ki doktor...
Bu durmda bebegin kalbni durdurup öldü diye almasi lazım cok korkutucu

annesi ankaradaki en iyi doktoru bulurmuş öyle diyor konu sahibi
istediği doktoru bulsun ben bu konuyu konunun sahibini ona aldır diye akıl verenleri herkesi bildireceğim
yetkililer ister dikkate alır ister almaz
bu durum tck da açıkça suç
burada şöyle yaptır o zaman kürtaj olmaz diye hile için akıl verrenler de azmettirici
madem böyle olacaktı en başında aldırsaydı yasal sürede
yok zannetti ki bu aile zengin ben bunları kafalarım ama olmadı
kimin umrunda o bebeğin hayatı

Sahte raporlarla engelli göstereceklermiş o durumda 20. haftaya kadar alınıyormuş
Ve sonunda olan kendisine ve o küçücük bebeğe olacak, sevgilisi denen karakter yoksunu insan da hicbisy olmamış gibi hayatına devam edecek ... Duyan da kız zorla bebek yaptı adamı kandırdı zanneder ...( Belki) Bu saatten sonra bu kafayla gittiği sürece ona herşey müstehak

Karnındaki bebek bu şekilde bakda gör istedim.. Screenshot_2017-04-06-09-48-35-1.png

Ben bu konuya bakinca ilk yazmadım büyük konuşmak istemedim benimde oğlum var suanda küçük ilerde büyüyecek başına herşey gelebilir büyük laflar etmek istemedim..
Ama konu sahibi bebek ne demek, nasil olur bilmiyor , hafta hafta nasil gelişir bilmiyor madem sonu böyle olacaktı neden aldirmadi evlenmek neydi ki bu durumda , yani ilk basta bir öyle bir boyle konuşan bir adam var bunlari gormedi mi gün be gün geçirdi günleri bekar hamilelik bebek buyutmekte kolay degil anlayabiliyorum ama bu durumda yapılacak sey 15 haftalık bebeği aldirmak değil yani ne diyeceğimi bilmiyorum... yasal sure 8 hafta mi ?

Konunun basinda sizin icin gercekten cok uzulmustum ama bu yaptiklariniz akil mantik isi degil. Anneniz de bebegin alinacagini düşündugu icin arkanizda bence. Aldirmayacagim diyin bakalim o vakit donecek 180 derece. O Allah in affetme isleri de bildiginiz gibi yurumuyor yalniz. Allah affetti de karninizdaki bebek affedecek mi bakalim sizi?

Günlerdir herkes senin ve bebeğin için endişelendi...
Gerçekten gidip nasıl aldırmaya ikna olursun ! Anneliği tatmış, karnında seni 9 ay taşımış annen bu duruma nasıl razı olur...
Kanım dondu ... Allah ıslah etsin ...

Ben hamileyken doktor ariyordum ünlü bir proftu haberlerde gördüm eski bir haberdi ikiz bebege hamile kadin, çocuklarin biri down sendromlu ailenin demesine gore kadini ikna ediyor ikizlerden birinin kalbini iğneyle durduruyor bu yani anne karnından içeri iğneyle kalbini durdurup doğum yaptırıyor.. sonra annede ölmüş dava açılmış... 15 haftalik ise bu bebek dedikleri seyi yaparlarsa ölü doğum yaptıracaklar... kalbini durdurup suni sanci verilecek dogum olacak herşeyi gorecek konu sahibi kürtajda bayiltiliyor ama bunda doğum yapacak

annesi ankaradaki en iyi doktoru bulurmuş öyle diyor konu sahibi
istediği doktoru bulsun ben bu konuyu konunun sahibini ona aldır diye akıl verenleri herkesi bildireceğim
yetkililer ister dikkate alır ister almaz
bu durum tck da açıkça suç
burada şöyle yaptır o zaman kürtaj olmaz diye hile için akıl verrenler de azmettirici
madem böyle olacaktı en başında aldırsaydı yasal sürede
yok zannetti ki bu aile zengin ben bunları kafalarım ama olmadı
kimin umrunda o bebeğin hayatı

hem ankaradayım hem bakanlık personeliyim seve seve takibini yaparım

Şu forumda senelerdir,evlatlık almak için sırasını bekleyen insanlar var,keşke yasalar müsade etsede doğup onlardan birine verilse,sizin gibi umursamazların içinde büyümesin zaten çocuk ama ölmesinde..

çocuk canlı kıyılır mı ona orası ayrı ama doğum olup sosyal hizmetlere verilecekse de çok üzülürüm geçen oğlumu hastaneye aacile götürdüm sosyal hizmetlerden bi bayan getirdi daha 1 2 aylık o kadar minikki acilde serum takmışlar yanında annesi yok daha aklımdan gitmez ne büyük bi yıkım değil mi Allah kimseyi zora düşürmesin

Bu konu bütün genç kızlarımıza örnek olsun..kimseye güvenmesinler..bir anne böyle mi yapar?çok kötü ya..şu korunmayı gençlerimize öğretmeliyiz artık ayıp galam demeden ..sonra böyle oluyor işte ..ne yazık valla. Çok sinirlendim..ne biçim aileler doktorlar hepsi canavar gibi

İnşallah buraya çocuğu aldırdım demeye gelmezsin inşallah !

Bu konu yakın zamanda aldırmasa siz mi bakacaksınız hayatını mı yaksına doğru gidecek bekliyoruz bakalım
Valla onu yapamadan önce düşünecekti ... Hiçbir bebek kimsenin hayatını yakmaz yanacak olan birisi varsa o da o masum bebek ... Yaptıkları hatanın bedelini canı ile ödeyecek ... Versin ben bakarım vallahi bakarım ya bı bebeğim var bitane daha olur ...

Valla onu yapamadan önce düşünecekti ... Hiçbir bebek kimsenin hayatını yakmaz yanacak olan birisi varsa o da o masum bebek ... Yaptıkları hatanın bedelini canı ile ödeyecek ... Versin ben bakarım vallahi bakarım ya bı bebeğim var bitane daha olur ...

işin duygusal yönünü geçtim o mantıkla bakarsak herkes her suça bahane bulur zaten, hukuku del del sonu gelmez onun, kendine engel gördüğü her kişi her kurum her durum için kılıf bulunur

işin duygusal yönünü geçtim o mantıkla bakarsak herkes her suça bahane bulur zaten, hukuku del del sonu gelmez onun, kendine engel gördüğü her kişi her kurum her durum için kılıf bulunur
Ne denilir ? Bilemiyorum ... Vicdan en güzel sestir insana varsa tabi ...

Back